Niech zyje Marzocchi !!
Niech zyje Marzocchi !!
Qrcze chopcy... pamietacie dalem takiego posta ze polamala mi sie korona w Dirt Jumperze II, oddalem go na gwarancji, a kupilem go w Czechach czekalem miesiac... i nadszedl ten dzien kiedy dzwonie sobie do tego sklepu i pytam czy juz jest... mowi ze jest, ok jade po niego... i co widze ?!? ohhhh ahhh ihhh ehhhh mojego Dirt Jumpera II z goleniami, korona i sztyca od Bombera Z 150 04', i jest teraz calutki czarny, wyglada jak Drop Off na 04' tyle ze pisze na nim Dirt Jumper II 03' itd. ... Kurcze chcialem powyzywac Marzocchi od... najgorszych, a okazalo sie, ze ta firma naprawde dba o kazdego klienta calym sercem :) MARZOCCHI RULEZ :D
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Galerijka
-
- Kontakt:
No to ładnie
Szkoda ze ci Shivera z tego nie zrobili :]
A tak przy okazji to Marzoch faktycznie dba o klienta.
Centrala we Wloszech odpowiadala od razu na moje mail'e dotyczace naklejek na Bombery.
Pytalem sie o takie glupstwa, np. czy maja naklejki z 2001, jakie kolory itp. - napisali wszystko po paru minutach...
W innych przypadakch takie mail'e zostaja bez odpowiedzi...
Szkoda ze ci Shivera z tego nie zrobili :]
A tak przy okazji to Marzoch faktycznie dba o klienta.
Centrala we Wloszech odpowiadala od razu na moje mail'e dotyczace naklejek na Bombery.
Pytalem sie o takie glupstwa, np. czy maja naklejki z 2001, jakie kolory itp. - napisali wszystko po paru minutach...
W innych przypadakch takie mail'e zostaja bez odpowiedzi...
What Doesn't Kill Me Makes Me Stronger
Hehe, ale macie problemy. Ja mialem juz pare MZ tek i twierdze ze za te pieniadze jest duzo innych lepszych firm.
Ja tam wole miec niezawodnego Rock Shoxa albo manitou a nie rospadajacego sie Marzocchi ktorego musze wysylac co chwile.
Pare kolegow odemnie, ktory tez startuja na zawodach, napalal sie na 888R tak jak zreszta ja, a teraz po jakis 4 miesiacach polowa z nich juz je sprzedala i jezdzi na boxxerach albo jakis manitou.
Zreszta Marzocchi musi sie jakos teraz dobrze prezentowac bo np. w niemczech spadla sprzedasz marzocchi o 40%!!!
I czy slyszeliscie gdzie kolwiek zeby np. sherman albo timo pritzlowi pekl psylo. Bo ja nie ;)
Niechce tym mailem nikogo obrazic ale zastanowcie sie dobrze zanim kupicie nastepnym razem amorka bo moze to decydowac o waszym zyciu.
Znam goscia ktoremu w DJ1 wypadlyw powietrzu golenie! Niechce nawet mowic co sobie polamal...
Ja tam wole miec niezawodnego Rock Shoxa albo manitou a nie rospadajacego sie Marzocchi ktorego musze wysylac co chwile.
Pare kolegow odemnie, ktory tez startuja na zawodach, napalal sie na 888R tak jak zreszta ja, a teraz po jakis 4 miesiacach polowa z nich juz je sprzedala i jezdzi na boxxerach albo jakis manitou.
Zreszta Marzocchi musi sie jakos teraz dobrze prezentowac bo np. w niemczech spadla sprzedasz marzocchi o 40%!!!
I czy slyszeliscie gdzie kolwiek zeby np. sherman albo timo pritzlowi pekl psylo. Bo ja nie ;)
Niechce tym mailem nikogo obrazic ale zastanowcie sie dobrze zanim kupicie nastepnym razem amorka bo moze to decydowac o waszym zyciu.
Znam goscia ktoremu w DJ1 wypadlyw powietrzu golenie! Niechce nawet mowic co sobie polamal...
www.tnt-dh.prv.pl Ride On!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
markx34
w sumie zgadzam sie ja mam swoje psylo sl juz 3 lata i nei peklo jeszcze i nie ma jakis wyciekow nie wiem moze hujowo jezdze albo trafilem dobry model
ale np monster tez jest marcochhii i shiver i sadze ze to sa dobre amory i sie nadnimi zastanawiam bo planuje zmienic amora na cos z sztywna oska
w sumie zgadzam sie ja mam swoje psylo sl juz 3 lata i nei peklo jeszcze i nie ma jakis wyciekow nie wiem moze hujowo jezdze albo trafilem dobry model
ale np monster tez jest marcochhii i shiver i sadze ze to sa dobre amory i sie nadnimi zastanawiam bo planuje zmienic amora na cos z sztywna oska
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651