MAM PROBLEM KUPLEM OSTATIO RAME LF DRAGSTAR I TERAZ NIE WIEM JAKIE KUPIC STERY PONIEWA ŻPOTRZEBNE SĄ ZINTEGROWANE A NA RYNKU JEST I CH BARDZO NIEWIELE.JEŚLI MA KTOS POMYSL NA NIEDROG STERY DO 200ZŁ TO PROSZĘ PISAĆ
Bombell pisze:BLINK 182 Z kąd ty sie wyrwałeś??
Jest allegro, są sklepy internetowe panie kochany n/c
blink 182 znany zespół http://www.blink182.fan.pl/
MI O TO ŻEBYŚCIE MI DORADZILI JAKIEJ FIRMY I JAKI MODEL NAJLEPIEJ KUPIĆ .A JEŚLI CHODZI O ALLEGRO TO PRAWIE CAŁY ROWER JUZ KUPŁEM NA ALLEGRO
ja mam noname ( jakieś chińskie coś tam ) za 60zł - trzymają się wyjątkowo dobrze od prawie roku (!), chociaz trzeba je raz na jakiś czas wyczyścić i nasmarować.
Ewentualnie mogą być Ritcheye Zero Logic za ok. 99zł, słyszałem że dobre lub Tokeny - również po suportach na ISIS mam zaufanie do tej marki.
Miałem te co ma kuba tzn KuMiK :p w dwu półce i sie rozleciały zakupiłem sobie tiogi na łoż maszynowych i łożyska sie sprasowały poprostu sie krótko mówiąc rozjebały ;] na gwarze dali mi nowe łożyska Cane Creek i od połowy wakacji sie trzymają zajabiscie jak najbardziej polecam chciałbym dodac że te "a mam noname ( jakieś chińskie coś tam ) za 60zł" rozwaliłem po 3 tyg.A jak chcecie dobre stery polecam Chris King a jak coś tańszego to Cane Creek nie pamętam modelu ale kosztują 169zł.
Ja mam w dragu Tokeny kudos z zintegrowane na maszynach za 120zł kupiłęm i są super wytrzymały 1,5 roku katowania na gilii twardej więc są dobre potem sie rozwaliło dolne łożysko i zmieniłem stery na takie ssame ale nowe:d tegorocznesą super ładnie sie kręća nie dostaje sie brudd ogólnie polecam.
ludzie stery za 25zł się MINIMUM rok trzymają:) więc co tu cudować :] ja mam jakiś syf za 30zł i nic im narazie nie dolega :) jak więszkości ludzi co mają takie.. :)
ja polecam acenty za 70 czy 80 zl som fajne bo wysokie i zaden amor nie bedzie ci chaczyl korkami
a jak tak bardzo chcesz wydac te 200 zl to kup jakies na maszynach richteje albo fsa
vp nie polecam bo mialem rozjebalem i mi jeszcze korki chaczyly