dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/
no i co ?? tak wszyscy sie napalili , a teraz ciszaaa heheh <lol>
a co do Nadi : nie bede sie powtazal jak wszyscy o truciu glowy rodzica moze i to pomoze heh ale kiedy ??!!??!!??!!??!!
ja zapier***** jusz cale wakacje (pisze z Niemiec [prosze wybaczyc mi za brak polskich znakow])
mimo iz pracuje dosc ciezko to sa tez inne prace za kture mozna bylo by zbic troszke hajsu ... ...Swego czasu roznosilem ulotki z kumplem (pozdr. dla Toudiego) pier********* sie z tym 2 miech ale za hajs zarobiony mam teraz wypasne koleczko z tylu i po czesci woze sie na nowej ramce
jest wiele sposobow zeby hajs skabinowac...
...powodzenia z namawianiem rodzicow
pozdr.
a co do Nadi : nie bede sie powtazal jak wszyscy o truciu glowy rodzica moze i to pomoze heh ale kiedy ??!!??!!??!!??!!
ja zapier***** jusz cale wakacje (pisze z Niemiec [prosze wybaczyc mi za brak polskich znakow])
mimo iz pracuje dosc ciezko to sa tez inne prace za kture mozna bylo by zbic troszke hajsu ... ...Swego czasu roznosilem ulotki z kumplem (pozdr. dla Toudiego) pier********* sie z tym 2 miech ale za hajs zarobiony mam teraz wypasne koleczko z tylu i po czesci woze sie na nowej ramce
jest wiele sposobow zeby hajs skabinowac...
...powodzenia z namawianiem rodzicow
pozdr.
CMP+Widly Treka
-
- Kontakt:
ojj da sie da sie. Wystarczy tylko chciec :). Kto nie wierzy, to yyy nie wiem:P. Niech na mojego pinkbika np. zajrzy. Albo moge jakieś zdjęcia wysłać ewentualnie :P
Na poczatku rodzice bardzo mnie kontrolowali, narzekali, że żadna dziewczyna nie śmiga oprocz mnie, że to męski sport, że jestem cała w siniakach (przepraszam, cała nie bylam tylko troche nogi :P)...
Po każdej takiej rozmowie zalamywalam sie i mialam ochote to rzucic. Teraz sie to troche zmienilo, nawet mi do jednej opony dolozyli lol, to już coś :P....
Ale nastepnego dnia znowu smigalam, moi kochani bikerzy bardzo mnie podbudowuja, mobilizuja, pomagaja jak sie tylko da:). Zaopatruja w ff i zbroje gdy trzeba:P. Uczą regulować przerzutke, kasować luzy na sterach, bunnego, manuala (bezskutecznie ...;p), dzięki nim bez problemu się orientuję co i jak w świecie bikow;p...
W wakacje kupilam rame, amora, ochraniacze, mostek kiere....., rame juz zhandlowalam, czekam teraz na nową :P.
Ja to po prostu tak kocham, że nie wyobrażam sobie nie jezdzic...zreszta ciagle inwestuje, kazde pieniadze pakuje w bika i co najlepsze to mi to taka przyjemnosc sprawia mmmm:D. (Echh,kiedy ja ostatnio bylam na zakupach i kupilam cos innego od opony albo kiery;p)
I uwielbiam sie przelamywac, wstawac po glebie (a czesto sa nie ma co ukrywac:P)
Licze, że sobie na osiemnaske jakis fajny rowerek zloze :).
I wspierajcie dziewczyny, bo nam naprawde nie jest latwo:). Bo wiecie, jak np. na masie jest 200 facetow i ja to wcale nie jest łatwo się przełamać... I sobie wyobrazam komentarzew stylu:
- gdzie ona sie pcha ;/
Albo analizowanie każdego mojego najmniejszego błędu. Dobra,może tak nie robicie więc z góry przepraszam:P.
No przecież ja widze, jak wy się na mnie patrzycie :P. Więc jak zobaczycie jakieś dziewczątko w różowej bluzie i na (mojej przyszlej:P) różowej ramie, to wiecie, nie dziwcie się tak :>
Rozpisalam sie;p.....
PS. Czy ktos nie chcialby mi kupic bitcha :D?Albo ff 661:>?
Zobaczycie w przyszlym sezonie, ja Wam pokaze:P
Wybaczcie, że temat odswiezam:)
I naprawdę nie chciałam się tak rozpisywać,jakos tak samo wyszlo ...:D
Na poczatku rodzice bardzo mnie kontrolowali, narzekali, że żadna dziewczyna nie śmiga oprocz mnie, że to męski sport, że jestem cała w siniakach (przepraszam, cała nie bylam tylko troche nogi :P)...
Po każdej takiej rozmowie zalamywalam sie i mialam ochote to rzucic. Teraz sie to troche zmienilo, nawet mi do jednej opony dolozyli lol, to już coś :P....
