Przecena w SkiTeamie
Przecena w SkiTeamie
Moze nie powinienem tego pisac ale...
Od jutra w SkiTeamie rusza akcja "Wyprzedaz rowerow 2004". Widzialem poszczegolne kwoty - mysle ze warto to sprawdzic :-).
Pozdr,
mo
Od jutra w SkiTeamie rusza akcja "Wyprzedaz rowerow 2004". Widzialem poszczegolne kwoty - mysle ze warto to sprawdzic :-).
Pozdr,
mo
-
- Kontakt:
Taaaaa super, to gdzies tak we wrzesniu mysle ze bedzie przecena na modele 2005. Przeciez jeszcze tak naprawde wakacje sie nie zaczely a tu przeceny robia, nie mowiac juz o komuniach gdzies na wsiach. Wprawdzie ani w skiteamie komunijnych sprzetow nie maja ani zeby mi sie te przeceny nie podobaly ale np. w USA przecen nie widzialem
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hehe, no to życze powodzenia że kupicie coś w ski teamie po przecenie:P może oni i mają na stronie poprzeceniane rowerki, ale tylko na stronie, bo kupć coś to już inna bajka.. czeka sie tydzień, dwa, pięć... aż w końcu dowiadujesz się że "przykro nam, w tym sezonie już nie będzie"...:P a co do gwarancji to byl już kiedyś post jak to z nią bywa w SKI teamie:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Wiecie co ja to nic nie mam do tych obniżek-dobrze, że są. Zajebiste rowery za spoko cenę. Ja naprzykład mam SPEICALIZED ENDURO FSR -kupiłem właśnie w SKI TEAMIE w obniżce i 3500zł zaoszczędziłem. Także spoko,że te obniżki tam są.
PS-Tylko,że SKI TEAM to taki rowerowy Geant.
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Wiecie co ja to nic nie mam do tych obniżek-dobrze, że są. Zajebiste rowery za spoko cenę. Ja naprzykład mam SPEICALIZED ENDURO FSR -kupiłem właśnie w SKI TEAMIE w obniżce i 3500zł zaoszczędziłem. Także spoko,że te obniżki tam są.
www.cykloza.pl
Tak... zanim jeszcze byla przecena w Skitemaie to stal OSTATNI model Kony Stuff w rozmiarze 15" Spytalem sie, czy beda jeszcze w tym sezonie. Powiedzieli, ze nie i wszystko jasne!_Outsider - nie kumam o co Ci chodzi?! Jak nie ma rowerkow to niema i co tu ma przecena do zeczy? Jak chodzisz to sklepu, sti rower i nie ma karteczki "spzredany" mowisz, ze "chce ten" i wyjezdzasz an biku. Robia przeceny, ale jak sami zaznaczaja do wyczerpania sie zapasow (chyba tylko taka przecena me sens - zeby spuscic towar, nie? a nie zeby sciagac go wiecej... jak by mieli sciagac to by nie przeceniali!). Zwlaszcza jesli chodzi o drogie rowery przecena jest bardzo atrakcyjna - zaoszczedzasz kilka tys. zlotych a wszystkie NAPEWNO sie nie sprzedaly. A jak ktos chce kupic rower za 2100 zamiast 2500 no to trudno... moze sie nie doczekac. Wolny rynek.
Co do gwarancj i ludzi - roznie to bywa, jak w KAZDEJ sieci rowerowej. W jednym salonie pracuja tacy w drugim inni... i tyle. Wiesz co chcesz, kupujesz... i tylko przeglad gwarancyjny jestes zobowiazany u nich zrobic. Reszte mozesz serwisowac gdziekolwiek indziej. A gwrancja jest. jesli uzywales rower zgodnie z przeznaczeniem (rowerek za 1500 zl o xc a big hita do dh) to musza uznac gwarancje. A jak jie uznaja to ton ktory dal sie wyrolowac to ciota i tyle. Nie widze rpoblemow. Poprostu trzeba wiedziec czego sie chce i co sie klientowi nalezy i umiec to wyegzekwowac. I takie jest moje zdanie na ten temat. DLa mnei sprawa Skiteamu jest zamknieta.
