FILM - ":D:D:D" - LinksFR & ekipa

LinksFR
Kontakt:

FILM - ":D:D:D" - LinksFR & ekipa

Post autor: LinksFR »

Przedstawiam nowopowstala produkcje warszawska pt ":D:D:D". Oryginalnosci w tytule za grosz xD.

ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... ksdh10.mpg

Film krecony byl od maja do konca wrzesnia, w tym czasie przede wszystkim riderzy z drugiego segmentu rozwineli sie znacznie (zwlaszcza, ze wczesniej jezdzili w trialu i streecie), stad nasza technika moze sie roznic na poszczegolnych ujeciach ;).

Miejscowki to:
Warszawa: agrykola, studzienka, gumis, dolna, kazura
Miedzylesie: pikus
Wejherowo: 5-minutowka, dziewoja, treningowa
św Lipka (k. Mrągowa): trail, ktory budowalem w sierpniu - dwa dropy ns oraz jeden dirt

Muzyka:
Rage Against the Machine: "Guerilla radio" oraz "Sleep now in the fire"

Prosze abyscie kazdy komentujacy post rozdzielili na dwie czesci (1 i 2 :D):
- strona techniczna filmu
- jazda
http://bodzio.pinkbike.com/
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

ściagm, ale chyba jutro dopiero cos napisze :)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Grave Digger
Kontakt:

Re: FILM - ":D:D:D" - LinksFR & ekipa

Post autor: Grave Digger »

ah dziewoja dziwoja (za rok powiększamy co nie ?) :*

No jakby to tu napisac. Muzyka bardzo trafnie dobrana ;) Ponadto ładnie "współgra" z filmem. Szkoda tylko, iż pod koniec (gdy lecą gleby itd.) muzyki nie ma. Wiem, rozumiem, że jakby była tam muzyka, to nie słychać by bło róznycjh głupich textów jak np. moje "Tu jestem TUTAJ TUTAJ !"ale na te fragmenty można by ją troszke wyciszyć :) W każdym badź razie film jest fajnie skrecony. Tak trzymaj

Co do jazdy to sam nie wiem co pisać. Zrobiłeś niezłe postepy w porównaniu do roku 2k4. dobrze, że więcej uwagi poświęciłeś hopom (dirt i a'la dirt :]) i kombinowaniem na nich a nie przeważnie dropy, step downy itp. Teraz jak pomeczysz jakieś tricki na dropach to bedzie jeszcze fajniej :)
Drugi segment no cóż: nie wiem jak Andrzej jeździł kiedyś, bo mi nie wysyłałeś za dużo moviez with him, więc trudno mi tu o jego jeździe pisać. Sołtys to inna sprawa. Widziałem jak jexdził na swoim ZOO po czym przełączył dźwignię z 'trial' na 'freeride'. No nie pwoiem jak na taką zmiane to radzi sobie zajebiście. Sołtys na wiosne 'Dolna' :]

ogólne wrażenie: fajny :p

pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

udany filmik bodziu koparo ^^
i wstep z jakze pamietnej masy :D
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

YEA! Filmik sobie teraz oglądam często :)

Fajnie złożone, bo najważniejsze miejscóweczki, muzyczka pasuje mi.. domyślam się, że dużo było materiałów do segregowania, no ale cos z montarzem zrobić - jakies fajne efekciki (już nie będe sie więcej czepiał) :)

Super jazda, wszyscy tutaj sie rozwijają :] Bodzio przekonuje wszystkich do FR i udaje mu sie to ładnie.. a sam też zalicza każdą hopke i dropa na swej drodze. :D oby tak dalej!!
PzDr
obejrze sobie jeszcze raz na dobranoc <lol>
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Bodzio!!!Film zajebisty :) Prawie lepszy od NWD :D

Naprawde!Warto bylo wyczekiwać do tej 23.10 żeby się sciągnął do końca!Ciekawe co powiem pani od polskiego jak mnie zapyta!Oglądałem film kolegi :)

Fajny dziobak Grzesia na studzience:)
Sympatyczny filmik, szkoda, że taki krótki :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

tak serio UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!!!!!!!!!! LATACIE JAK TAKIE WORKI BEZ KONTROLI NAD ROWEREM - JAK WORKI ZIEMNIAKOW, SERIO UWAZAJCIE CO ROBICIE... te ladowania (wiadomo ze nie zamierzone) na przod moga sie skonczyc tragicznie!!! Wzac to pod uwage!!!

poza tym bardzo srednio... spadanie, spadanie, latanie, spadanie... nic nie pokazaliscie poza tym, w tym filmie... moze o to chodzilo... zero techniki itp.

