Łańcuch KMC 810 - CO O NIM SĄDZICIE ???

bravemachine
Kontakt:

Łańcuch KMC 810 - CO O NIM SĄDZICIE ???

Post autor: bravemachine »

Czesc zanalazlem na allegro oferte lancucha KMC 810 - kosztujacego 30zl. Przystosowany jest on do singlespeeda, jego grubosc to 7,8mm. Tu macie jego zdjecie : http://www.coustellier.co.uk/buy/images/kmc.jpg . Wypowiedzcie sie na jego temat - z gory dzieki i pozdro dla wszystkich.
swiat bez wojen, swiat bez nienawisci - taki swiat stworza rowerzysci !!
bravemachine
Kontakt:

Post autor: bravemachine »

Tu macie link do aukcji z allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73156716 .
swiat bez wojen, swiat bez nienawisci - taki swiat stworza rowerzysci !!
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

mam go od niedawna i powiem ze przy singlu spisuje sie duzo lepiej od zwyklych lancuchow (nie pod singla), wg. mnie za ta cene lepszego pod singla nie znajdziesz
20 inches isn't a crime
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

mam go od dobrego pół roku, może dłużej - ani razu się nie zerwał i wszystko z nim jest jak najbardziej w porządku. Do singla polecam!
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Jestem jego szczęśliwym posiadaczek od jakiś 5 miechów może więcej. I powiem że jest zajebisty. Ani razu soe nei zerwał, zapomniałem w sumie o nim nie mam żadnych problemów z nim. Do sinlga jest w cipke. MA duże i masywne ogniwa, co za tym idzie cięzko go uszkodzić.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

hmm polecam wam łańcuch z rometa(motoru),świetnie się spisuje, przez cały sezon wogóle mi nie spadła, no i czuje się barrrdzo pewnie, napewno go nie zerwe,
p.s. z tyłu są 2 tarcze, tak spiłowane i przystosowane iż twożą 1 ,i na nich jest łańcuch , tej zimy kupie blat bmx i można śmigać...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
ODPOWIEDZ