Co do gwarancj i ludzi - roznie to bywa, jak w KAZDEJ sieci rowerowej. W jednym salonie pracuja tacy w drugim inni... i tyle. Wiesz co chcesz, kupujesz... i tylko przeglad gwarancyjny jestes zobowiazany u nich zrobic. Reszte mozesz serwisowac gdziekolwiek indziej. A gwrancja jest. jesli uzywales rower zgodnie z przeznaczeniem (rowerek za 1500 zl o xc a big hita do dh) to musza uznac gwarancje. A jak jie uznaja to ton ktory dal sie wyrolowac to ciota i tyle. Nie widze rpoblemow. Poprostu trzeba wiedziec czego sie chce i co sie klientowi nalezy i umiec to wyegzekwowac. I takie jest moje zdanie na ten temat. DLa mnei sprawa Skiteamu jest zamknieta.
-
- Kontakt:
Dla zainteresowanych - ponieważ jestem przed zakupem bike - telefonowałem do Ski Teamu dowiedzieć się czy mają jeszcze Stinkacze romzmiar 17'' . I okazuje sie że ostał się taki jeden w Poznaniu - adres i telefon jest na stonce SkiTeama. Piszę o tym TYLKO dlatego, iż znalałem co innego. A jezeli jest KTOŚ kto chce go kupić a 17'' jest chyba najpopularnijsza to RADZĘ DZWONIĆ jutro o 12 01 - w południe.
PS
Powiedzcie że chcecie rozmawiać z Błażejem.
Może jest ktoś kto to przeczyta i dowie się że jest obniżka i zamiast 7 499,00 zapłaci np 5 500,00 - I BĘDZIE SZCZĘŚLIWY.
to tyle - ot taka radosna nowinka
Może jest ktoś kto to przeczyta i dowie się że jest obniżka i zamiast 7 499,00 zapłaci np 5 500,00 - I BĘDZIE SZCZĘŚLIWY.
to tyle - ot taka radosna nowinka
- Kontakt:
SID:
Chodzi nie chodzi o to ze wchodzisz do sklepu i nie ma roweru ale o to ze ZAMAWIASZ ROWER, ONI MOWIA ZE BEDZIE W NAJBLIZSZYM CZASIE CZEKASZ, CZEKASZ, CZEKASZ I *** DOWIEDUJESZ SIE ZE ROWERU W TYM SEZONIE NIE DOSTANIESZ
zrozumiales wreszcie?? obronco skiteamu, co Ty tam pracujesz u nich??
czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem??
Chodzi nie chodzi o to ze wchodzisz do sklepu i nie ma roweru ale o to ze ZAMAWIASZ ROWER, ONI MOWIA ZE BEDZIE W NAJBLIZSZYM CZASIE CZEKASZ, CZEKASZ, CZEKASZ I *** DOWIEDUJESZ SIE ZE ROWERU W TYM SEZONIE NIE DOSTANIESZ
zrozumiales wreszcie?? obronco skiteamu, co Ty tam pracujesz u nich??
czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem??
-
- Kontakt:
No ale jest i dobra tego strona, za jakis czas zapewne sladem ski teamu jesli chodzi o przeceny pojdzie mkbike i to juz jest cos. Ceny rok temu byly wprawdzie troszke drozsze (ok. 100-300zl) ale o zlej obsludze slyszalem nieduzo
-
- Kontakt:
Ze tak powiem przepraszam.
I kurwa ****. http://www.skiteam.pl/wyp04/ - mozecie zobaczyc, poprostu super. No comment...
I kurwa ****. http://www.skiteam.pl/wyp04/ - mozecie zobaczyc, poprostu super. No comment...