Ban dla bzika

ZiMMEr
Kontakt:

Ban dla bzika

Post autor: ZiMMEr »

Elo, ostatnio niejaki bzik zaśmieca to forum.
Niepotrafi bez przekleństw wyrażać swoich opini, itp.,
Niepotrzebnie prowokuje do kłutni.

uważam że powinno mu sie dać bana, choćby ze względu na szacunek dla tych co jako tako piszą kulturalnie posty. To m.in rzez takie jak jego wypowiedzi to forum ma negatywną opinie.

sam dodał że jak dostanie bana to nie będzie mu żal, więc co stoi na przeszkodzie?.

sorry za orty.
Gracia15
Kontakt:

Post autor: Gracia15 »

BAN odemnie dal niego .... o co im chodzi niedawno Kredek 666 a teraz ten BZIK
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ziMMer na przyszlosc pisz PW do admina bedzie o wiele lepiej niz cos takiegp ;]

klótnia ;]
www.mm-foto.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ej czlowieku... Masz fajny jazdy. Bzik to porzadny koles i nie wiem jak jezdzisz. Ale dorownaj mu w streecie. Bedziesz dobry. I nie wypowiadaj wiecej swoich smiesznych opini ;/
Ssij pento
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

chodzi o to zebys dal piataka *****.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

te gwiazdki to potworne przeklenstwo brzmi ono tak:"C.i'e'ciu"
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

Sulring pisze:Ej czlowieku... Masz fajny jazdy. Bzik to porzadny koles i nie wiem jak jezdzisz. Ale dorownaj mu w streecie. Bedziesz dobry. I nie wypowiadaj wiecej swoich smiesznych opini ;/
i co kazdy kto ma skilla a pierdoli smety na forum moze zostac?

gratz kurwa
ZiMMEr
Kontakt:

Post autor: ZiMMEr »

Nie no surling aż szkoda słów, to co powiedziałeś jest dopiero śmieszne. Mnie nieinteresuje jak on jeździ, to niema nic do rzeczy.

Patrze jak on pisze i widze że brak mu taktu.
Jak tego nierozumiesz to spytaj sie rodzica niech ci powoli wytłumaczy i przeliteruje abyś zrozumiał.
Sulring
Kontakt:

ZiMMEr jak dla mnie to ty jestes smieszny i caly twoj topic. A to co piszesz to ...
Ssij pento
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

niechce nic mówić ale dla mnie ty Sulring jesteś śmieszny :] mam nadzieje że sie niegdzie niespotkamy :) bo wtedy będzie żle :) pozdro
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
L.A.S.K.A.
Kontakt:

Post autor: L.A.S.K.A. »

Elo, łochy, fruzie i wszystkie zeszmacone maniury!! Pierdolicie totalnie bez głowy!! *** was obchodzi że bzik przeklina i demoralizuje to ******** forum?? Powiem wam też, że jestem Laska... z Polski, zapierdolony w dupe bmxiarz, który też przeklina. I co z tego?? A tak pozatym ****** w odbyt Bzik jest kurwa poprostu defektem i chańbą dla rowerzystów, którzy coś kurwa jeszcze potrafią, pomijając fakt, że kurwa mtb to ****** ścierwo, bo te pierdolone rowery z kołami 26-cio calowymi to największy suchar, bo sie takim gównem tylko lansować potraficie, kurwa pedały w kaskach i kurwa zbrojach, jak byście kurwa niewiadomo co robili tak sie ubieracie szmaty zajechane w dupe, wjeżdżacie kurwa na skatepark i nie dosyć, że kurwa łochy nic nie potraficie... baaa, kurwa bazy wogle nie czaicie, to niewiecie jak bunnyhop wygląda!! *** z wami pedały na dużych zapiździałych rowerach, które kurwa jaknajszybciej powinny trafić na złom, a ty zimmer łochu kutasa se zbanuj. Pierdolić pozerów i gejów w obcisłych majtach z lycry. Elo zeszmacone kurwy!!!!
Sulring
Kontakt:

laska eee ?
Ssij pento
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

LIKIN I PROFILE! dawać mi
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Sulring sądzac po twoich fotach z pinka to niezawiele musicie umiec na strecie...
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

BZIK TO SPOKO KOLEŚ MOŻE TROCHE PRZESADZA, ALE W PORÓWNANIU NP DO laski? BEZ JAJ..

laska prosze niwe wypowiadaj sie jak żul bo nawet zdania bez przekleństw niepotrafisz sklecić.. i wierz mi że niektórzy mtbowcy porawią więcej niz bmxsiarze.. sam z poznańkimi bmxowcami nieraz jeźdze więc wiesz.. spokój.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
L.A.S.K.A.
Kontakt:

Post autor: L.A.S.K.A. »

PawianBiker pisze:BZIK TO SPOKO KOLEŚ MOŻE TROCHE PRZESADZA, ALE W PORÓWNANIU NP DO laski? BEZ JAJ..

laska prosze niwe wypowiadaj sie jak żul bo nawet zdania bez przekleństw niepotrafisz sklecić.. i wierz mi że niektórzy mtbowcy porawią więcej niz bmxsiarze.. sam z poznańkimi bmxowcami nieraz jeźdze więc wiesz.. spokój.

Hahahah.... nie no spoko, to miała być PROWOKACJA, ale zwała na tym forum jest. A tak pozatym to niech sie ten pan ZiMMer o.d.p.i.e.r.d.o.l.i. od bzikola bo to swój ziomal, którego osobiście znam i nie wiem co Ci człowieku przeszkadza, że sie wypowiada jak wypowiada. Przeciesz sam pewnie tak samo gadasz na codzień. Zresztą... brak słów na łocha. :P
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

L.A.S.K.A. idź stąd wieśniaku!szkoda gadać!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Zablokowany