FILM ZROBTRIKA
moim zdaniem to taki przykład był jak nienależy robić :Dbonżul pisze: -"kask jest niezbędny, nie masz kasku nie startujesz!" a zaraz przed tym kolo bez kasku łamie rame i przypipsza czapą o kolo :| [regulamin sie klania !]
a filmik mi się podobał. i cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł żeby zrobić taki konkurs w Polsce. moim zdaniem pomysł świetny :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
równierz mam uznanie co do POGOTEAMU za to ze jakos ruszyli Polskę z miejsca, ale jeśli postarali sie juz o tylu sponsorów, o takie nagrody o w ogóle taki konkurs to w czym tkwi problem zrobienia dobrego filmu??
nie rozumiem.. miec taką okazję i zrobic film w Windows Movie Maker to porażka!! co jest grane, chłopaki?!??!
nie rozumiem.. miec taką okazję i zrobic film w Windows Movie Maker to porażka!! co jest grane, chłopaki?!??!
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
K**** JAKI OBCIACH...PIERWSZY Z TYCH GÓWNIANYCH FILMÓW JEST Z MOJEGO MIASTA Z MOJEGO UKOCHANEGO PARKU W KTÓRYM JEST TAK PIĘKNIE. PRZYZNAĆ SIE CO ZA DEBLILE ZROBILI NAM TAKI OBCIACH. DOBRZE ŻE WAS NIE ZNAM...
ps. sorry za caps lock ale nie mogłem sie powstrzymać...
ps. sorry za caps lock ale nie mogłem sie powstrzymać...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt:
Dziękujemy wszystkim za opinie, zarówno pozytywne jak i negatywne. Miło mi, że doceniacie naszą akcję. Oczywiście tym, którym film się nie podoba mogę powiedzieć jedynie, że nie był zrobiony w movie makerze, a całą akcję ZT zrobiliśmy za własne pieniądze i własny czas. Zrobiliśmy coś, czego nie było u nas. Wiec dajcie sobie na wstrzymanie, albo zróbcie po prostu coś lepszego. Film jest nieco krótszy niż miał być początkowo, a to ze względu na regulamin festiwalu, w którym brał udział. To fakt, że parę niezłych akcji nie weszło do filmu, ale niestety musieliśmy coś wybrać. Co do używania kasku w konkursie, to dopuszczaliśmy gleby bez kasków, ku przestrodze. Mam nadzieję, że rozwiałem choć trochę wątpliwości.
Pozdrawiam.
Jurek
Pozdrawiam.
Jurek
sam filmik - zaczyna sie calkiem niezle ,ale dosc krotki gdy chodzi o same konkrety
zrob trika jako akcja - super ze ktos na to wpadl,ze poszedl zalatwiac,ze robil stronke,ze tysiac innych rzeczy o ktorych beda wiedzieli tylko ci co robili ile to trudu czasem i wyrzeczen
kij w dupe tym co tylko narzekaja,ze zly filmik,zle ujecia,nie ci kolesie ugh
trzeba bylo zrobic cos fajnego,wyslac,pokazac ,narzekac to w tym kraju potrafi kazdy
jedna rzecz - nie siedze tu czesto ale skoro to jest jakis film na konkurs i dlatego jest krotki to chyba po konkursie (nie wiem jak tam regulamin) mozecie udostepnic drugi - dluzszy ,tak ?
pozdro i zycze nastepnych pomyslow i realizacji ich
zrob trika jako akcja - super ze ktos na to wpadl,ze poszedl zalatwiac,ze robil stronke,ze tysiac innych rzeczy o ktorych beda wiedzieli tylko ci co robili ile to trudu czasem i wyrzeczen
kij w dupe tym co tylko narzekaja,ze zly filmik,zle ujecia,nie ci kolesie ugh
trzeba bylo zrobic cos fajnego,wyslac,pokazac ,narzekac to w tym kraju potrafi kazdy
jedna rzecz - nie siedze tu czesto ale skoro to jest jakis film na konkurs i dlatego jest krotki to chyba po konkursie (nie wiem jak tam regulamin) mozecie udostepnic drugi - dluzszy ,tak ?
pozdro i zycze nastepnych pomyslow i realizacji ich
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
-
- Kontakt:
mialem sie nei wypowiadac, ale jak czytam to co piszecie to az musze.
Jak wiadomo (lub nie) sam zajmuje sie filmami, od dlugioego juz czasu i patrze na ten film torche inaczej.
Po pierwsze forma reportazu jest dobrym pomyslem na pokazanie tego co ludzie poprzysylali, bo jak sie domyslam ekipa miala z tym niezly burdel. Napewno byly dobre ujecia z dobra jakoscia i totalnie do bani, ale np z fajnym trikiem. Ja osobiscie wybralbym te lepsze jakosciowo, bo zadna radocha ogladac cos co bylo robione na aparacie, 15fps i wszystko rozjechane. Inna sprawa to ze poczatek moglby byc bardziej dynamiczny. Ja rozumiem ze chodzi o pokazanie szajsu jaki poprzysylali ale torche sie to ciagnie...
Moim zdaniem wyszlo calkiem calkiem, choc mysle ze daloby sie to jeszcze dopracowac. Cos widze ze te wstawki reporterskie :) to na automacie zywcem byly krecone, chociaz i tak to nic w calosci nei zmienia.
jak sobie przypomne cos jeszcze to napisze, ale ogolnie inicjatywa sie liczy i moim zdaniem jest ok.
A filmy nie zawsze sa robione schematowo, forrma reporterska jest dosc ciekawa jak sie ma cos ciekawego do powiedzenia i pokazania.
Jak wiadomo (lub nie) sam zajmuje sie filmami, od dlugioego juz czasu i patrze na ten film torche inaczej.
Po pierwsze forma reportazu jest dobrym pomyslem na pokazanie tego co ludzie poprzysylali, bo jak sie domyslam ekipa miala z tym niezly burdel. Napewno byly dobre ujecia z dobra jakoscia i totalnie do bani, ale np z fajnym trikiem. Ja osobiscie wybralbym te lepsze jakosciowo, bo zadna radocha ogladac cos co bylo robione na aparacie, 15fps i wszystko rozjechane. Inna sprawa to ze poczatek moglby byc bardziej dynamiczny. Ja rozumiem ze chodzi o pokazanie szajsu jaki poprzysylali ale torche sie to ciagnie...
Moim zdaniem wyszlo calkiem calkiem, choc mysle ze daloby sie to jeszcze dopracowac. Cos widze ze te wstawki reporterskie :) to na automacie zywcem byly krecone, chociaz i tak to nic w calosci nei zmienia.
jak sobie przypomne cos jeszcze to napisze, ale ogolnie inicjatywa sie liczy i moim zdaniem jest ok.
A filmy nie zawsze sa robione schematowo, forrma reporterska jest dosc ciekawa jak sie ma cos ciekawego do powiedzenia i pokazania.
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: