Sorry że ponownie zawracam głowe ale chcą kupować amor chce cos dobrego i dlatego mam pytanie :SHERMAN CZY Z150 fr sl . NIe wiem który znich lepiej pracuje i jest lepszy jak możecie to doradzcie :-) pozdro 4 all bikers :-) !!!
Ja na to mówie "popłynął wraz z szaleństwem marzocchi"
Jestem za Shermanem, chociażby z powodu jego wytrzymałości i pancerności. Ważną rolę odgrywa praca, która jest bardzo dobra.
o wytrzymalosci z1 150 przekonal mnie filmik w ktorym gosc skacze malego dropa i urywa mu sie lewa golen. co tu duzo mowic, sherman jest duzo wytrzymalszy (tym bardziej na hex-lock) tyle ze trzeba przy nim czesciej grzebac i go smarowac.
Z1 to zabawka dla grzecznych dzieci a poza tym malo regulacji.Ja mam co prawda swojego shermana od tygodnia,malo na nim jezdzilem ale niezamienil bym, sie nigdy
z150 FR SL to amor do freeridu ale w troche innym rozumieniu .. to amora do ramki z powietrznym damperem na któym podjeżdzasz i zjeżdzasz... bardziej to w Enduro wpada..
Ten amor nie ma spręzyn z metalu tylko z powietrza :P
To nie jest amor do napierdalania .. w odróznieniu od shermana :)
Ktos tam napisale ze z150fr sl ma malo regulacji - go mozna jak sie chce wyregolowac to po pierwsze po drugie jest mniej wytrzymaly bo mniej wazy, sam mialem i polecam fajny amorek, praca zajebista