Skradziony A-Gang w Zabrzu!
***** mac!! nie no dosyc tego, wiem, ze to nie moje miasto ale teraz w niedziele sie chyba qurwa przejde na niskie laki i lukne na sprzet. juz mnie to wqurwia. co to qurwa ma byc!! mam moze niezbyt nielegalnu pomysl ale dobry i to zaadresowany do administratora, prosze wezscie zrobcie jakas rubryke gdzie beda numery ram wszystkich zakoszonych bikow!! na niskich lakach bez problemu bomberka juniora mozna wylapac za 500zł a jakas fajna ramke jeszcze taniej. to jest qurwa nie fer!! dresy kosza zajebisty sprzet i sprzedaja za grosze. panowie, niech bedzie baza numerow i trzeba zrobic cos takiego, ze w najwiekszych miastach np. Warszawa, Wrocław, Krakow, Poznan i inne zawsze co tydzien bedzie ktos chodzil i lukal na ramy, moze cos da rade odzyskac. Bo teraz komus zajebia a skad wiemy, ze nas kiedys to nie spotka??!! fajnie jest jak ktos pomoze i rower sie znajdzie, ale trzeba dupe ruszyc!!
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Ehhh Drag menie :P......Postujesz na innych topickach a tu nam nie mozesz w bardzo waznej sprawie pomoc..POSTARAJ SIE i napisz mi szczegoly na maila (podalem 3 drogi skontaktowania sie ze mna0...... BOZE !!!!!
POMAGAJMY SOBIE !!!!!!.
Zreszta umow sie z nami ja przyjade i poczatuje na niego tylko musze wiedziec gdzie co i jak !!!!!!!.
POMAGAJMY SOBIE !!!!!!.
Zreszta umow sie z nami ja przyjade i poczatuje na niego tylko musze wiedziec gdzie co i jak !!!!!!!.
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
dragmen to z toba gadam na gg ? :]
wpadne kiedys na oczyszczalnie i mi pokazesz ta hope :D na zdjeciu wyglada lajtowo ;))
a co do tego goscia na tym a gangu to ugadaj sie z nim kiedys i mi powiec to podjade i zobaczymy co to ma za sprzet :]
a ty kicaj podaj numer ramy :] zebysmy mieli pewnosc ze to ta. przy okazji daj numer telefonu na moj gg 1387102. jak to bedzie ten rower to przyjedziesz do nas.
oby to byl ten...
wpadne kiedys na oczyszczalnie i mi pokazesz ta hope :D na zdjeciu wyglada lajtowo ;))
a co do tego goscia na tym a gangu to ugadaj sie z nim kiedys i mi powiec to podjade i zobaczymy co to ma za sprzet :]
a ty kicaj podaj numer ramy :] zebysmy mieli pewnosc ze to ta. przy okazji daj numer telefonu na moj gg 1387102. jak to bedzie ten rower to przyjedziesz do nas.
oby to byl ten...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262244
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Ehhh Kaj Kicaj's bike :/........a tak wogole to jezdzisz kica po tej rudzie???, bo ja juz mam prawie caly bike- narazie no brakes...ale kula sie..wiec bede patrolowal ulice rudy :) (charakterystyfczny rozowy rower)...wiec jak ktos cos wie to smialo mowic :)
Pozdro
Pozdro
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
A GANG
CZESC BEDE CZUJNY NA NASZYCH CHOPKA TJ.GODULA DAJ MI NAIAR NA SIEBIE NR RAMY TEZ MOZE BYC NA GG 1734377
ja pierdole
krakow sie zglasza, jak tylko zobacze jakiegos sku******* to mu nie wiem co zrobie wpakuje jaja w sztyce pozdro i powodzenia