NWD 6 - JEDEN TOPIC !!!!!!!! JEDYNY !!!!
Braciakow 2h wejdź sobie na np www.jensonusa.com
korby RF Diabolus XType - ok 900 zł
w polsce te korby kosztuję ponad 1500 zł
pomijam ile wynosi średnia krajowa Polska pęsja a ile w USA.
Mają lepszy i tańszy dostep do sprzetu.
Gadałem kiedyś z Inurem o cenach w Anglii. Nowy sprzet jest droższy niz w Polszcze i to duzo, ale 3 miesięczna używka ramy tracie 60% wartości.
korby RF Diabolus XType - ok 900 zł
w polsce te korby kosztuję ponad 1500 zł
pomijam ile wynosi średnia krajowa Polska pęsja a ile w USA.
Mają lepszy i tańszy dostep do sprzetu.
Gadałem kiedyś z Inurem o cenach w Anglii. Nowy sprzet jest droższy niz w Polszcze i to duzo, ale 3 miesięczna używka ramy tracie 60% wartości.
-
- Kontakt:
chodzi o to ze w USA jest taniej niz w polsce a nie ze jest tanio! Tam jest tak jak w niemczech np. zarobisz 1500 USD i kupisz se bambra za 500 USD a tutaj zarobisz 1500 PLN i kupisz se bambra za 1500PLN tu jest ta roznica:|. Wiec maja wiecej mozliwosci.Braciakow 2h pisze:Motomysz, wszedlem na jensona i jesli to są dla Ciebie niskie ceny to chcę zarabiać tyle ile ty:
- Rama Azonic Eliminator 1299 USD
- Rama Azonic Gravity 1995 USD
- Rama Azonic Racoil 1995 USD
- Rama Yeti ASX 1299 USD
- Rama Intense Uzzi VPX 2050 USD
A co do filmu :
zaduzo zwolionego tempa
muza wogule nie zgrana do filmu:|
ale ogolnie jazda fajno fajno:))
johny GT kurde u mnie też w drugiej płóycie nie ma muzyki :/ jak jest u Was ?
M@tiZ to jest Antrax - Bring the Noise. Jak chcesz moge Ci na maila wysłać.
Co do NWD6, cóż mnie też ineteresował głównie street i dirt, a Paul Basigiota, Jeff Lensoky i Aaron CHase naprawde pokazali klase. Co do 1 półek we freeridzie, cóż... dla mnie Freeride bez 2 półki, poprostu nie jest tak piękny jak z 2 póką i nie ma tego czegoś w sobie. Ale i miło popatrzeć jak ktoś próbuje zrobić tailwhgipa z kilkumetrowego dropa :D.
M@tiZ to jest Antrax - Bring the Noise. Jak chcesz moge Ci na maila wysłać.
Co do NWD6, cóż mnie też ineteresował głównie street i dirt, a Paul Basigiota, Jeff Lensoky i Aaron CHase naprawde pokazali klase. Co do 1 półek we freeridzie, cóż... dla mnie Freeride bez 2 półki, poprostu nie jest tak piękny jak z 2 póką i nie ma tego czegoś w sobie. Ale i miło popatrzeć jak ktoś próbuje zrobić tailwhgipa z kilkumetrowego dropa :D.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Niech ktos napisze czy mozecie włazic na freeridersow bo ja chcialem dociagnac koncowke ale nie moge wejsc. Ułatwie sprawe ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/ I napiszcie czy mozecie wejsc ???
pozdro
pozdro
-
- Kontakt:
DJ MICROS pisze:Niech ktos napisze czy mozecie włazic na freeridersow bo ja chcialem dociagnac koncowke ale nie moge wejsc. Ułatwie sprawe ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/ I napiszcie czy mozecie wejsc ???
pozdro
www.hcfr.pl przeczytaj sobie w newsach,
ftp jest zamkniete na jakis czas
-
- Kontakt:
mi tak sie podoba nwd lubie slopestyle i te klimaty, ale też lubie ogomne fulle jak motor ale oglądnołem w przyjemnością szczególnie czekałem na sesje street i czekałem na chas'e i na lenoskyego a tu zonk jeszcze jeden streetowiec:D ten z irokezem i jest fajnie:D
co do tego co powiedział choody tosie zgadzam Wojtuś dobrze jeździ i dorównuje nierz tym rderom z fimu:D Wojtuś do nwd7:D:D
co do tego co powiedział choody tosie zgadzam Wojtuś dobrze jeździ i dorównuje nierz tym rderom z fimu:D Wojtuś do nwd7:D:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Ja ogladalem z wiekszych produkcji tylko NWD5 i NWD6 i wg mnie 6 jest o niebo lepsza.
Duzo konkretnych akcji i nie pierdola sie i po minucie jazdy na miejscowce jak w 5 tylko jest kilka glownych miejsc i tego sie trzymaja.
Jesli chodzi o poziom, to mnie to rozwalilo.
Goscie miazdza Chase na streecie to cudo :)
Byl tez jeden fajny niedolot na NS'ie :)
Nie wiem jakim cudem gosciu sie pozbieral bo kurewsko to wygladalo :P
Montaz mnie rozwalil. W zyciu bym czegos takiego nie zrobil mimo ze mnie pasjonuje krecenie i skladanie :P
Garcia z manualem na zboczu tej gory przy zajebistej predkosci tez byl fajny :)
Wlasnie zobaczylem co to slopestyle i mi sie bardzo spodobalo :) szkoda ze kasy na fulla nie mam to bym w dh pojezdzil ;]
Duzo konkretnych akcji i nie pierdola sie i po minucie jazdy na miejscowce jak w 5 tylko jest kilka glownych miejsc i tego sie trzymaja.
Jesli chodzi o poziom, to mnie to rozwalilo.
Goscie miazdza Chase na streecie to cudo :)
Byl tez jeden fajny niedolot na NS'ie :)
Nie wiem jakim cudem gosciu sie pozbieral bo kurewsko to wygladalo :P
Montaz mnie rozwalil. W zyciu bym czegos takiego nie zrobil mimo ze mnie pasjonuje krecenie i skladanie :P
Garcia z manualem na zboczu tej gory przy zajebistej predkosci tez byl fajny :)
Wlasnie zobaczylem co to slopestyle i mi sie bardzo spodobalo :) szkoda ze kasy na fulla nie mam to bym w dh pojezdzil ;]
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
ehh film zapowiadał sie tak fajnie a tu rozczarowanie, triki owszem fajne dopracowane miejscówy wyjebicznie wykurwiste ale muza i montaz mógłby być bardziej przemyslany, no i te zwolnienia a jednym momencie myślałem że komp zaczoł się "ciońc" bo koles leciał dropa chyba z 6-7 sek :/
ogłonie starsze wersje były owiele lepsze i oglądało się je z zapartym trzem nawet po kilka razy a ten zaraz usune bo szkoda mi miejsca :(
ogłonie starsze wersje były owiele lepsze i oglądało się je z zapartym trzem nawet po kilka razy a ten zaraz usune bo szkoda mi miejsca :(
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Sulring
jestes w wielkim bledzie bo tu nikt nie placi 20$ na godz. za roznosznie ulotek... a podatki tez musimy placic i to wcale nie male... a ceny sprzetu na stronkach sa bez taxu :DSulring pisze:. W stanach za godzine noszeinia ulotek dostalbym 20$ Wiec jezeli tam sprzet jest troszke tanszy a zarobek o tyle wyzszy to jzu bym mial karpiela z monsterem i drugi rowere do streetu jeszcze cos do xc i kase na wyjazdy...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=640635