BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??

katharsis666
Kontakt:

Post autor: katharsis666 »

a tego bzika to powinni zbanowac!!!Tfu!!!takie ordynarne slowa skierowane do poządnych obywateli RP???nie no bez jaj!!!Bzik brzydze sie tOBA(z wyrazem szacunku).hehe hyhy dżiiiihhhaaaaaaaaaaddd!!podoba mi sie;)
strah
Kontakt:

Post autor: strah »

zamknijcie sie , topic jest o Benderze a nie bziku i jego pragnieniach.

na bonusowej plytce do NWD5 jest pokazane jak Bender uczy sie backflipa? nie wiecie moze jaki amortyzator jest z przodu w jego rowerze?
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

motomysz pisze:Wojtazx15 stary naucz sie angielskiego albo czytania za zrozumieniem .... bosh ... ale bez urazy ;)

Największ drop Bendera ten JAH czy jak mu tam - 55 stóp

Teraz rozjebał sie z 35 stóp !!

100 stóp - ponad 30 metrów - cel jego zycia - miał to zrobic w sztyczniu
To Ty się naucz czytac ze zrozumeiniem :/ przeczytaj jescze raz co napisałem i pomyśl :/
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

i mnie przeproś, chyba że udowodnisz że masz racje oO :/
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

jak on chciał skakać z 30 jak nie ustał 15 tu??

przyspieszenie liczy sie do kwadratu ja wiem ze opory powietrza są, to co może z 15 m to juz jeden hooooy czy z 30 m jakoś mi sie nie wydaje mozę on chce sie zajebac na tym albo co??
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

ten koleś dalej pokazuje ze ma swój styl jazdy(spadanie) i że dalej to jest jego pasją...
Teraz każdy o nim zapomnial bo jest wielu bikerów którzy jezdzą nową szkołą... Bender jest i tak najekstremalniejszy... kiedyś mialem wątpliwości co do tego czy skoczylby pare dropów, teraz juz wiem ze on jest pier.dolnięty na mase i skoro łamie kręgosłup i dalej zapowiada dropy to respect dla niego :)
...niesądzilem ze to sie kiedyś moze okazać faktem ale można teraz pytać...kiedy Josh Bender zrobi 100ft ?? ...
AlbiN
Kontakt:

tak 100 stóp to 30 metrów a ten koleś chce to zrobić. W paru wywiadach mowił ze to jest jego marzenie...
mam dziwne wątpliwości co do tego roweru... chociaż widać ze teraz ma rower z "nowej szkoły" coś jak Super- T ,czy Carlin Dune który zaje sie iść w ślady Josha.

od zawsze kłóce sie z kumplami którzy mowią ze to ciota np: wez mi go nie pokazuj bo mi go żal.
Mnie jarają jego skoki od zawsze, jest niezły i tyle... jak ktoś wątpi w to ze on jest kiepski to niech sobie obejrzy DOwn, DOuble Down, czy Nwd 1,2 i pomysli nad tym co widzi
katharsis666
Kontakt:

AlbiN daj jakies linki z wywiadem josha najlepiej w formie filmu.z gory dzieki.
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

Pozwile sobie podsumowac:
zauwazylem ze czesc z was robi to dla sławy pisza niektorzy ze no aj tez chce zeby caly swiat uslyszal o mnie tak jak o benderze. Bender to jest koles ktory pokochal rower tak jak moze wiekszosc z was za swoja prostote i mozliwosci jakie daje. Jezdzil on wylacznie DLA SIEBIE a wyniosly go firmy rowerowe ktore wykorzystaly do reklamy jednak fakt ze jemu wyszlo to na dobre bo dostaje kase za to co lubi robic. Kto z was by tak nie chcial. Pamiatajcie jedzimy tylko dla siebie a wtedy osiagniemy jakis poziom.

Druga sprawa problem techniki jaka bender posiada. jest to wielka technika to on z kilko innymi takimi jak Shley zapoczatkowal freeride reszta wziela z niego przyklad i poszla w jego slady udoskonalajac to i owo. Wiekszosc z nas uwaza ze uprawia sport ekstremalny. Jednak nie jest to doslownie poniewaz lamiemy swoje bariery jednak nie wyznaczamy granicy reszcie Bender jest kolesiem ktory po prostu podnosi poziom i pokazuje ile czlowiek moze. Takim czlowiekiem jest rowniez Pastrana ktory udowodnij ze na MX idzie wykrecic Double backflipa. Jesli nie tacy ludzie to my bysmy nie wiedzieli o istnieniu czegos takiego ja FR. Ja sam nie mialem pojecia co mozna na rowerze dopuki nie ogladnelem krnakeda 5 i podejzewam ze nigdy bym na to nie wpad. Takze trzymamy kciuki za bendera niech wraca do zdrowia i niech wyznacza nowe granice bo taka jego rola na tym swiecie trzymajcie sie chlopaki
Kat
Kontakt:

Post autor: Kat »

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=425107 - taki dobry zalacznik do tematu ...
AlbiN
Kontakt:

AlbiN daj jakies linki z wywiadem josha najlepiej w formie filmu.z gory dzieki.
jak nie chcesz to mi nie wierz, ale szukalem kiedyś duzo o Benderze i sie natknalem na ten wywiad, nie pamiętam juz gdzie to dokladie bylo, możliwe ze na jakimś angielskim forum mtbn coś takiego. Poszperaj sobie w inecie o nim , pewnie to znajdziesz. Jak sobie przypomne to cie poinformuje gdzie to bylo dokladnie
czacha
Kontakt:

Post autor: czacha »

Jedynie Motomysz dobrze gadał! skoczył z 35 ft. co do techniki:P jak jesteście super jedźcie tam i skoczcie z takiej wysokoście czysto technicznie :) wtedty naprawde będzie super ;P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=61558
katharsis666
Kontakt:

czlowieku przeciez ci wierze, tylko prosze o link, bo chetnie bym popatrzyl a szperac mi sie nie chce.jak ktos ma to dajcie!!!
freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

hahahha watpie on nie ma takiego bika patrza amor zreszta to b bylo nimozliwe a tak apropo wiara jest jebnieta ze bender nie ma techniki oglondaliscie drop in kiedy bender byl wszyscy go tam podziwiali
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

freeride123 co ci niepasuje w tym biku co katharsis666 zapodal foto z nim ?? :|
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

katharsis666 to jest bender na jego banschee
www.frmk.prv.pl
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

freeride123 co niby nie mozliwe?
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

widzisz ja robie tak samo no footer jak Bender :P <lol> NIech zdrowieje ;) pogromca no footerow ;D i dropow ;)
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
ODPOWIEDZ