Need For Speed Most Wanted
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja powiem tyle. Grałem w to moze 10 minut i wyjebałem i gre i obrazy które się ściągały koło 2 dni. Myslałem że to bedze coś fajnego, a to lipa masakryczna. W sumie to ja w ogóle nie lubie gier, chyba z tego wyrosłem.
Sterowanie banalne, nie to co w NFS 3 że trzeba się nabawić żeby furke w poślizgu wyciągnąc, a tu klikniesz dwa razy w przeciwną strone i samochód jusz sam jedzie jak ma jechać. Jedyne ci mi się podoba go grafika. 1280x1024 robi swoje i all ma maxa, ale nic po za tym.
Sterowanie banalne, nie to co w NFS 3 że trzeba się nabawić żeby furke w poślizgu wyciągnąc, a tu klikniesz dwa razy w przeciwną strone i samochód jusz sam jedzie jak ma jechać. Jedyne ci mi się podoba go grafika. 1280x1024 robi swoje i all ma maxa, ale nic po za tym.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
"Pograłem już troche i teraz coś więcej napisze....graficznie, dzwiękowo nie jest żle :) Ale co mnie rozkurwia to zachowanie samochodu...podstakuje na krawężnikach jakby nie niał amortyzatorów, a co najgorsze to hamulec automatycznie się włączający jak wózek schodzi na pierwszy bieg. No KU*** MAĆ, przed policją nie można przez to uciekać z miejsca, bo puszczasz gaz i samochód staje, zawracać wolno tez nie idzie :/ Mam nadzieję że zrobią coś z tym domorośli hackerzy :D "
Czy Ty kiedykolwiek wsadziles du pe w fotel kierowcy? Chyba nie. Przyjeb sportowym autem w kraweznik to zobaczysz co sie stanie, a terenowka niewiele pomoze. No i wrzuc jedynke i daj w pizde a pozniej pusc gaz. Chyba szarpnie autem i zacznie na max zwalniac? Wiesz? To dziala nawet w trabancie. Porazka...
Czy Ty kiedykolwiek wsadziles du pe w fotel kierowcy? Chyba nie. Przyjeb sportowym autem w kraweznik to zobaczysz co sie stanie, a terenowka niewiele pomoze. No i wrzuc jedynke i daj w pizde a pozniej pusc gaz. Chyba szarpnie autem i zacznie na max zwalniac? Wiesz? To dziala nawet w trabancie. Porazka...
SCBMSTHP.PJBDJIHA
-
- Kontakt:
czytam co piszecie i zaczynam sie troche martwic czy wszystko ok z moim kompem. Mam P4 3,0 GHZ +512 twinmosa + Radek 9550@9600 i szczerze mowiac gra sie krzaczy i to krzeczy sie nieziemsko. O rozdzialce 1024x768 moge zapomniec. 800x600 przy malych detalach - powiedzmy ze da sie grac, 640x480 i srednie detale i mozna grac chociaz od czasu do czasu cos przytnie. Chyba tak nie powinno byc ..;p
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Hmmm szczerze mowiac cos mi sie wydaje ze Geforcy lepiej sobie daja rade szczegolnie w grach fpp jak Couter strike i COD. Myslalem o czyms takim http://allegro.pl/show_item.php?item=72672427 cos takiego sie nada ? Wogole oplaca sie kupowac karty bez wentylatorow ? Nie ukrywam ze zalezy mi na ciszy a nie chce zakladac wody. Licze na jakies ciekawe propozycje co kupic w sensownej cenie.
n0 ridE n0 fUN
1280x1024 wszytko na maxa i nic nie tnie. A komp: Athlon 64 2800@3200, grafa Radeon 9800XT po overclockingu, Pamięci 1gb 2X256 400Mhz 1X512 400Mhz firmy Corsair (lub coś w tym stylu). Nic ne ma prawa zaciąc, ale czasami mi artefakty wylatają bo mam jebnięty kondensator od napięcia na grafie i nie mam jusz siły go naprawiać.
Co nie zmenia faktu iż grafoka jest ładnie pojebana i banalna. To nie jest NFS który pamiętam.
Co nie zmenia faktu iż grafoka jest ładnie pojebana i banalna. To nie jest NFS który pamiętam.
Dam dupy za gar zimnej zupy....