Niezła masakra, polecam fanom rajdów
-
- Kontakt:
Straszne i stare zarazem.
Co to za kawalek w tle bo dobry?
Najbardziej mnie przerazilo jak kolesia formula rozciela na pol ;/
Ja pierdole. Na poczatku mialem napisac - haha carmageddon, ale po kilku scenach juz mi do smiechu nie bylo.
Kilka lat temu marzylem o caddilacu eldorado z kolcami i rozjezdzaniu ludzi , ale jak zobaczylem ten movie, zrozumialem, ze z moim charakterem nie mogl bym spac, gdybym prezyl cos takiego ( cala noc rozjezdzania ludzi... )
eh
Co to za kawalek w tle bo dobry?
Najbardziej mnie przerazilo jak kolesia formula rozciela na pol ;/
Ja pierdole. Na poczatku mialem napisac - haha carmageddon, ale po kilku scenach juz mi do smiechu nie bylo.
Kilka lat temu marzylem o caddilacu eldorado z kolcami i rozjezdzaniu ludzi , ale jak zobaczylem ten movie, zrozumialem, ze z moim charakterem nie mogl bym spac, gdybym prezyl cos takiego ( cala noc rozjezdzania ludzi... )
eh
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Masakra. Na początku wydawało się to smieszne, ale po kilku ujęciach wrrr.... Masakra zostać potrąconym przez furke rajdową a co dopiero przez bolida f1..
Ale w takich wypadkach to z regóły głupota poszkodowanych. Pałętaja się po całych torach gdzie się ścigają z zawrotnymi prędkościami. Szczególnie w na wrc gdzie jest duże prawdopodobieństwo że samochód wyleci z zakretu, ale gapie musza stać na poboczu szosu, bo lepiej widać. Najpiew robia a puni myślą jak jusz czasami jest za późno.
Ale w takich wypadkach to z regóły głupota poszkodowanych. Pałętaja się po całych torach gdzie się ścigają z zawrotnymi prędkościami. Szczególnie w na wrc gdzie jest duże prawdopodobieństwo że samochód wyleci z zakretu, ale gapie musza stać na poboczu szosu, bo lepiej widać. Najpiew robia a puni myślą jak jusz czasami jest za późno.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
najgorsze że ten na torze f1 biegł z gaśnicą do palącego sie bolidu (paliwo f1 paląc sie jest bezbarwne) i nagle taki wał :/ masakryczne były też te dwa motywy z motycklami, na jednym motor poszedł w drzazgi na drugim jakiś koleś sie wjebał autem w 3-4 motory ... masakra ...
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
Nie no znowu obejrzalem i znowusz nie moge...
Jak to sie dzieje... na swiecie dzieje sie tyle krzywdy, ze to sie w pale nie miesci :(
Te wypadki na torach czy wyscigach to tragedie, przypadki lub glupota, ale jak to sie dzieje, ze auto jedzie prosto i wpierdala sie w rower ktory widzi z 50m, albo koles jedzie prosto pod pociag i sie wbija pod niego... NO JAK?
A juz najgorzej jak tam na koncu wyglada jakby specjalnie po ludziach jezdzili ;O
Nio i powie mi ktos co to za nagranie? Bo jest swietne.
Jak to sie dzieje... na swiecie dzieje sie tyle krzywdy, ze to sie w pale nie miesci :(
Te wypadki na torach czy wyscigach to tragedie, przypadki lub glupota, ale jak to sie dzieje, ze auto jedzie prosto i wpierdala sie w rower ktory widzi z 50m, albo koles jedzie prosto pod pociag i sie wbija pod niego... NO JAK?
A juz najgorzej jak tam na koncu wyglada jakby specjalnie po ludziach jezdzili ;O
Nio i powie mi ktos co to za nagranie? Bo jest swietne.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
kurwa chcecei zobazczyc cos naprawde okropnego to polecam
http://www.verstimmelung.de.vu/
http://www.verstimmelung.de.vu/
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876