Witam!
Jakie są najlepsze klocki do magury hs33??????? Obecnie posiadam czarne magurowskie ale one nie sa najlepsze. Slyszlem rowniez ze czerwone Koolstopy tez nie sa super. Czy wiecie cos o KOXX BLOXX'ach, zoo, echo, tray all, montych. Moze ktos wie o co chodzi z tymi dlugimi amatorami? dzie to mzna kupic i co to jest(jakiej firmy
Jakie klocki do HS33
Polecam Ci koxx bloxx - jeżdże na nich juz pare miechów i nie mam do nich zadnych zastrzeżeń - ścierają sie powoli są nie za miękkie nie za twarde, naprawde super. Aha koxx bloxx i try-all to to samo. Monty miałem i też były niezłe tylko troche bardiej miękkie przez co troche dziwnie działały (no i szybciej siescierały).
o klockach echo nic nie wiem (nie jeździłem) a zoo to dopiero nowość więc wątpie żeby ktoś na tym śmigał w polsce.
Co do kolocków amatora to odsyłam Cie na forum trialowe www.forum.biketrial.pl <--- tam poszukaj czegoś na temat amatorów a napewno znajdzisz (jakiesą te klocki to niewiem)
aha w klockach monty lubiała sie urwać okładzina :) co bywało dość nieprzyjemne w skutkach.
o klockach echo nic nie wiem (nie jeździłem) a zoo to dopiero nowość więc wątpie żeby ktoś na tym śmigał w polsce.
Co do kolocków amatora to odsyłam Cie na forum trialowe www.forum.biketrial.pl <--- tam poszukaj czegoś na temat amatorów a napewno znajdzisz (jakiesą te klocki to niewiem)
aha w klockach monty lubiała sie urwać okładzina :) co bywało dość nieprzyjemne w skutkach.
BIKE-TRIAL