FILM ZROBTRIKA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
na początku śmieszny, pozniej kilka rzeczy całkiem fajnych. tylko w napisach mieli mały błąd, w patronach medialnych www.dh-zone.pl ;P
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ehh nie podobalo mi sie... myslalem ze wyjdzie on dluzszy... poza tym to gadanie bylo zbedne ! jak ktos napisal: zaduzo gadani za malo jazdy...
ale spoks za pomysl w ogole :)
ostatnie zdanie w napisach koncowych mnie zastanawia, ze jakies pismo wysmialo pomysl.. tak wiec jeb.ac to pismo :)
elo
ale spoks za pomysl w ogole :)
ostatnie zdanie w napisach koncowych mnie zastanawia, ze jakies pismo wysmialo pomysl.. tak wiec jeb.ac to pismo :)
elo
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
-
- Kontakt:
ogólnie podsumowując:
LIPA!!
mając najlepsaze tricki w polsce, najlepsze akcje bikerów montujecie jakies gówno, gdzie kazdy z zawalistych tricków traci swój "smak"
w sumie zlepek akcji z gównianym montarzem i niepasującą muzyką
pozdro
PS myslalem ze bedzie na serio super film a tu taka porażka ;/
LIPA!!
mając najlepsaze tricki w polsce, najlepsze akcje bikerów montujecie jakies gówno, gdzie kazdy z zawalistych tricków traci swój "smak"
w sumie zlepek akcji z gównianym montarzem i niepasującą muzyką
pozdro
PS myslalem ze bedzie na serio super film a tu taka porażka ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
wg. mnie fylm jest kiepski
-wogule nie kumam po co te gadanie
-zkoro zero lansu to czemu lans sie znalazl w filmie ?
-bylo sporo więcej nadeslanych filmikow które nie zostaly wykorzystane :|
-zlozone dość haotycznie, troche dirt'u troche street'u ,mozna bylo uporządkować. Zupelnie jakby wrzucone do programu kawałki klipow i zklejone jak leci :|
-bardzo podobało mi się podejście komentujących(0 optymizmu)
-"kask jest niezbędny, nie masz kasku nie startujesz!" a zaraz przed tym kolo bez kasku łamie rame i przypipsza czapą o kolo :| [regulamin sie klania !]
-Mysle że pomysł generalnie nie do końca wypalil z powodu slabej reklamy. Większość PRO rider'ów nie lansuje się na forach internetowych i generalne w necie tylko katują i albo się nie dowiedzieli albo dowiedzieli sięza puźno :|
+Teraz przełom !! :]
Nalezy się respekt dla ekipy za chęci i siły do doprowadzenia konkursu do końca. Miejmy nadzieje że 2 edycja o ile będzie ;P wypadnie lepiej.
PS. po ściągnięciu fylma na dysk ucina sie gdzieś w polowie i więcej niema :| trzeba oglądaćz www :/
POZDRO
-wogule nie kumam po co te gadanie
-zkoro zero lansu to czemu lans sie znalazl w filmie ?
-bylo sporo więcej nadeslanych filmikow które nie zostaly wykorzystane :|
-zlozone dość haotycznie, troche dirt'u troche street'u ,mozna bylo uporządkować. Zupelnie jakby wrzucone do programu kawałki klipow i zklejone jak leci :|
-bardzo podobało mi się podejście komentujących(0 optymizmu)
-"kask jest niezbędny, nie masz kasku nie startujesz!" a zaraz przed tym kolo bez kasku łamie rame i przypipsza czapą o kolo :| [regulamin sie klania !]
-Mysle że pomysł generalnie nie do końca wypalil z powodu slabej reklamy. Większość PRO rider'ów nie lansuje się na forach internetowych i generalne w necie tylko katują i albo się nie dowiedzieli albo dowiedzieli sięza puźno :|
+Teraz przełom !! :]
Nalezy się respekt dla ekipy za chęci i siły do doprowadzenia konkursu do końca. Miejmy nadzieje że 2 edycja o ile będzie ;P wypadnie lepiej.
PS. po ściągnięciu fylma na dysk ucina sie gdzieś w polowie i więcej niema :| trzeba oglądaćz www :/
POZDRO
tępić lans i lajkre !!!
chciałbym jeszcze cos dodac od siebie do producentów:
było znacznie wiecej lepszych skoków niz te ktore pokazaliscie..
osobiscie widzialem np te z gocławia, zastanawia mnie dlaczego nie pokazaliscie takich 360 lub innych zwracających bardziej uwagi tricków niz suisadery ;/
kolejny raz dowiodłem swojej racji ze kazdy filmik w polsce jest puszczany przez "sitko" przez które przedostają sie tylko Ci bikerzy których producent zna ;/ lub lubi ;/
przykładem jest gocławska ekipa (pozdro dla nich) lecz myslę ze jest wiecej takich osób
byc moze sie myle dlatego prosze o sprostowanie
pozdro
było znacznie wiecej lepszych skoków niz te ktore pokazaliscie..
osobiscie widzialem np te z gocławia, zastanawia mnie dlaczego nie pokazaliscie takich 360 lub innych zwracających bardziej uwagi tricków niz suisadery ;/
kolejny raz dowiodłem swojej racji ze kazdy filmik w polsce jest puszczany przez "sitko" przez które przedostają sie tylko Ci bikerzy których producent zna ;/ lub lubi ;/
przykładem jest gocławska ekipa (pozdro dla nich) lecz myslę ze jest wiecej takich osób
byc moze sie myle dlatego prosze o sprostowanie
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Ehmmmmm
DNO totalne.
No ale co sie dziwic. Jak mozna zlozyc film z niewiadomo ilu kilkusekndowych kawalkow, nagranych bez jakiegokolwiek ladu i skladu, totalnie roznym sprzetem, przez ludzi badz to znajacych sie na rzeczy badz nie.
Jak dal mnie pomysl spalony juz w bramce starowej.
DNO totalne.
No ale co sie dziwic. Jak mozna zlozyc film z niewiadomo ilu kilkusekndowych kawalkow, nagranych bez jakiegokolwiek ladu i skladu, totalnie roznym sprzetem, przez ludzi badz to znajacych sie na rzeczy badz nie.
Jak dal mnie pomysl spalony juz w bramce starowej.
a.k.a. GhoST
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]