Podanie do szkoły!!(wiem nie ten dzial)
Podanie do szkoły!!(wiem nie ten dzial)
Sory ze w tym dziale ale w nim najszybciej dostane odpowiedz na moje pytanie. Dostalem zadanie domowe mam napisac podanie do liceum ogolnokszalconcego do klasy o profilu: maematyczno-fizycznym wiem ze nie ktorzy maja to juz za soba i wiedza jak to napisac chodzi mi o to jak sformulowac ten głowny test w podaniu co tam napisac??
Sory jeszcze raz za to ze to nie ten dzial
Sory jeszcze raz za to ze to nie ten dzial
znajdz schemat pisania podan wstaw co musisz wstacic a w podaniu napisz ze zwracam sie z uprzejma prozba do przyjecia mnie do waszej jakze chujowej szkoly, do klasy o profilu matematyczno-fizycznym
ale jak ty nie potrafisz wymyslic nawet zwyklego podania to nie wiem jak masz zamiar napisac cokolwiek na egzaminie z polaka w czesci otwartej, gratz
ale jak ty nie potrafisz wymyslic nawet zwyklego podania to nie wiem jak masz zamiar napisac cokolwiek na egzaminie z polaka w czesci otwartej, gratz
Miałem to kiedys na polaku, ale na szczęście nie przydało się i wogóle nawet słowa o tym niebyło...chyba że jak ktoś się chce dostać z odwołania to moooże...tak babce powiedz :p A jak nie załapie to piszesz to oficjalnym stylem, mówisz jaka to ta szkoął świetna, dlaczego chcesz akurat do tej iść, koniecznie napisz czy chodzą lub chodzili tak Twoi bracia/siostry, że ta szkoła jest najbliżej bla bla bla...generalnie smarujesz dupe miodem :)
http://dhcyc.pinkbike.com