FILM ZROBTRIKA

Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

a czego sie kur-wa spodziewlaicie ! ? 0- niepodoba sie to wypiersdalac
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

A mi sie podoba :D
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

moim zdaniem nie ma co narzekac na jakosc bo ujecia wysyłane przez nas były w przeroznej jakosci oO wstawki mi się podobaja z samych ujec film byłby nudny. Gratulacje za wysiłek i chęci, najbardziej za to że działacie, macie pomysły i tak trzymać !!! :>
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Serdak
Kontakt:

Post autor: Serdak »

johny GT hehe johny ja jak obejrzałem to sie ucieszyłem ze gocław zyje w nienajlepszych stosunkach z pogo (a bardziej ze mnie nie było na tym filmie) ale i tak szacunek dla was ze udało sie wam cokolwiek rozkręcić we wspomnianych trudnych polskich realiach
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

hujnia
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

bonżul pisze: -"kask jest niezbędny, nie masz kasku nie startujesz!" a zaraz przed tym kolo bez kasku łamie rame i przypipsza czapą o kolo :| [regulamin sie klania !]
moim zdaniem to taki przykład był jak nienależy robić :D
a filmik mi się podobał. i cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł żeby zrobić taki konkurs w Polsce. moim zdaniem pomysł świetny :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

równierz mam uznanie co do POGOTEAMU za to ze jakos ruszyli Polskę z miejsca, ale jeśli postarali sie juz o tylu sponsorów, o takie nagrody o w ogóle taki konkurs to w czym tkwi problem zrobienia dobrego filmu??
nie rozumiem.. miec taką okazję i zrobic film w Windows Movie Maker to porażka!! co jest grane, chłopaki?!??!
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

pomysl ciekawy ale trudno zrobic cos z niczego czyli dobry film z gownianych ujec ...ale faktycznie na stronie bylo kilka fajnych filmow ktorych tutaj nie zauwazylem 0o
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

K**** JAKI OBCIACH...PIERWSZY Z TYCH GÓWNIANYCH FILMÓW JEST Z MOJEGO MIASTA Z MOJEGO UKOCHANEGO PARKU W KTÓRYM JEST TAK PIĘKNIE. PRZYZNAĆ SIE CO ZA DEBLILE ZROBILI NAM TAKI OBCIACH. DOBRZE ŻE WAS NIE ZNAM...

ps. sorry za caps lock ale nie mogłem sie powstrzymać...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

kupa to jest też z tym, że własnie obok profesjonalnych skoków i tricków są pokazane skoki słabe lub bardzo słabe - trza było sobie darować filmiki tych którzy zdobyli te "ostatnie miejsca i nagrody specjalne"
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

kurwa film sie urywa w 40 sekundzie ... ;/
LANS DZIFKO SUPERMAN
pogoteam
Kontakt:

Post autor: pogoteam »

Dziękujemy wszystkim za opinie, zarówno pozytywne jak i negatywne. Miło mi, że doceniacie naszą akcję. Oczywiście tym, którym film się nie podoba mogę powiedzieć jedynie, że nie był zrobiony w movie makerze, a całą akcję ZT zrobiliśmy za własne pieniądze i własny czas. Zrobiliśmy coś, czego nie było u nas. Wiec dajcie sobie na wstrzymanie, albo zróbcie po prostu coś lepszego. Film jest nieco krótszy niż miał być początkowo, a to ze względu na regulamin festiwalu, w którym brał udział. To fakt, że parę niezłych akcji nie weszło do filmu, ale niestety musieliśmy coś wybrać. Co do używania kasku w konkursie, to dopuszczaliśmy gleby bez kasków, ku przestrodze. Mam nadzieję, że rozwiałem choć trochę wątpliwości.
Pozdrawiam.
Jurek
DENI
Kontakt:

Post autor: DENI »

sam filmik - zaczyna sie calkiem niezle ,ale dosc krotki gdy chodzi o same konkrety
zrob trika jako akcja - super ze ktos na to wpadl,ze poszedl zalatwiac,ze robil stronke,ze tysiac innych rzeczy o ktorych beda wiedzieli tylko ci co robili ile to trudu czasem i wyrzeczen
kij w dupe tym co tylko narzekaja,ze zly filmik,zle ujecia,nie ci kolesie ugh
trzeba bylo zrobic cos fajnego,wyslac,pokazac ,narzekac to w tym kraju potrafi kazdy

jedna rzecz - nie siedze tu czesto ale skoro to jest jakis film na konkurs i dlatego jest krotki to chyba po konkursie (nie wiem jak tam regulamin) mozecie udostepnic drugi - dluzszy ,tak ?
pozdro i zycze nastepnych pomyslow i realizacji ich
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
metalbeast
Kontakt:

Post autor: metalbeast »

mialem sie nei wypowiadac, ale jak czytam to co piszecie to az musze.
Jak wiadomo (lub nie) sam zajmuje sie filmami, od dlugioego juz czasu i patrze na ten film torche inaczej.
Po pierwsze forma reportazu jest dobrym pomyslem na pokazanie tego co ludzie poprzysylali, bo jak sie domyslam ekipa miala z tym niezly burdel. Napewno byly dobre ujecia z dobra jakoscia i totalnie do bani, ale np z fajnym trikiem. Ja osobiscie wybralbym te lepsze jakosciowo, bo zadna radocha ogladac cos co bylo robione na aparacie, 15fps i wszystko rozjechane. Inna sprawa to ze poczatek moglby byc bardziej dynamiczny. Ja rozumiem ze chodzi o pokazanie szajsu jaki poprzysylali ale torche sie to ciagnie...
Moim zdaniem wyszlo calkiem calkiem, choc mysle ze daloby sie to jeszcze dopracowac. Cos widze ze te wstawki reporterskie :) to na automacie zywcem byly krecone, chociaz i tak to nic w calosci nei zmienia.
jak sobie przypomne cos jeszcze to napisze, ale ogolnie inicjatywa sie liczy i moim zdaniem jest ok.

A filmy nie zawsze sa robione schematowo, forrma reporterska jest dosc ciekawa jak sie ma cos ciekawego do powiedzenia i pokazania.
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/

www.hardcore-glogow.prv.pl
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

nazekacie, bylo samamu nagrac i przeslac cos konkretnego, sadze ze w przyszlym roku wyjdzie to lepiej, to chyba raczej byla proba nie konkurs;)
marcin-radom
Kontakt:

Post autor: marcin-radom »

dla mnie spoko film
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Aha żeby nie było mi film sie podoba, oczywiście po za scenami z mojego miasta (motyw z bałwanem)...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

a czy organizatorzy zrob tricka planuja za rok powtorzyc konkors?
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

fajny fajny
Kocie szambo!!!
ODPOWIEDZ