MODA NA DH/FR ????
MODA NA DH/FR ????
piszcie jak jeździcie !!!! to temat dla kolegi AMATOR DH pozdro . co was fascynuje w DH/FR
mi się podoba prędkość i adrenalina a jescze bardziej osoby które tak jeżdzą pozdro dla wszystkich :)
mi się podoba prędkość i adrenalina a jescze bardziej osoby które tak jeżdzą pozdro dla wszystkich :)
Gracia;Chmm...dzięki,wreszcie coś sensownego,15 lat to już wypada.Szkoda że boisz się podać swoje miasto w podpisie bo ja twoim kolegą raczej nie jestem.
Jeśli chodzi o DH to jest tak że coś lub ktoś musi cię "nakręcić".Czy to telewizja czy zawody-w pewnym momencie chce się robić to co inni.Mnie zainspirowały zawody DH w telewizji dopiero w tym roku.Tak jak kiedyś oglądałem każde zawody kolarstwa szosowego i postanowiłem się tym zająć.Potem był klub triathlonowy,jakieś zawody,kupiłem sobie pierwszą szosówkę i tak się kręciło.Po dobrych kilku latach góral i przesiadka na XC.Potem lepszy góral i dłuższe trasy,a teraz full i zabawa,która daje najwięcej radochy.No,to tak w skrócie.
PS:moje plany na przyszłe lata to zakup motocykla krossowego-każdy ma jakieś marzenia.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o DH to jest tak że coś lub ktoś musi cię "nakręcić".Czy to telewizja czy zawody-w pewnym momencie chce się robić to co inni.Mnie zainspirowały zawody DH w telewizji dopiero w tym roku.Tak jak kiedyś oglądałem każde zawody kolarstwa szosowego i postanowiłem się tym zająć.Potem był klub triathlonowy,jakieś zawody,kupiłem sobie pierwszą szosówkę i tak się kręciło.Po dobrych kilku latach góral i przesiadka na XC.Potem lepszy góral i dłuższe trasy,a teraz full i zabawa,która daje najwięcej radochy.No,to tak w skrócie.
PS:moje plany na przyszłe lata to zakup motocykla krossowego-każdy ma jakieś marzenia.
Pozdrawiam
www.forumrowerowe.com
-
- Kontakt:
hyh ja może dla odmany niebęde pisał co kocham i co lubie robić najbardziej :) tylko pokaże pewną fote :)http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=649991 i pewnie zaczajicie co lubie najbardziej POZDRO :) ja to poczułęm na sobie :D
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
-
- Kontakt:
pewnego razu bylismy z kumplami na sciankach, mniejsza gdzie, ale akurat przyszedl jakis koles ze swoja dupa i a ze moj kolega akurat zjezdzal z najwiekszej scianki... tak kolo nich smignal ze tylko bylo powiew wiatru slychac :] a koles na to ze spox tylko ze on juz nie wie czy to sie nazywa po****nie czy odwaga hehehe :]
a mnie sie podoba mozliwosc wykonywania trikow w locie hehehe :]
Pozdro 4 All
a mnie sie podoba mozliwosc wykonywania trikow w locie hehehe :]
Pozdro 4 All
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/