Magura hs 33 silver 2004 tył
-
- Kontakt:
Magura hs 33 silver 2004 tył
1-jak mi sie bedzie z tym hamplem jezdzic w dircie dualu i streecie?
2-Jak go sie montuje normalnie na zwykłe piwoty czy moze jakies patenty tam są?
3-ile stoją do niekto szczeki i jak drogi ogolnie jest w utrzymaniu
z fory dzięki za info
pozdro 4 all
2-Jak go sie montuje normalnie na zwykłe piwoty czy moze jakies patenty tam są?
3-ile stoją do niekto szczeki i jak drogi ogolnie jest w utrzymaniu
z fory dzięki za info
pozdro 4 all
śmierc pozerom i komercji
w utrzymani jest darmowy... klocki w ogole sie nie zużywaja i jezeli nic mu nie zrobisz to sie nie zepsuje. tylko musisz go dobrze wyregolowac, a to jest sztuka przy tych hamulcach. generalnie jest lepszy do kiepskich mechanikow i chyba wszystkich v-breakow. co do mocowania jest tam taki troche panent, jezeli kupujesz uzywke to upewnij sie czy sa wszystkie czesci, jest tam taki szybko-wymykacz, do ktorego potrzebna jest specjalna srobka. sile ma przecietna, nie licz ze to kotwica.
HARTKOR FAKKER
no niekotre vki np XT z dobrymi klockami sa rownie mocna ( kumpel 90kg trialowiec ;] )
ja mialem hs 22 i w ogole mi nie pasila , ale mialem stara jakas , urwiesz kabele i masz problem z kupieniem takich barylek do przewodu zeby nowy zalozyc , no chyba ze cos sie zmienilo w budowie ale chyba nie a jak pamietam te barylki to towar deficytowy
ogolnie calkiem fajny hampel , dobra modulacja jak ci pasi to bierz
ja mialem hs 22 i w ogole mi nie pasila , ale mialem stara jakas , urwiesz kabele i masz problem z kupieniem takich barylek do przewodu zeby nowy zalozyc , no chyba ze cos sie zmienilo w budowie ale chyba nie a jak pamietam te barylki to towar deficytowy
ogolnie calkiem fajny hampel , dobra modulacja jak ci pasi to bierz
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wookie85NIE MAM LINKA:( jak bym mial to bym cos o nich wiedzial a wiem tylko ze hayesy:/
To kur...kotwica czy nie kotwica:( bo to jest dla mnie wazne kotwica i modulacja a ze mam dx32 to zajebiscie by mi siadl taki hampel bo podobno zwykle rawko potrafi zgnieść tak gdziesz czytałem
To kur...kotwica czy nie kotwica:( bo to jest dla mnie wazne kotwica i modulacja a ze mam dx32 to zajebiscie by mi siadl taki hampel bo podobno zwykle rawko potrafi zgnieść tak gdziesz czytałem
śmierc pozerom i komercji
-
- Kontakt:
ja mam komplet HS33 race line ( zolte oczojebce ) , smigam jakies 6 miecha , przesiadlem sie z vbrake XT ktore padly przy jezdzie na willym ( popekaly sprezyny i stracily powera ) , pol zywota na vbrake smigalem i 1 jazdy na HS33 to bylo dla mnie koszmarne - po co mi to bylo myslalem , tyl hamowal a przod nie , krew mnie zalewala ,,, juz chcialem kupowac klocki do trialu ale sie dotarly same z siebie i teraz na oryginalnych hulaja ostrooo , obrecze mam obie mavic D521. Co do obslugi owszem tez sie balem kosztow a co to bedzie gdyby itd ... ale jak narazie mimo gleb kilku pancerze sa cale i jedynie przy temp 0 stopni i mgle ( duza wilgotnosc w powietrzu ) stracily sile ... wiadomo ze obrecze sie zuzywaja bo maja one kopniecie na maxa ,,, ale i tak polecam jesli masz zamiar uczyc sie np pedal kicka jak ja teraz mam pewnosc ze mi zblokuje kolo :) pozdrawiam aha ja swoje kupilem na allegro za 550 zł komplet ale teraz widze uzywki w stanie GIT za 300-350 zł
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: