to K**** juz było, do ch*** poszukaj
to K**** juz było, do ch*** poszukaj
za kazdym razem gdy ktos zapyta o cos ,co juz bylo , dostaje(nie za kazdym razem-ukłon w strone wyrozumiałych) odp. w stylu: to "k**** juz bylo lub do ch*** poszukaj".ok. moze temat sie powtarza ale ci wszyscy" to k**** i do ch*** "tez się powtarzją.nie chcesz odpowiadac, to tego nie rob!!!po CH** te zgrzyty???przynajmniej będzie milej na forum. nie kazdy porusza sie z gracją... po forum...
-
- Kontakt:
Np dlatego, ze załozyłes temat w którym pytasz o to jak zdjąć opaske z DURO .. 3 razy pisałem mega turbo opis jak to zrobic, 3 KURWA JEGO MAĆ razy pisałem posta "dugiego na 30cm" ... i gdybyś ruszył dupsko a nie szedł na łatwizne to bys to KURWA znalazł !! a nie zakłądał kolejego do ***** pana takiego samego tematu
wpisz sobie "TUNINGU DURO" w wyszukiwarce i se kurwa znajdziesz
niech mu ktos da linka do tej "LEKCJI UZYWANIA FORUM" częśc o szukaniu to moze zrozumie ..
wpisz sobie "TUNINGU DURO" w wyszukiwarce i se kurwa znajdziesz
niech mu ktos da linka do tej "LEKCJI UZYWANIA FORUM" częśc o szukaniu to moze zrozumie ..
-
- Kontakt:
wyobraz sobie g**ju ze pisalem lecz wyraznie nie jestem wystarczająco bystry zeby to odnalezc(albo opis był malo precyzyjny)...to raz...dwa , pije do ogolu, a nie do konkretnego postu...po trzy...ty sie pierwszy odzywasz to pewnie to ty ten CH** jestes...po cztery, niektórzy maja prace, obowiązki i brak czasu zeby przesiadywac na forum...dziekuje.
Poprsotu matole, gdy pierwszy raz napiszesz tutaj esej na temat zakładania sterów, tuningu duro, centroania koła czy walenia konia ... to NIE BĘDZIE CI SIE CHCIAŁO pisac tego po raz .. drugi .. trzeci .. czwarty .. piaty .. bo jakiś zapyźiały śmierdzący leń nie chce sobie kliknąc w "szukaj" i wpisac "centroania koła" lub "jak zrobić sobie loda nosem" ...
wtedy zrozumiesz dlaczego tak jest ...
i aha .. TAK JEST KUŹWA NA KAZDYM SZANUJĄCYM SIE FORUM .. ze jak ktoś wlezie i nie poszuka czego co juz było to najpierw dostaje wiązanke a potem mod usuwa temat ....
wtedy zrozumiesz dlaczego tak jest ...
i aha .. TAK JEST KUŹWA NA KAZDYM SZANUJĄCYM SIE FORUM .. ze jak ktoś wlezie i nie poszuka czego co juz było to najpierw dostaje wiązanke a potem mod usuwa temat ....
od napisania mojego ostatniego postu mineło max 4-5 min .. przez ten czas zdazyłeś tylko przeczytac co tu jest napisane i odpisac... ja przez ten czas zdazyłem uzywając wyszukiwarki znaleźć odpowiedź na nurtujące Cie pytanie ...
JAK ŚCIĄGNĄC DURO PASEK
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 30&start=0
oto odpowiedź... czyż to jest az tak kurwa trunde :(:(:(
JAK ŚCIĄGNĄC DURO PASEK
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 30&start=0
oto odpowiedź... czyż to jest az tak kurwa trunde :(:(:(