Problem z kompem ?

adibest
Kontakt:

Problem z kompem ?

Post autor: adibest »

Siema
Mam taki problemik bo coś mi sie z kompem pochrzaniło że nie moge niektórych zdjęć w necie (IE) otwierać tzn. np. powiekszać, wchodze w stronke która kiedyś działała dobrze klikam żeby jakies zdjęcie powiekszyć a tu nic, czasem klikam w jakies linki i tez to samo(nie ładuje sie nic). Nie wiem próbowałem już instalowac jave virtual machine i macromedia playera i nic, co to może być, jak to naprawić, cos mi musiało z kompa uciec ???
Pozdro
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

http://portal.opera.com/
Gorąco polecam....
adibest
Kontakt:

No w operze chodzi wszystko ok ale jak by ktos wiedział ocb z tym IE u mnie i co moze stanowić problem to niech sie wypowie, bede wdzięczny.

PS: 'Xxsin' czy ta opera ma jakieś minusy tzn masz z nią jakies problemy bo domyslam sie ze jej używasz?
Pozdro i dzieki
Grzyb
Kontakt:

Post autor: Grzyb »

Nie ma!!! :) przynajmniej ja nie zauważyłem:P
adibest
Kontakt:

A ja tak patrze chciałem strone zapisać na dysku i jak wziąłem zapisz strone z obrazkami to zamiast zapisac sie ładnie tak jak w IE (plik +folder ze zdjęciami itp) to zapisało sie wszystko oddzielnie czyli wysrało mi chyba ze 40plików. Da sie cos z tym zrobić bo już mi sie to nie podoba??????
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

patrzac okiem billa gatesa opera sprawia bardzo duzo problemy :D. nie dosc ze jest lepsza od IE to w dodatku ZA DARMO :D

moim zdaniem nie warto ;];];];]
ten koleś pode mną to ***** :D:D
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

duzo problemow*
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ODPOWIEDZ