BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??
-
- Kontakt:
zabolalo Cie cos ?KOXX pisze:Taticiotom to była jakaś aluzja do mnie ? :/
Mam nadzieje ze nie tylko Ciebie!
Jak chcesz kogos krytykowac to sam wystawiasz poprzeczke ...nie do Ciebie!
Bender w polsce hewhehheheheh clamasy ja przynajmniej nie pisze ze jestem zajebisty i w ogole :P
Banda dzieciakow itp
Sa dobzi w Polsce ale nie tak zeby pokazywali go na kazdej stronie producenta!
ps.Koxx jak chcesz sie poklucic to chetnie na GG
bo ja nie mam 16 lat i nie bede bawil tym forum jak Cie jade (bez przeklenstw):P
Panowie idioci ...
Po pierwsze primo Josh nie jeździ juz na ramie 300-300...
http://photos.zionpizzanoodle.com/Josh- ... C-M-C-Drop
To jest elsworth i o ile mnie oka nie mylą 888.
Wiec połowa rgumentów spada, macie tam tez fotke z one handerem na gapie.
Era krowerów juz mineła, bo jezeli rower waży 10 kg mniej to przy spadaniu z 10 metrów siłą jest mniej wiecej o 10% mniejsza, zakłądając ze rider z rowerem ważą 100kg.
Bender ma pekniete 3 kręgi, złaną kostke i obojczyk. Kostke w 3 miejscach. Lekarze mówią ze wyzdrowieje w przeciągu 8 tygodni. Z oficjalnych wiadomośći które sa podawane nie zamierza rezygnować ze "100 footera".
Pozdrawiam i życze wszystkim krytykom tak wielkich jajec i takiego poświęcenia dla tego sportu jak Bender.
Po pierwsze primo Josh nie jeździ juz na ramie 300-300...
http://photos.zionpizzanoodle.com/Josh- ... C-M-C-Drop
To jest elsworth i o ile mnie oka nie mylą 888.
Wiec połowa rgumentów spada, macie tam tez fotke z one handerem na gapie.
Era krowerów juz mineła, bo jezeli rower waży 10 kg mniej to przy spadaniu z 10 metrów siłą jest mniej wiecej o 10% mniejsza, zakłądając ze rider z rowerem ważą 100kg.
Bender ma pekniete 3 kręgi, złaną kostke i obojczyk. Kostke w 3 miejscach. Lekarze mówią ze wyzdrowieje w przeciągu 8 tygodni. Z oficjalnych wiadomośći które sa podawane nie zamierza rezygnować ze "100 footera".
Pozdrawiam i życze wszystkim krytykom tak wielkich jajec i takiego poświęcenia dla tego sportu jak Bender.
-
- Kontakt:
DLA MNIE BENDER JEST MASTER BO JAK ON WALI TAKIE DROPY Z ZALOZENIA ZE MU SIE MOZE NIE UDAC TO NIE SWIADCZY O JEGO GLUPOCIE A ODWADZE (SORY ZE TAM KOGOS POWTARZAM)
ALE TAKIE MAM PRZEKONANIE BO JAK WIEKSZOSC Z WAS BY STANELA NAD TAKIM DROPEM TO BYSCIE SIE ZESRALI I PODTARLI W POWIETRZU A BENDER SKOCZYL I PEWNIE BEDZIE Z WIEKSZYCH RZECZY SKAKAL BO ON MA W PSYCHICE ZAKODOWANE ZE NIE MA ZADNYCH GRANIC (TO TAK TROCHE W PRZENOSNI BO ZAWSZE SA:) )
SORY JEZELI KOGOS TAM POWTORZYLEM ALE JA TYLKO UWAZAM ZE TAK JEST
NO TO BY BYLO NA TYLE
POZDRO I NARQ 4 ALL !!
ALE TAKIE MAM PRZEKONANIE BO JAK WIEKSZOSC Z WAS BY STANELA NAD TAKIM DROPEM TO BYSCIE SIE ZESRALI I PODTARLI W POWIETRZU A BENDER SKOCZYL I PEWNIE BEDZIE Z WIEKSZYCH RZECZY SKAKAL BO ON MA W PSYCHICE ZAKODOWANE ZE NIE MA ZADNYCH GRANIC (TO TAK TROCHE W PRZENOSNI BO ZAWSZE SA:) )
SORY JEZELI KOGOS TAM POWTORZYLEM ALE JA TYLKO UWAZAM ZE TAK JEST
NO TO BY BYLO NA TYLE
POZDRO I NARQ 4 ALL !!
