NWD 6 - recenzje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Film zajefajny... Krajobraz najlepszy ze wszyskich filmów jakie dotąd widziałem... Dosyć kiepski wstęp... Muza trochę dziwna.. ale dopasowana do jazdy...
720.. 360 z dropa w whistler powalają...
Nie zawiodłem się.. jak dla mnie film ma lepszy klimat niż 5..
5 obejżałem 5x i mam dość.
a 6 już 4x i chcę dużo więcej.. film jest genialny...
Tylko dlaczego tak mało 4x...........
720.. 360 z dropa w whistler powalają...
Nie zawiodłem się.. jak dla mnie film ma lepszy klimat niż 5..
5 obejżałem 5x i mam dość.
a 6 już 4x i chcę dużo więcej.. film jest genialny...
Tylko dlaczego tak mało 4x...........
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chłopaki ratujcie !! ściaglem z freeridersów NWD6 i mam problem
po wypakowaniu folderu CD2 i złączeniu tych plików okazuje sie ze nie mam dzwieku w cd2 ;/
ratujcie.. (w połowie jazdy Chase'a konczy sie cd1 i zaczyna cd2 i w tym momencie nie mam juz dzwieku do konca filmu ;/
po wypakowaniu folderu CD2 i złączeniu tych plików okazuje sie ze nie mam dzwieku w cd2 ;/
ratujcie.. (w połowie jazdy Chase'a konczy sie cd1 i zaczyna cd2 i w tym momencie nie mam juz dzwieku do konca filmu ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Nwd 6 jak dla mnie jest średnim filmem. Ujęcia mają tam zajebiste i praktycznie nie skończone środki na różne dziwne rzeczy ale:
1 tak jak już ktoś wcześniej pisal to wygląda to jak gra video
2 film o wszystkich dziedzinach MTB na raz myśle że to kiepski pomysł, jeszcze jakieś takie dziwne przeskoki z fr na dert potem dh a jeszcze potem street i znuf dert
minus jeszcze z tą muzą troche, jak dla mnie disorder 5'ka miała lepszy klimacik i była fajniej zrobiona.
Zauważcie również że nie ma tu żadnego kawałka o glebach.
Peace
1 tak jak już ktoś wcześniej pisal to wygląda to jak gra video
2 film o wszystkich dziedzinach MTB na raz myśle że to kiepski pomysł, jeszcze jakieś takie dziwne przeskoki z fr na dert potem dh a jeszcze potem street i znuf dert
minus jeszcze z tą muzą troche, jak dla mnie disorder 5'ka miała lepszy klimacik i była fajniej zrobiona.
Zauważcie również że nie ma tu żadnego kawałka o glebach.
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
a mi się nie podoba .... poprzednie części były dużo lepsze. Tu nic nowego nie odkryli, muzyka kiepska .... jakoś takoś im cały ten klimat uciekł. Plusy za jazdę Chase'a i Lenoskiego (choć troszkę trialu musiał wcisnąć ... blee) ... z pzyjemnością obejrzę inne filmy poraz kolejny. Pozdro!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!