Bez przesady. Mi sie filmik srednio podobal. Nudny jest. Caly czas te same akcje. Moze i fajnie bo plynnie niezle tricki, ale montaz napewno nie jest taki cudowny jak koledzy wyzej stwierdizli.
Sulring - hmm, widzialem duzo filmow i jednak uwazam, ze montaz w Simplicity stoi na wysokim poziomie. Co prawda jest troche nierowny, ogolnie bardzo dobry ale sa momenty kiepskie. To troche psuje wrazenie, ale i tak zle nie jest
No wymiataja, pierwsze 2,5 min to nuda, nic tam nie ma, ale wydaje mi sie ze spaceman to juz poziom swiatowy... kondzik16 ale rowery do dobrych tez nie naleza...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Nie mowie ze filmik jest zly. Ale uwazam ze my polacy gdybysmy mieli troche wieksze mozliwosci tez tak bysmy jezdzili. Zreszta wystarczy ogladnac zrob tricka itp i widac na jakim poziomie jest jazda. Wedlug mnie wysokim, a przynajmniej nie kttorych osob. Co do filmiku jest dobry skille wysokie prezentuje, ale nie powala. Wiec to oc pisali ludize powyzej jest przesada.
nie no nie moge sie oprzec pokusie i sie wypowiem...filmik jest przefantastyczny wysmienita muza wypas jazda widac ze chopaki sie staraja i tricki robia z perfekcja szwajcarska...jeden z najlepszych filmow jakie widzialem!to jest to co lubie street dirt.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
... jezeli chodzi o miejscowki to mam blizej niz do BStoku...tak sie chcialem tylko pochwalic pff...a wiec i na jakies zawody bym mogl skoczyc...a kurka szkoda ze Bialystok jest tak daleko :(
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
Generalnie fajny filmyk ale myśle że nie ukazuje ich wszystkich możliwości. W szklarskiej Damian pokazał nawet na tamtych "niezbyt" dobrych chopach że potrafi wymieść na dercie. Robił tam poprostu idealne 360'ki i very ładnie skleił tego backflip one foot x'up. Tu pokazali takie nie wiadomo co. Troche niby sk8parku, troche jakichś dzikich miejscoowek, troche dertów ale tak troche dziwnie. A generalnie co do Czechów to restekpa. Jak żeśmy gadali z Damianem w szklarskiej to mówił że na dert "przesiadł" się z trialu i to całkiem nie dawno temu. Widać to w jego jeździe streetowej z resztą. Generalnie u nas ten sport jest o ładne kilka lat od poziomu Czechów wstecz, ale już nie jest tak źle.
filmu nie widziałem ale transfer niczego sobie ;) zaraz oblookam
edit: filmik widziałem też niczego sobie :D gościu ma rst ciekawe jaki model ;) pewnie odgapił odemnie :D