Star Wars kolejnośc
-
- Kontakt:
Star Wars kolejnośc
Mam pytanie wie ktoś jaka jest kolejnosc filmów bo mam wszystkie plyty i zaczyna sie ogladanie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przestan nazywa star warsy gownem O_o W ogole nie masz prawa zadnego filmu nazywa gownem, bo obojetnie jaki film nie jest, ma chocby najmniejsza wartosc artystyczna.
Czlowieku jakbys zobaczyl wszystko po kolei to bys zrozumial kazdy watek, ktorych jest kilkadziesiat w calej serii. Ja sie raz zabralem to 2 nocki sobie zrobilem po 3 czesci. W przyszlym roku planuje to samo, bo na razie mam na swierzo wszystko.
PS. Grzesiu zaloz sobie swoje forum, bo to jak pokazujesz swoja glupote na dh-zonie i BA po prostu juz wszystkich wkurza.
Czlowieku jakbys zobaczyl wszystko po kolei to bys zrozumial kazdy watek, ktorych jest kilkadziesiat w calej serii. Ja sie raz zabralem to 2 nocki sobie zrobilem po 3 czesci. W przyszlym roku planuje to samo, bo na razie mam na swierzo wszystko.
PS. Grzesiu zaloz sobie swoje forum, bo to jak pokazujesz swoja glupote na dh-zonie i BA po prostu juz wszystkich wkurza.
PS. Grzesiu zaloz sobie swoje forum, bo to jak pokazujesz swoja glupote na dh-zonie i BA po prostu juz wszystkich wkurza.[/quote]
hmmmm wszystkich mówisz jakos narazie tylko 3 osoby się do mnie spróły i to były lizusy X-prota i Dzikiego ltórzy liżą dupe i chcą sie podpucować
hmmmm wszystkich mówisz jakos narazie tylko 3 osoby się do mnie spróły i to były lizusy X-prota i Dzikiego ltórzy liżą dupe i chcą sie podpucować
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
Kamol wiem co to za film i widziałem urywki w różnych reklamach i zwiastunach i nie podoba mi się. Oglądałem już setki filmów w kinie a starwars to jeden z nielicznych na który nie poszłem bo na gówna nie chodze nie wime jak ludzie można oglądać taką bzdure :/ owszem sa filmy głupszego typu marnie zrobione i wogule kaszana ale wole je oglądac niż to coś tam przynajmniej ejst troche realizmu a tutaj nie ma go za grosz creazyhorse napisz na gg 6603644 to sie dogadamy :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Dla mnie GFiezdne Wojny byly ... przelomowe. Dodam jeszcze tylko ET i Kosmos 1999 - ale macie prawo tego nie pamietac. Bylem wtedy dzieckiem i mimo ze nowe czesci nie zrobily na mnie zadnego wrazenia pierwsze 3 - "to bylo cos"!. Na Imperium czekalem jak dziewica na szturchniecie, heh. To se ne wrati.
Nie badz gnidom poczuj freedom