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
chodz przyjedz do mnie do lublina, takiego prawdziwego 4.5 m dropa, gdzie z najazdu widzisz tylko ulice 8m nizej i po skoku wypowiedz sie czy nie daje to przyjemnosci, gwarantuje Ci, ze bedziesz stal na miekkich nogach i z trzesacymi sie rekami. Tyle adrenaliny nie daje mi nawet robienie supermena na chopach.bzik pisze:pewno mnie objedziecie... ale chu* z tym !
dla mnie takie latanie jest poprostu smieszne !!
napierdziela 15m dropy i nic z tego nie ma, poza polamaniem kazej kosci po kolei !! jeszcze jak by te droby laczyl z jakimis trickami czy czyms to moze owszem bylo by ciekawe.. ale takie o... SPADANIE (smiechu warte) ?? moze jego to jara, nie wiem... ale ja mu nie wspolczuje bo zrobil to sobie na wlasne zyczenie !!
ps. ludzie na moto skacza po 30m i lacza to np z jakimis cancanami i innymi wyczesanymi trickami... wiec jaki ma sens skakac o polowe mniejsze rzeczy i jedyne tricki jakie wykonywac to postawa na "worek ziemniakow" i "kamien w wode" ??
dla mnie to zwykly bez sens i uwazam ze predzej czy pozniej i tak skonczy na wozku... i bedzie potrzebowal 3 osob zeby sie wysrac o_O !!
i nie podbudowuje tu swego "ego" jak to ktos powiedzial tylko mowie co mysle... !!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
http://photos.zionpizzanoodle.com/album ... der_04.jpg zreszta, powiedzcie mi ze tutaj leci bez stylu zupelnie to pierdolne... wiekszosc z was ma 15 lat i z duma nazywa tabletopem cos, co bardziej przypomina jakby was wiatr w bok zwial, wiec nawet nie wspominajcie o stylu, prosze was..
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
To jest Polska właśnie, gdzie najwięcej mówią Ci co najmniej się na dane rzeczy znają. Ilu z tych krytyków z podstwówki przejechało prawdziwą trasę DH żeby miec prawo krytykwac BENDERA?
Gość ma takie rzeczy jak puchary DH za sobą i jego skoki to przełamywanie barier, ustanawianie nowych poziomów niemożliwego i to jest naturalna kolej rzeczy dla ludzi z twardą psychiką i ambicją.
Bender podporządkował całe swoje życie jeżdzie na rowerze i ma wiele osiągnięć za które należy sie mu respect!
Na poniższej stronie jest adres e-mailowy na który można wysłać maila wsperającego Bendera w rekonwalescencji:
http://www.nsmb.com/shore_news/benderhurt_11_05.php
Gość ma takie rzeczy jak puchary DH za sobą i jego skoki to przełamywanie barier, ustanawianie nowych poziomów niemożliwego i to jest naturalna kolej rzeczy dla ludzi z twardą psychiką i ambicją.
Bender podporządkował całe swoje życie jeżdzie na rowerze i ma wiele osiągnięć za które należy sie mu respect!
Na poniższej stronie jest adres e-mailowy na który można wysłać maila wsperającego Bendera w rekonwalescencji:
http://www.nsmb.com/shore_news/benderhurt_11_05.php
zachwycacie sie Vanderhamem, Basigotią czy **** wi jak to sie pisze .. Romaniukiem itp ..
Gdyby nie BENDER to Ci kolesie by nawet nie wpadli na pomysł ze mozna skoczyć 10 metrowego dropa czy gapa... to on udowodnił ze sie da.. a oni poszli w slady za nim i sie bardziej rozwineli .. poprostu...
ale kto oglądał DropIn TV z Benderem ten wie, ten widział... Bender zadupca a za nim jedzie Schnepf i sie rozdupca co 50 metrów...
Bender ma samochód (campera), mały dom, 3 psy i rower. w odróznieniu od takich gostków jak Gracia czy Romaniuk ten koleś miał w swoim zyciu lata przez które wdupcał codziennie ryż z mlekiem bo na nic innego go nie było stać, a mimo to jedynym jego zajęciem była jazda na rowerze, całe swoje zycie temu podporządkował i to jemu zawdzięczamy obecny wygląd freeridu i zjazdu.
Wiec jakim kurwa prawem nie okazujecie temu kolesiowi należytego mu szacunku ?? Jezeli wam sie nie podoba to morda w kubeł i co najwyzej parszywy uśmiech, za któy i tak sie należy solidny strzał w ryj.
zachwycacie sie Vanderhamem, Basigotią czy **** wi jak to sie pisze .. Romaniukiem itp ..
Gdyby nie BENDER to Ci kolesie by nawet nie wpadli na pomysł ze mozna skoczyć 10 metrowego dropa czy gapa... to on udowodnił ze sie da.. a oni poszli w slady za nim i sie bardziej rozwineli .. poprostu...
ale kto oglądał DropIn TV z Benderem ten wie, ten widział... Bender zadupca a za nim jedzie Schnepf i sie rozdupca co 50 metrów...
