Giant AC1 z Rohloff'em
Jak nie jak tak:P
"Witam. Mi skrazdiono Cannondale Yekyll 700;/ 10min po tym poszedłem na police i spisałem protokół. Powiedzieli, że wiedzą gdzie ziom mieszka ale nie mają paliwa żeby pojechać do niego. Zapytałem się gdzie to powiedzieli, że obowiązuje ochrona danych osobowych.... I odzyskaj sobie w tym kraju rower... Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy. "
Trzeba mieć farta i znajomości.
Pozdroofko
"Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy. "
no a co tu jest napisane?
"Witam. Mi skrazdiono Cannondale Yekyll 700;/ 10min po tym poszedłem na police i spisałem protokół. Powiedzieli, że wiedzą gdzie ziom mieszka ale nie mają paliwa żeby pojechać do niego. Zapytałem się gdzie to powiedzieli, że obowiązuje ochrona danych osobowych.... I odzyskaj sobie w tym kraju rower... Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy. "
Trzeba mieć farta i znajomości.
Pozdroofko
"Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy. "
no a co tu jest napisane?
<cfaniak>
[quote="cfaniak"]
no a co tu jest napisane?[/quote]
tu jest napisane ze jakiemus kolesiowi z jeleniej gory (to takie miasto) skradziono rower.po miesiacu (okres czasu,z reguly kolo 30 dni,ale moze byc dluzej moze byc krocej) koles (ten ktoremu ten rower skradziono miesiac wczesniej) odzyskal ten rower bo zlodziej (osoba ktora kradnie rowery) jezdzil sobie nim po glownej ulicy (to taki pas asfaltu po ktorym czasem jezdza rowery,a przymiotnik glowny przy nim oznacza ze jest czesto uczeszczana).
ZROZUMIALES????
ale masz cisnienia..
no a co tu jest napisane?[/quote]
tu jest napisane ze jakiemus kolesiowi z jeleniej gory (to takie miasto) skradziono rower.po miesiacu (okres czasu,z reguly kolo 30 dni,ale moze byc dluzej moze byc krocej) koles (ten ktoremu ten rower skradziono miesiac wczesniej) odzyskal ten rower bo zlodziej (osoba ktora kradnie rowery) jezdzil sobie nim po glownej ulicy (to taki pas asfaltu po ktorym czasem jezdza rowery,a przymiotnik glowny przy nim oznacza ze jest czesto uczeszczana).
ZROZUMIALES????
ale masz cisnienia..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tą wypowiedź dubinaRb można zrozumieć też tak, że znalazł się jego rower bo cały czas jest mowa o jego cannondalu a nagle, że rower znaleziono bo koleś jeździł beztrosko po głównej ulicy.
Z tego kurva wniosek, że można to zinterpretować na dwa sposoby:
1 taki jak cfaniaka
2 taki jak pozostałych
I nie pieerdolić, że koleś ma zpóźniony zapłon kiedy wypowiedź jest niejasno sformułowana.
Z tego kurva wniosek, że można to zinterpretować na dwa sposoby:
1 taki jak cfaniaka
2 taki jak pozostałych
I nie pieerdolić, że koleś ma zpóźniony zapłon kiedy wypowiedź jest niejasno sformułowana.
Dobra sorry. Może nieuważnie przeczytałem. Ale kurva mi tu nie pier.dolić, że zapłon spóźniony czy coś w tym stylu. Wypowidź dubina była niejasno sformułowana i stąd muj błąd. Może powinienem był przeczytać to jeszcze raz a dopiero potem napisać odpowiedź. No ale jak wypowiedź niejasno sformułowana to się nie dziwcie, że można to zrozumieć trochę inaczej niż chciałby autor.
<cfaniak>