ogólnie film może być... Montaż słaby... (sam nie montuję lepiej.. ale jednak słaby :) ) Muza wyjątkowo fajna :D Jak dla mnie to idealna :) Tylko b. brakuje na końcu tej muzy..
Co do techniki.. to trochę słabo w locie... latacie w cholerę duże chopy, ale czasem wygląda to tak jak byście fartem lądowali :) A i tyczy się to wszystkich panów występujących...
Najśmieszniejszy był hip :D Trochę wam to nie wychodzi :)
Po obejżeniu filmu postanawiam wybrać się do Warszawy :)
No wreszcie jakiś filmik Fr ;) Tak trzymać. A jeśli chcecie fajną 4-ro metrową spadaczke to wpadajcie do nas do Łomianków (obok wawa) tam mamy takową plus kilka innych rzeczów. Fotky u mnie w podpisie.
MaxDamageDA Ten twój fun z niekontrolowanymi lotami jest trochę ... głupi.. bo np. mnie większą przyjemność daje wylądowanie jak trzeba niż lądowanie na farcie :/
Taki brak kontroli może się źle skończyć... a jak tobie się to podoba to powodzenia
W sumie ja z tego co jest pokazane na filmie na tych maksymalnych odleglosciowkach sie tak srednio czuje i widac bylo kilka przegiec na tyl... nic no poprawiam technike caly czas :)
no i na dolnej bylo nie tyle niekontrolowanie co jakos nie moglem sie zlozyc ale teraz kiedy zrealizowalem zamierzenia ad wielkosci dropa w tym roku :P koncentruje sie na technice, przede wszystkim zeby nie leciec tak na tyl i nie trzymac sie w locie tak bardzo z tylu roweru, zwlaszcza ze teraz mam monstera a to w sumie dodatkowo na poczatku sprawilo ze mam dupe za bardzo w tyl... no bylo jak bylo caly czas sie doskonalimy :) Uczciwie przyznaje ze nie wszystko wyszlo idealnie ;-)
ej ziomki sorki ale mam pytanko...czy wam tez nie dziala znowu ftp freeriders?? bo mi nie...nie moge sie zalogowac...nawet uzywajac linkow...czyzby haslo zostalo zmienione albo login??
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
pan_saper71 pisze:ej ziomki sorki ale mam pytanko...czy wam tez nie dziala znowu ftp freeriders?? bo mi nie...nie moge sie zalogowac...nawet uzywajac linkow...czyzby haslo zostalo zmienione albo login??
pozdro
ile razy mozna pytac o to samo ??
TAK NAM TEZ NIE DZIALA
poczytaj w newsach na www.hcfr.pl