Kompresja filmu

Xxsin
moderator
Kontakt:

Kompresja filmu

Post autor: Xxsin »

Witam!!
Złożyłem Film w programie Adobe Premier Pro...
Trwa 9 minut.. po wyeksportowaniu go do pliku zajmuje 1,8 gb... co zrobić, aby zmniejszyć jego rozmiar??
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

skompresuj go divxem albo mpg'iem

najprosciej chyba do mpga
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

skompresowac;p ja uzywam gordian knot taki fajny prog;d gdzie mozesz ustawic rozdzieloczosc ilosc klatek jakim kodekiem itd. potem kompresujesz jak nei wiesz jak obsłuizyć to zagadaj na gg;] dam ci linksa do obsługi jest bardoz latwa;p. A z innej beczeki: umiesz wstawiac napisy do filmu?? w adobie?? bo ja umiem tylko je zrobic ale w film wstawic nie :/ a dokldaniej : (zalozylem temat z kilka minut przed toba;p)
"jak zrobić napisy w adobe premiere(mam v.6.5) tzn jak je do filmu "wwalic";p bo napisy juz mam ale nie umiem ich włączyc do filmu:/ jak daje na video 2 lub 1 itd. to mi pokazuej tylko jak nie leci aktualnie film:| jak zrobic ze podczas filmu jest napis?? bo proboje i proboje i nie umiem:/
"
jak cos zagadaj na gg(w podpisie)
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

a ja mam taki problem z adobe premier ze w tym pierwszym oknie niby wszystko widac ladnie , da sie obcinac i takie tam pierdoly .. ale nie odtwarza mi sie ten niby film caly zlaczony z poszczegolnych ujec ( okno drugie u mnie po prawej ) i nie wiem o co chodzi dodam ze jest dzwiek ale nic poaztym .. moze mam zaslabego kompa :p bo najlepszy nie jest ale gdyby tak bylo to by w tym pierwszym oknie tez nie dzialalo ..chyba ... jak ktos wie o co chodzi i umie pomoc to plz :D
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

v-dub, xvid albo divx... osobiscie wole xvida na dx50
ODPOWIEDZ