Jak w temacie jaka korbe polecacie :) NOPE DIRT czy moze LX'05 do nope pakiet to fsa platinium ?? Jak sadzicie ktora wiecej przetrwa :) Ewentualnie jaki zestaw wy byscie polecicli do 300 zeta
No i znów sie zaczyna... Sulring A dlaczegop brał bys LX?? Jeździłeś na nim?? Pewnie widziałes go tylko na zdjeciach. POsiadam korbe HONE(czarny LX) I Jesli ktos szuka korb do enduro to moge je polecic. Jednak jesli myslisz o skakaniu to te korby sa marne i gna sie w nich oski jak głupie... wookie85 Co do poadajacych łozysk to pierwsze słysze. Moja korba ma jakies 8 miesiecy(HONE) i od 7 jeżdze ze skrzywiona osia i jakos mi łozyska nie padły tak jak 2 moim kolegom i trzeciemu co miał Sainta.
W tej cenie kup Hussefelta i dobry suport i napewno bedzie lepsze od LX(HONE) a jak ktos sie zemna nie zgadza to zapraszam do siebie i bedzie mógł obejżec wszystkie 3 korby z jakimis defektami...
A ja mam inne opinie i jak rozmawialem z wlascicielami nowego lx 05 nie byli zadowoleni ( jezdza xc/maraton/enduro ) i nie wypowiadali sie wszyscy tak dobrze , opinie sa podzielone , ja bym jej nei wzial ani lx ani honey