wada matriałowa Sunrims big fat rim 24''

MOKEN
Kontakt:

wada matriałowa Sunrims big fat rim 24''

Post autor: MOKEN »

Elo
mam pytanie co mam zrobic jezeli kupiłem w Mkbike obrecz sun rimsa mammotha i na miejscu łaczenia jest szpara w która moge wsadzic paznokiec??
wiadomo ze jest ona łaczonna przez zgrzewanie a nie spawanie jak w mavicach. zadzownięłm do mkbike i powiedzilei mi ze to jest nic waznego i mozna spokojneie na tym jezdzic!!!?? ale ja wiem ze jest to wada materiałowa, a poza tym w jednym z serwosów we wrocławiu powiedzilei mi zie jet to wlasnie wada materiałowa. podczas rozmowy z mkbiek powiedziałem ze chche zeby mi ja wymienili a on mi na to" wez mi kurwa czałowieku nie zawracaj dupy człowieku!!!!" i jeszcze kilka innnych miłych słow..... moge do nich to wysłac i ppoweidza ze to nie wada tylko dobra obrecz wiecc moge powiedzidec zeby mi zwrocili pieniadze za ta obrecz. A jezeli mi wtedy powiedza ze jest sepsuta musza mi ja wymienic na gwarancjji wiec i tak albo dostane zwrot pieniedzy albo nowa obrecz... tylko nie wieadomo czy mi znowu wysla dobra obrecz czy z jakas wada....

uwaga ten post nie ma na celu pojechania mkbike tylko wypowiedzenia sie na temat tego zajscia i obreczy.... pozdro
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

jesli od nowosci jest rozjechana to koniecznie ODDAJ !

Nie zawracaj dupy dobre sobie gdybym to ja gadal koles sral by w gacie , chuje jedne strugaja cwaniakow , taka obrecz moze rozejsc sie juz przy zaplocie nie mowiac o jezdzie ze pewnie szybko pierdolnie

jakby cos fikali powiedz ze w tak ukladzie sprawe zglaszasz do rzecznika praw konsumenta
www.mm-foto.pl
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

:) jak rozejsc sie przy zaplocie??
jak zaplatasz kolo to szprychy sciagaja calosc do srodka, a nie rozpychaja, bo jakby rozpychaly to zadna obrecz niespawana nie jezdzila by w rowerze, ja tez mialem taka obrecz MTX i jak kumpla z serwisu spytalem co jest, nic nie gadal zaplotl i .. WSZYTKO OKI BYLO, najlepsza rada zmien serwis we wroclawiu
Juri
Kontakt:

Post autor: Juri »

Mialem to samo z ta obrecza. Powiedzieli ze moge jezdzic na takiej, a jezeli sie rozejdzie to wymienia na nowa. Lecz ja sie nie dalem i powiedzialem ze chce nowa bez "skazy",place, wymagam! Wymienili bez zadnego ale! Wiec nie daj sie i wymieniaj!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jak wyzej ja bym ise bal jezdzic na czyms takim...
Po za tym zaplaciles za to pieniadze a dostales jakies rozjebane chujostwo..
Ssij pento
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

mi tez sie supra mt rozchodzi =]] dalej jezdze...mialem kiedys (spawanego) mavica d521 tez sie rozlazł i powyrywało mi kapsle z obreczy ( nie przy zadneg glebie itd.) nic ci sie nie stanie z obręczą dalej bo szprychy ja trzymaja...a w mk biku albo róbnie dobrze innym sklepie moga ci to przyjąc! masz do tego prawo! tylko oni nie uznaja gwary tylko musza to wysłać do dustrybutora a on ci i tak nie uzna bo to "wada powstała w wyniku użytkowania"! wiec moim zdaniem nawet ci sie nie opłaca rozplatać koła...
PoZdRoOo
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

co innego jak sie rozchodzi od jazdy , to sie czesto zdaza , moja sie vuleta szybko rozjebala ale ja bym zdecowanie wymienil..
www.mm-foto.pl
konex
Kontakt:

Re: wada matriałowa Sunrims big fat rim 24''

Post autor: konex »

niestety w tych obręczach to normalne...;/
kolo 19
Kontakt:

Post autor: kolo 19 »

jetses z wroclawia idz do jakiegos sklepu i poogladaj obrecze, na pewno niejdna spotkasz taka jak ty masz, pogadaj z sprzedawcami czy to normalne i czy to w czyms przeszkadza i co moze sie z tym stac
klakow
Kontakt:

Post autor: klakow »

to nie jest wada, jak zapleciesz kolo to znika w wielu obreczach jest podobnie, bez obaw
ODPOWIEDZ