ADAPTER
ADAPTER
Mam prosbe czy moglby ktos przeslac mi dokladne foty i wymiary adaptera do hayesa pod tarcze 203mm (adapter pod manitou) poniewaz mysle o zrobieniu adaptera samemu stad moja prosba ew jezeli ktos ma jakies ciekawe patenty to bylbym wdzieczny :)
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
Olek_Dragjeżeli chciałbyś konkretnie taki ładny adapter zrobić to byś musiał się bardzo ale to bardzo postarać a jest na to 1 zajebisty sposób. jeżeli masz mocowanie poustmound (chyba tak to sie pisze)to bierzesz rurke fi 6 ( średnica wewnętrzna) przykładasz zacisk na tarcze i celujesz w otwoey w amorku mierzysz sówmiarką, linijką i ucinasz 2 takie tulejki, kupujesz 2 dłużesz śróby w jakimś sklepie z narzędziemy wydatek ok 40gr. i załatwione.
nie wygląda to profesjonalnie ale działa ja tak miałem tektro aquila z adapteru 160 na 200 i wszystko sztywnie się trzymało.
nie wygląda to profesjonalnie ale działa ja tak miałem tektro aquila z adapteru 160 na 200 i wszystko sztywnie się trzymało.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/