a gang pm czy pitbull?
a gang pm czy pitbull?
krótko i na temat, którą ramę kupić? obydwie 14" 2005 i cena ok. 7 stów
zastosowanie ogólnie do ostrej jazdy, hopy, trochę dropów itd...
najlepiej by było jakby wypowiedzieli się właściciele wyżej wymienionych ram :] i ci którzy mieli z tym do czynienia...
zastosowanie ogólnie do ostrej jazdy, hopy, trochę dropów itd...
najlepiej by było jakby wypowiedzieli się właściciele wyżej wymienionych ram :] i ci którzy mieli z tym do czynienia...
-
- Kontakt:
jesli miala by byc do streetu, to tu bym wzioł a-ganga, jednak dla ciebie wydaje mi sie, ze lepszy bedzie pitbull, naprawde masywna ramka, lekka, duzo wzmocnien, a teraz tutaj takze bardzo kusząca cena http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=176 :D ja bym brał pitbulla, no i jeszcze jak masz te długie stery to masz 5 lat gwary.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
Chyba lepiej pitbulla, jak iebnie to raczej nie bedzie problemow z gwarancja, z tego co czytalem na forum, a po drugie to polskie :)
Do hop i dropow bedzie spoko, lub moze poczekaj na pussy ona jest nie zniszczalna i do dropow sie nadaje, na hopy i na streeta tez :D i tansza ma byc od pitbulla
Do hop i dropow bedzie spoko, lub moze poczekaj na pussy ona jest nie zniszczalna i do dropow sie nadaje, na hopy i na streeta tez :D i tansza ma byc od pitbulla
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Ja zdecydowanie polecam Pitbulla 2005!
Miałem 2004 ale 2005 jest o wiele lepsza kup 666 zł to naprawdę doba cena!
Kup również stery z 1'' miskami i masz 5 lat gwarancji. Ponadto jesli złamiesz a ganga to ci go pospawają że sie zżygasz a złamiesz pitbulla 05 to dostaniesz nówkę choc jest go barzo trudno go złamać.
Pitbull ma lepszą geo od a ganga jeśli choszi o hardtail DH i 4X
polecam pitbulla na serio fajna rama!
Miałem 2004 ale 2005 jest o wiele lepsza kup 666 zł to naprawdę doba cena!
Kup również stery z 1'' miskami i masz 5 lat gwarancji. Ponadto jesli złamiesz a ganga to ci go pospawają że sie zżygasz a złamiesz pitbulla 05 to dostaniesz nówkę choc jest go barzo trudno go złamać.
Pitbull ma lepszą geo od a ganga jeśli choszi o hardtail DH i 4X
polecam pitbulla na serio fajna rama!
team www.CYKLOTUR.com