Ale nastepnego dnia znowu smigalam, moi kochani bikerzy bardzo mnie podbudowuja, mobilizuja, pomagaja jak sie tylko da:). Zaopatruja w ff i zbroje gdy trzeba:P. Uczą regulować przerzutke, kasować luzy na sterach, bunnego, manuala (bezskutecznie ...;p), dzięki nim bez problemu się orientuję co i jak w świecie bikow;p...
W wakacje kupilam rame, amora, ochraniacze, mostek kiere....., rame juz zhandlowalam, czekam teraz na nową :P.
Ja to po prostu tak kocham, że nie wyobrażam sobie nie jezdzic...zreszta ciagle inwestuje, kazde pieniadze pakuje w bika i co najlepsze to mi to taka przyjemnosc sprawia mmmm:D. (Echh,kiedy ja ostatnio bylam na zakupach i kupilam cos innego od opony albo kiery;p)
I uwielbiam sie przelamywac, wstawac po glebie (a czesto sa nie ma co ukrywac:P)
Licze, że sobie na osiemnaske jakis fajny rowerek zloze :).
I wspierajcie dziewczyny, bo nam naprawde nie jest latwo:). Bo wiecie, jak np. na masie jest 200 facetow i ja to wcale nie jest łatwo się przełamać... I sobie wyobrazam komentarzew stylu:
- gdzie ona sie pcha ;/
Albo analizowanie każdego mojego najmniejszego błędu. Dobra,może tak nie robicie więc z góry przepraszam:P.
No przecież ja widze, jak wy się na mnie patrzycie :P. Więc jak zobaczycie jakieś dziewczątko w różowej bluzie i na (mojej przyszlej:P) różowej ramie, to wiecie, nie dziwcie się tak :>
Rozpisalam sie;p.....
PS. Czy ktos nie chcialby mi kupic bitcha :D?Albo ff 661:>?
Zobaczycie w przyszlym sezonie, ja Wam pokaze:P
Wybaczcie, że temat odswiezam:)
I naprawdę nie chciałam się tak rozpisywać,jakos tak samo wyszlo ...:D
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
-
- Kontakt:
przeczytalem prawie wszystko, to i tak cud. z tego co widze to nie jest fatalnie, pierwsze kroki już poczynione, jak mówia wszyscy, rodzice poprostu pekaja jak kadzi sie im o rowerze, wiem bo jeszcze nie zarabiam a jeżdże na Velocity 10 (pełna nazwa bardziej mi leży), ale pamietam tłumaczenie przy pierwszym rowerze co chce robic na rowerze "to takie zjeżdżanie w dół z górki, sa dobre hamulce zeby sie szybko zatrzymac itd...", wracajac do setna, to najlepiej kupuj rame 14" dual to dual (16" to juz xc :P), amor jakiś hmm działający,tylko nie rst, sr suntour juz lepszy a i niewiele droższy, osprzęt: co sie da na allegro:P zawsze taniej, ale powiem to co mówią wszyscy kask i ochraniacze (kask najlepiej ze szczęką, moze cos w stylu 661 comp)..... a teraz ogólna prawda o bikerach, jesli spytasz prawdziwego bikera ile ma pieniedzy odpowie ze nic nawet jak ma 1000zł, bo juz wszystko zaplanowane na wydanie na rower
P.S wyślijcie mi w święta jakis prezent, bo rower wziąłem na kredyt za święta (pewnie jeszcze i dusze ale o tym nie było gruba czcionka w umowie :P)
P.S wyślijcie mi w święta jakis prezent, bo rower wziąłem na kredyt za święta (pewnie jeszcze i dusze ale o tym nie było gruba czcionka w umowie :P)
dobra dobra powiem tak jesst na to jakis sposob poprostu jak ja chcialem rower to powiedzialem ''chce rower jak nie dostane to mozecie mnie w dupe pocalowac i was oleje" pojechali kupili zjebal sie sprzet mamo tato dajcie kase bo bedzie zle NIE no to ja na to czesc wyszedlem z domu i przyszedlem po trzech godzinach zajebay do domq :) pomoglo nie wiem jak bedzie z toba ale zycze wszystkiego naj ;) pzdr ;* :D
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie chce mi sie wszystkiego czytać bo pewnie 6 stron proszenia o fotke :) Co do śmigania to dobry wybór...Sam śmigam na WTP tylko że model addict. Teraz bodajże na www.bmxforever.pl jest przecena tej Novej więc bierz puki są :) Bo np. Addictów już nigdzie nie dostaniesz :)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
rodzice. powiedzieli ze ma byc dobra srednia. wtedy moge cos mowic o rowerze. Destroyer niechce mi sie juz pisac nic do Ciebie bo to Twoje własne zdanie a takich jak ty nawet mi sie niechce przekonywac! addict nigdzie niema bo juz szukałąm:( tak samo jak 4 seasons.. ale to i tak za drogi ! Wtp nova wydaje mi sie gitez no i ta przecena!! jednak zeszli troszkę ;) no i włąsnie ten model najbardzije mi polecaja w bmxforever.