w kazdym glupim sklepie hydraulicznym kupisz takie same uszczelki po niecale 3zl sztuka:) ja juz zakupilem ale jeszcze nie zakladalem, wyglada na to ze beda dzialaly tak samo jak oryginalne.
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
uszczelki zarzocchi niczym sie nie roznia od tych z katalogow. znalezc tam mozna nawet i o wiele lepsze zamienniki. z reszta dobiera sie je nie tylko pod wymiar, ale i warunki pracy (max cisnienie, rodzaj oleju, czy temperatura pracy).
czyli niewystarczy w sklepie hydr.podać standardowych wymiarów czeba jeszcze powiedzieć w jakich warunkach mają pracować przy jakim oleju i temperaturze,tak??
Nie kupuj tego gówna. Kupiłem to i po tygodniu zaczeło ciec, i zaczęły się uszczeki wycierac i jakiś gówno miałem na goleniach. To nawet koło uszczelek marcoka nie stało. Gówno jakis mało na szczęście wydałem na to tylko 20zł.
no ja również nie polecam a z tego względu że nie sa identyczne i ciezko sie je zakłada.
Ja kupiłem na średnicę 32 mm i sie okazało ze mają inna konstrukcję (maja tylko 1 siemering a nie 2 jak oryginały). Może na siłe by weszły ale nie chciałem sie wkurwiać i kupiłem oryginalne.
Jak ci sie chce babrac w amorze co 3 miesiące (słyszałem ze tyle wytrzymuja) to kup zamienniki.
no właśnie to chcialem usłyszeć,lipa i pier***takie wynalazki,wnioskuję że koleś z allegro kupuje za 3zeta uszczelki w hydraulicznym sklepie i biznesik robi na allegro;)