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Dxx
Kontakt:

tak serio UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!!!!!!!!!! LATACIE JAK TAKIE WORKI BEZ KONTROLI NAD ROWEREM - JAK WORKI ZIEMNIAKOW, SERIO UWAZAJCIE CO ROBICIE... te ladowania (wiadomo ze nie zamierzone) na przod moga sie skonczyc tragicznie!!! Wzac to pod uwage!!!

poza tym bardzo srednio... spadanie, spadanie, latanie, spadanie... nic nie pokazaliscie poza tym, w tym filmie... moze o to chodzilo... zero techniki itp.

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Dxx
Kontakt:

(sory)
[b][SPRZEDAM]
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

wiesz jaka jest moja opinia na jego temat :D

bardzo udany, dobra muzyka i nawet zalapalem sie na 2 czy 3 sceny chyba :P

co z tego ze nic nie pokazali, fajnie wyszedl....

jak by ktos pokazal cos takiego jezdzac street przy jakiejs halowej muzyce, to wtedy bym sie zastanawial, czy w ogole odpisac...
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

ściągam, ale juz nie podoba mi się rozmiar/kompresja :/ :)
KuMiK
Kontakt:

1. strona techniczna:
- jakość/rozmiar - 140Mb a jakość mizerna... trzeba się nauczyć w DivX kodować :P ( tzn. to nie problem, tylko dołączyć dźwięk w mp3 w VirtualDubie)
- ale reszta - pozytywnie zaskoczony :) ładne ujęcia i dobra praca zoom in/out - przydałby mi się taki operator :) trochę za dużo powtórzeń z Kazury w drugiej części
- muzyka - pasuje zarąbiście tym bardziej że to moje klimaty:D

2. jazda:
- nie mój styl wybitnie, aż patrzyłem ze smutkiem, że żadnego nofootera nie było :) no ale to miałobyć FR i fajne wszystko wyszło - chociaż tak jak ktoś tam napisał wyżej momentami jakieś sztywne te loty - pozycja od wybicia do lądowania sie nie zmienia, bez położenia się na końcu na zeskok. No ale może na dużych gapach i dropach nie jest to takie łatwe...
za niektóre dropy duży respect panowie :)
maciek987
Kontakt:

Post autor: maciek987 »

Zasysam. zobaczymy co to.
KuMiK
Kontakt:

chociaż nofootera czy jakiegoś tricku bardziej zaawansowanego niż one-hand... żeby nie było, że nofooter jest szczytem moich marzeń w filmach :):) <lol>
ale tak jak pisałem ten film nie o tym miał być więc ok :)
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

lizzard king pisze:bardzo udany, dobra muzyka i nawet zalapalem sie na 2 czy 3 sceny chyba :
mnie też widać :D
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Grave Digger
Kontakt:

Post autor: Grave Digger »

chcecie tricków w Bodziowych filmach ? To poczekajcie troche. Jak Bodzisław odwiedzi Wejherowo w wakcje (a może w ferie :> ? w ferie lepiej) to uaktywnię basen z gąbkami, który zbudowalismy z ekipą w lesie; pokatujemy wtedy z bodzie mta mtricki i wtedy zobaczycie Bodzia lepszego od samego Berreclotha

promise ;)

Co chcecie od dziobaków Sołtysa :p ? Mi tam sie podobają hehe
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

GÓRNIK master taa? widzialem twoj rower najwyzej, obejrze jeszcze raz to sie przyjxe :D
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

hyhy. ja też sie znalazłem na 2 ujęciach filmiku :)

..mhm.. nie było napisów końcowych z bohaterami, muzyką, operatorami kamer i podziękowaniami.. :D
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
Soltys
Kontakt:

Post autor: Soltys »

Dxx zasugerowal, ze sie pozabijamy... spoko dzięki za troske biore se to na serio ale bardzo malo ludzi zna historie tych dziobaków ze studzieny... Sprzedalem rower (trialówke) kupilem sobie draga z dj i następnego dnia pojechalem skakać studziene... Teraz dziobaków nie robie praktycznie wcale a jak robie to bardzo male zresztą mam za sobą 3 miechy z fr-em i mysle, ze to bardzo krutko by jezdzic tak jak teraz daje rade... nie mówie, ze jestem świetny i jak ktoś doświadczony jakies rady chce mi dac to bardzo chętnie poslucham :D Pozdro [W filmie nie ma bardzo dyzo dobrych lotów i z bardzo ruznych przyczyn wielu miejscówek no i mielismy malo materialu]
P.S ... JA Bodzia w ferie nie wypuszcze z WAWY!!! on ma ze mną jeździc! :p
No se jestem
ODPOWIEDZ