Dziewczyny na naszym forum.
-
- Kontakt:
jeśli chcecie być równo traktowane (tak piszecie w kazdym topicu) to jesli my (mezczyzni :D) jezdzimy po sobie to dlaczego nie mamy pojechac i po was. wiem ze jestescie wrazliwe ale jesli chcecie byc rowno traktowane to tak musi być. Nie obrażajcie sie tak tylko najwyżej to olejcie i dalej siedzcie n dh-zone :D
pozdro
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
* NEONEK * hmm wiec ja siedze tu jakies 8 miesiecy i w tym czasie pojawiło sie gnojenie lasek! ;]
jasiek
no własnie jesteśmy wrazliwe ;D lol
i facetom trudno niektóre rzczy zrozumiec .. a z koleji w drugą strone też to działa ;]
chociaż wydaje mi sie ze facet powinien byc dzentelmenem (chociaz w małym stopniu) :)
a pozatym gdybysmy zaczeły pisac w kazdym topicu o tym to byłybysmy juz potępione :D juz nie mówiąc o tym że nas za mało tutaj..hehe lol
a pozatym zauważyłam że te dziewczyny które zostały zjechane już tu nie siedzą.. chociaz moze jest jakis wyjątek? ;]
johny GT no własnie nie wypada :)
jeszcze by z tego jakas afera wynikła albo cos :P (zart)
pozdr :)
jasiek
no własnie jesteśmy wrazliwe ;D lol
i facetom trudno niektóre rzczy zrozumiec .. a z koleji w drugą strone też to działa ;]
chociaż wydaje mi sie ze facet powinien byc dzentelmenem (chociaz w małym stopniu) :)
a pozatym gdybysmy zaczeły pisac w kazdym topicu o tym to byłybysmy juz potępione :D juz nie mówiąc o tym że nas za mało tutaj..hehe lol
a pozatym zauważyłam że te dziewczyny które zostały zjechane już tu nie siedzą.. chociaz moze jest jakis wyjątek? ;]
johny GT no własnie nie wypada :)
jeszcze by z tego jakas afera wynikła albo cos :P (zart)
pozdr :)
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
(tu dokończe)MaxDamageDA pisze:Wielu szczeniakow tutaj na forum jak widzi kobiecy nick to juz ma kisiel w gaciach i najchetniej by ja przelecial, chociaz
Nie wie jak...
Odium, nie dość że dziewczyna to jeszcze z Poznania.... hmmm czyżbym o czyś nie wiedział??
Na 5.5 tys ludzi ciężko żeby wszyscy byli normalni, dziewczynom/kobietom należy sie pewien recpect (no chyba że czymś sobie zasłużyły na inne traktowanie bo tak też bywa) więc nie rozumiem wypowiedzi w stylu "oo dziwczyna, nie myśl że bedziemy Cie specjalnie trakowali" itp bo coś takiego też o ile pamiętam było.
Pozdro dziewczyny.
Lasek powinno być jak najwięcej i na rowerkach i na dh-zone. Było by milej,weselej i w ogóle jakoś tak bardziej coolturniey,co nie?
Kurde gdyby więcej dziewczyn jeździło na rowerze to może przestałbym wyznawać hasło ,,wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem..", bo jak narazie to żadna nie przetrwała starcia z rowerem :|
P.s
poszukuje miłej 18-stki dla której bike to druga natura...
;D
RESPECT 4 ALL GIRLS ON BIKES
Kurde gdyby więcej dziewczyn jeździło na rowerze to może przestałbym wyznawać hasło ,,wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem..", bo jak narazie to żadna nie przetrwała starcia z rowerem :|
P.s
poszukuje miłej 18-stki dla której bike to druga natura...
;D
RESPECT 4 ALL GIRLS ON BIKES
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...