Forum szalonych trzynastek :~~~~D
Jakie te dziewczyny są puste tępe i nie wiem jeszcze jak to nazwać!!
Za małolaty naczytaja się pełno tych gazetek a później wyrastają na tępe kobiety:|
Najważniejsze jest to co kobieta ma w środku i to co sobą prezentuje- bynajmniej dla mnie...
Jak czytam te wypowiedzi to aż dziw bierze że one są tak tępe.Zadają tak głupie pytania że to się w głowie nie mieści.
Ich tok myślenia został ukształtowany przez: Internet, koleżanki w szkole itp.
Taka małolata naczyta się takiego forum i później chce podobnież jak koleąznki. To jest chore!!
Myślę że powinien być wprowadzony zakaz używania internetu przez określoną grupę wiekową ;) wiem że pisze farmazony ale to jesdyne rozwiązanie tego problemu... Jak mi starsza powiedizała że jej koleżanki (tam coś dalej) z pracy córka (7 letnia) siedzi na kompie i gada przez gg to już przesadyzm. Tak się szerzy przeca pedofilia pełno bachorów na necie i tylko brakuje zboczeńców żeby nakręcać małolaty.Ja piernicze że rodzice nie mają nad tymi gówniażami kontroli!!!
that`s all what I want to say...
Pozdro
Za małolaty naczytaja się pełno tych gazetek a później wyrastają na tępe kobiety:|
Najważniejsze jest to co kobieta ma w środku i to co sobą prezentuje- bynajmniej dla mnie...
Jak czytam te wypowiedzi to aż dziw bierze że one są tak tępe.Zadają tak głupie pytania że to się w głowie nie mieści.
Ich tok myślenia został ukształtowany przez: Internet, koleżanki w szkole itp.
Taka małolata naczyta się takiego forum i później chce podobnież jak koleąznki. To jest chore!!
Myślę że powinien być wprowadzony zakaz używania internetu przez określoną grupę wiekową ;) wiem że pisze farmazony ale to jesdyne rozwiązanie tego problemu... Jak mi starsza powiedizała że jej koleżanki (tam coś dalej) z pracy córka (7 letnia) siedzi na kompie i gada przez gg to już przesadyzm. Tak się szerzy przeca pedofilia pełno bachorów na necie i tylko brakuje zboczeńców żeby nakręcać małolaty.Ja piernicze że rodzice nie mają nad tymi gówniażami kontroli!!!
that`s all what I want to say...
Pozdro
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
-
- Kontakt:
bloszek a ty jak miales te 13 lat to tez byles taki kozak :P pewnie usmial bys sie teraz ze swojego dziecinnego gadania te dziewuchy maja kolo 13 ,14 lat ale to wkoncu baby a wiadomo baby sa tepe :D co prawda niewszystkie ale wiekszosc i do tego jeszcze takie mlode przeciez one zyja chyba na 6 komorkach mozgowych to czego ty sie spodziewasz po nich :P
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
-
- Kontakt:
hmm Mateo666 coś mi sie wydaje że wiedza na temar ''lasek'' ogranicza sie tylko i wyłącznie do tego topicu !!
czyli rozumiem ze kilka milionów polskich nastolatek to
'zacofane niedorozwinięte głupie beznadziejne.....' dziewczyny???
brawo.. za taką teorię powinieneś dostać nobla ;]
nie no dobra conajmniej połowa tego forum.... ehh
czyli rozumiem ze kilka milionów polskich nastolatek to
'zacofane niedorozwinięte głupie beznadziejne.....' dziewczyny???
brawo.. za taką teorię powinieneś dostać nobla ;]
nie no dobra conajmniej połowa tego forum.... ehh
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/