>>NAJwiekszy skatepark w POLSCE<<
Ogulnie to to jest smieszne ze na rampach nie mozna jezdzic na rowerze...24 lub 26'' tylko na 20''
tym bardziej ze bikerow na 24 i 26 jest wiecej niz bmx'owcow;] , rolkarzy i blatowcow.....
czesto takze nie mozna przebywac w skateparku na takim rowerze... ciekawe czy np. w niemczech tez sa takie zakazy... i skateparki sa ANTY BIKE (przyjmujac ze bmx to nie bike:D)
wie ktos jak to jest w innych krajach????
tym bardziej ze bikerow na 24 i 26 jest wiecej niz bmx'owcow;] , rolkarzy i blatowcow.....
czesto takze nie mozna przebywac w skateparku na takim rowerze... ciekawe czy np. w niemczech tez sa takie zakazy... i skateparki sa ANTY BIKE (przyjmujac ze bmx to nie bike:D)
wie ktos jak to jest w innych krajach????
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Elo ziomy!! jestem tu nareszcie żeby jako kolejna osoba z poz powiedzieć WAM że macie ruszyć d*** i zajmować się sprawą skateparku bo musimy gdzieś śmigać a nie tylko wszedzie BMX (małe extreme <lol>) Audycji nei słyszałem ale MAD musiał dać czadu jak to on!!!!
House music, bike, girl what else??
<<<everybody kombinerki>>>
<<<everybody kombinerki>>>
nie no musze to skomentowac=]
po pierwsze Mad dobrze wiesz ze wiem o audycji (i nie pojechalem tam bo wrocilem o 6 do domu...)
co mozna tez wywnioskowac z mojego smsa ktory znajduje sie dzieki Twojej uprzejmosci w galerii www.dirtystyle.of.pl
(srona to narazie rusztowanie tego co bedzie wiec nie zalamujcie sie=]=] jej obliczem=D)
Lukasz dobrze wiesz ze sie cali ruszamy by cos zdzialac! wiec niewwiem po co te texty=]
wracajac do tematu udalo sie polaczyc ''temat'' skateparku z budowa trou 4x na poznanskiej cytadeli....dobrze w ch**!!!!!!!!!
teraz jeszcze chcemy polaczyc ta sprawe nazwijmy ja sprawa -pyrlandii- z massami rowerowymi ktore maja na celu glownie zwiekszenie liczebnoosci sciezek rowerowych. Massa odbywa sie w poznaniu w kazdy ostatni piatek miesaca (start na starym rynku miedzy 18 a 19)
to chyba tyle jak narazie=D
nie dajcie umrzec temu tematowi-takze na tym forum'''''''
pozdro
po pierwsze Mad dobrze wiesz ze wiem o audycji (i nie pojechalem tam bo wrocilem o 6 do domu...)
co mozna tez wywnioskowac z mojego smsa ktory znajduje sie dzieki Twojej uprzejmosci w galerii www.dirtystyle.of.pl
(srona to narazie rusztowanie tego co bedzie wiec nie zalamujcie sie=]=] jej obliczem=D)
Lukasz dobrze wiesz ze sie cali ruszamy by cos zdzialac! wiec niewwiem po co te texty=]
wracajac do tematu udalo sie polaczyc ''temat'' skateparku z budowa trou 4x na poznanskiej cytadeli....dobrze w ch**!!!!!!!!!
teraz jeszcze chcemy polaczyc ta sprawe nazwijmy ja sprawa -pyrlandii- z massami rowerowymi ktore maja na celu glownie zwiekszenie liczebnoosci sciezek rowerowych. Massa odbywa sie w poznaniu w kazdy ostatni piatek miesaca (start na starym rynku miedzy 18 a 19)
to chyba tyle jak narazie=D
nie dajcie umrzec temu tematowi-takze na tym forum'''''''
pozdro
[b][SPRZEDAM]
zajebiscie jakby powstal !!! ja gadalem z burmistrzem u siebie na wybudowanie toru dirtowego dostalem juz pozwolenie ale jeszcze kilka rzeczy trzeba obgadac !!!! mozliwe ze koparkje bedzie dostepna za friko na budowe i moze zalatwi gline musze mu tylko projekt przedstawic jak bedzie wygladal!!!! zycze powodzenia w budowie skateparku
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak nie da sie 4x to juz myslimy o ewentualnym....racingu
moze cos podobnego...http://www.bmxtalava.lv/eec2003/index.p ... 360_trase1
moze cos podobnego...http://www.bmxtalava.lv/eec2003/index.p ... 360_trase1
[b][SPRZEDAM]