Pilna sprawa. Przed godziną został skradziony RAŻĄCO ZIELONY SPECIALIZED FSR EXTREME. Kumpel zostawil go zapietego pod kosciolem na chwile (swoją drogą ******). Bardzo proszę o pomoc w szukaniu. Rama dosyć rzadka w PL wiec cięzko będzie sprzedać. Zdjęcie bika w podpisie w moim albumie( ehh 2 tygodnie temu sprzedalem kumplowi bika i juz mu go zakosili). pozdro. liczę na pomoc wszystkich bikerów
kolor jak sie domyslam zostanie zmieniony... zobaczymy co wyjdzie z tego. KUUUURWA jak ja nienawidze JEBBBAANYCH złodzieji. Ramka raczej rzadko spotykana co troche ratuje sytuację
no już na szczęście rower odzyskany tylko, że z dość znacznymi szkodami :/ ale osoby, które go ukradły to jakieś tępe wieśniaki i na nasze szczęście nie potrafili nawet kół pozdejmować .... ale ważne, że już jest :) i to chyba pozytyw w tymże dziale :)
sprawcy nie są znani .... jakieś młode dziecko zadzwoniło do kumpla, że znalazło rower bo widziało ogłoszenie o kradzieży ..... i tyle, może znajdziemy sprawców ... ale wiadomo jak to jest .... najważniejsze, że rower się znalazł :)
no wlasnie jakie szkody? Stasiu mi wczoraj mowil ale ja ledwno na nogach stalem:P cos z przerzutka i hampel XT zwalony.... trzeba dorwac zlodzieja...wczesniej czy pozniej i tak sie dowiemy kto to. Klu to male miasto.... ciesze sie, ze sprawa zakonczona pomyslnie. Moze chlopak sie nauczy, ze bika sie z oka nie spuszcza, a co dopiero zostawic go na godzine na dworze!!!!!