hejka mam pytank czy warto zalozyc jakiegos taniego, ale nienajgorszego v-braka zamias takiego tarczowego gowna shimano BR-M465 na tył???
jak tak to jaki jest NOWY wmiare tani i dobry v-brake?
prosze o propozycje wraz z linkami.
a tak przy okazji to za ile moznaby by sprzedac wyzej wspomniane juz shimano (tarcza+zacisk+kończące się klocki)???
pozdro
pawel
no to w zasadzie sam nie wiem co ci doradzic, ja wolałbym mimo wszystko pozostać przy tym shimano bo jednak preferuje tylko i wyłacznie tarcze. Chyba że Magurkę kupiłbyś HS-33
aha no zapomnialem dodac ze tez chcialbym miec bardzo duza sile do takich zeczy jak skakanie na ylnym kole, abybaca itp.
PS. niech ktos jeszcze sie wypowie
wolalbym vke niz jakis spowalniacz , vke w sumie dobrze mozna wyregulowac , za tego 475 uzywanego/nowego moze nawet XT kupisz a ma duza sile i do tego z dobrymi klockami
kup srama 7.0 . Na Xt Ci nie wystarczy i w nich trzenba jeszcze klocki wymienic a w 7.0 sa juz calkiem fajne. siła ok nawet bardzo jak za taka kase. polecam 7.0!
Paweł93 tak trudno spojrzeć w profil?? czepiałeś sie mnie teraz ja ciebie, a co do vki to bierz avida z klockami z wymiennymi okłądzinami bbb a jak sie zetrą to kup ritcheya czerwone trzymajazajebiście.
no wiec kupilem shimano deorki i chodza zajebiscie!
leciutko trzeba naciskac na klamke, modulacja super no i oczywiscie sila tez super mocna.
POLECAM V-KI SHIMANO DEORE!!!