Bender ma samochód (campera), mały dom, 3 psy i rower. w odróznieniu od takich gostków jak Gracia czy Romaniuk ten koleś miał w swoim zyciu lata przez które wdupcał codziennie ryż z mlekiem bo na nic innego go nie było stać, a mimo to jedynym jego zajęciem była jazda na rowerze, całe swoje zycie temu podporządkował i to jemu zawdzięczamy obecny wygląd freeridu i zjazdu.
Wiec jakim kurwa prawem nie okazujecie temu kolesiowi należytego mu szacunku ?? Jezeli wam sie nie podoba to morda w kubeł i co najwyzej parszywy uśmiech, za któy i tak sie należy solidny strzał w ryj.
Taticiotom napisałem tylko swoją opinie. fakt Bender wali największe dropy i respeckt mu za to, że to robi i że wogóle ma odwage to zrobić, ale jak już napisałem ja wole pooglądać mniejsze, ale wyjątkowo stylowe dropy (co nie znacz, że on takich nie robi).
Co do tego co powiedziałeś... to było poprostu dziecinne. Zobaczyłeś, że ktoś powiedział ze słowo o Benderze, to przyczepiłeś się do pierwszej rzeczy, która Ci się rzuciła w oczy. Idź pokrytykuj obręcze innych streetowców...
Co do tego co powiedziałeś... to było poprostu dziecinne. Zobaczyłeś, że ktoś powiedział ze słowo o Benderze, to przyczepiłeś się do pierwszej rzeczy, która Ci się rzuciła w oczy. Idź pokrytykuj obręcze innych streetowców...
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
-
- Kontakt:
Ludzie jestescie powaleni jesli myslicie, ze bender to powaleniec, ktory bez zadnej techniki skacze ze 100 stóp, jak kamikadze!!!Zeby to zrobic nie trzeba byc swirem, tylko ambitnym bikerem, ktory do perfekcjii opanowal sztuke nie tylko skoku ale i upadku!!!
Calkowita racje przyznaje niejakiemu: lizzard king'owi.
A co do worka ziemniakow: wy jestescie tym workiem, bo siedzicie przed tym nudnym juz formu(zreszta jak ja) i piszecie takie bzdety za asz srac sie chce. I po co sie debile sprzeczacie, kłucicie o to na jakim sprzecie jezdzi???czy to do fuck istotne przy tym co robi nasz kolega???dla mnie liczy sie tylko Josh Bender i on jest najlepszy i bedzie jeszcze lepszy i zobaczycie sroły jedne, trialowcy i inne gowna ze wam jeszcze pokaze!!!Nu ludziska!!!bender pagadi(czy jakos tak).pozdrawiam wszystkich zwolennikow supermana(czytaj bendera) i sory za to ze kogos urazilem, ale zrobil bym to jeszcze raz!!!
bender rulez 4 ever!!!!!!!!!!
3maj sie Benderku!!!!!!!!!Jestesmy z Toba!!!
amen;)
Calkowita racje przyznaje niejakiemu: lizzard king'owi.
A co do worka ziemniakow: wy jestescie tym workiem, bo siedzicie przed tym nudnym juz formu(zreszta jak ja) i piszecie takie bzdety za asz srac sie chce. I po co sie debile sprzeczacie, kłucicie o to na jakim sprzecie jezdzi???czy to do fuck istotne przy tym co robi nasz kolega???dla mnie liczy sie tylko Josh Bender i on jest najlepszy i bedzie jeszcze lepszy i zobaczycie sroły jedne, trialowcy i inne gowna ze wam jeszcze pokaze!!!Nu ludziska!!!bender pagadi(czy jakos tak).pozdrawiam wszystkich zwolennikow supermana(czytaj bendera) i sory za to ze kogos urazilem, ale zrobil bym to jeszcze raz!!!
bender rulez 4 ever!!!!!!!!!!
3maj sie Benderku!!!!!!!!!Jestesmy z Toba!!!
amen;)
-
- Kontakt:
aha i czemu nie piszecie o jego zdrowiu tylko sie sprzeczacie o jakies malo istotne rzeczy typu rama i amor, a ktos jeszcze wypada z tekstem "worek ziemniakow"!!!Ludzie macie zdrowo zrypane!!!Jesli ktos wie cos wiecej na temat jego zdrowia, tego jak sie czuje etc to piszcie, albo dajcie chociaz jakis link!!!Czemu wczesniej nie powstalo forum typu "bender vs ty i twoja technika" albo "jaki sprzet ma bender", tylko stalo sie to w tej tragicznej chwili???Ludzie szukacie sensacjii i slawy na forum, zamiast racjonalnie pomyslec i podzielic sie istotnymi informacjami(nie plotami).cya everybody!