Prośba o pomoc MYŚLENICE
Prośba o pomoc MYŚLENICE
Hej mam do was wszytkich ogromną prośbę więc tak....
bardzo bym chciał żebyście mogli mi wypisć jak często w tym roku byliście w myślenicach na rowerach dokłądnie:
-ile razy w roku
- w jakie dni tygodnia
- ile razy średnio zjeżdzaliście korzystając wyciagu
- czy wasz pobyt trwał więcej niż 1 dzień
- Skąd przyjechaliście (gdzie meiszkacie)
- czego według was brakuje w myslenicach ?? z wyjatkiem tras których mogło by byc więcej (chodzi np o noclegi, gastronomie itp. itd)
- czy kozystaliście z miejscowych gastronomi ?? czy mieliście swoje jedzenie
prośbę moja bardzo prosze potraktujcie poważnie!!!
jest to dla mnie bardzo wazne ponieważ musze napisać dość obszerna pracę o Myślenicach (Studia) i bardz by mi to pomogło a raczej bez tego nie ruszę :|
jeszcze raz bardzo prosze o pomoc i z góry wszytkim dziekuję!!! :)
bardzo bym chciał żebyście mogli mi wypisć jak często w tym roku byliście w myślenicach na rowerach dokłądnie:
-ile razy w roku
- w jakie dni tygodnia
- ile razy średnio zjeżdzaliście korzystając wyciagu
- czy wasz pobyt trwał więcej niż 1 dzień
- Skąd przyjechaliście (gdzie meiszkacie)
- czego według was brakuje w myslenicach ?? z wyjatkiem tras których mogło by byc więcej (chodzi np o noclegi, gastronomie itp. itd)
- czy kozystaliście z miejscowych gastronomi ?? czy mieliście swoje jedzenie
prośbę moja bardzo prosze potraktujcie poważnie!!!
jest to dla mnie bardzo wazne ponieważ musze napisać dość obszerna pracę o Myślenicach (Studia) i bardz by mi to pomogło a raczej bez tego nie ruszę :|
jeszcze raz bardzo prosze o pomoc i z góry wszytkim dziekuję!!! :)
A więc tak w tym roku byłem w myślenicach tylko raz gdyż ogólnie bida w domu :D a po drugie warunki pogodowe zbytnio w te wakacje nie dopisywały....byłem z 2 kolegów wyjechaliśmy 6 razy(?), oczywiście jeździliśmy w ulewie...było zajebiście następni kożystaliśmy z miejscowej gastronomi a rowery umyliśmy w u podwyciągowej babci...ogólnie jest zajebiście tylko zrobili by np. karnety dniowe...bo trochę drogo jest...no i zrobili by jeszcze większy bike park no i mały skate park...zapomniałem dodać iż myślenick ludność jest bardzo miła...a nieopodal jest zajebista luksusowa restauracja "dolina konopki" w której jest poprostu tak dobre jedzenie żę ło...ogólnie jest dobrze ale może być lepiej. Nie pytaj gdzie mieszka
p.s. byliśmy chyba w czwartek w wakacje, dojechaliśmy tam pks'em za 3 zł :D gorzej było z powrotem ale jakoś nam się udało...pozdro!!
p.s. byliśmy chyba w czwartek w wakacje, dojechaliśmy tam pks'em za 3 zł :D gorzej było z powrotem ale jakoś nam się udało...pozdro!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
1.6 razy
2. piatek sobota niedziela (w wakacje to roznie)
3. 7-8 razów (choc po koniec sezonu to kruciej bo krotka wyciag otwarty i szybko sie ciemno robi)
4.nie
5.sosnowiec
6.szybkiej kolejki, na tej starej to sie usypia, a jak jest zimno albo pada to masakra 20min. katorgi.
7.żre w reklincu albo w pizzeri, no i batony
2. piatek sobota niedziela (w wakacje to roznie)
3. 7-8 razów (choc po koniec sezonu to kruciej bo krotka wyciag otwarty i szybko sie ciemno robi)
4.nie
5.sosnowiec
6.szybkiej kolejki, na tej starej to sie usypia, a jak jest zimno albo pada to masakra 20min. katorgi.
7.żre w reklincu albo w pizzeri, no i batony
HARTKOR FAKKER
w tym roku-3 razy
soboty
8-14,srednio 12
wyjazd trwal jeden dzien-wyjazd kolo 8 rano,powrot kolo 6-7 wieczor
Kraków
SZYBKIEGO wyciagu-mam nadzieje ze ten ktory sie buduje bedzie szybki,bo na obecnym traci sie strasznie duzo czasu;oprocz tego jakiejs malej gastronomii pod wyciagiem w ktorej mozna by kupic np hot doga i wszamac go jadac na gore-znowu zeby nie tracic czasu :).
Z racji tego ze zawsze bedac w myslenicach wydaje mi sie ze mam bardzo malo czasu,zamiast pojsc cos zjesc,jezdze caly dzien "o suchym pysku" i dopiero w drodze powrotnej konsumuje jakies zarcie (kanapke z domu,albo cos ze sklepu ktory jest po drodze,ten niedaleko wyciagu,na przeciwko baru park czy jakos tak ;))
soboty
8-14,srednio 12
wyjazd trwal jeden dzien-wyjazd kolo 8 rano,powrot kolo 6-7 wieczor
Kraków
SZYBKIEGO wyciagu-mam nadzieje ze ten ktory sie buduje bedzie szybki,bo na obecnym traci sie strasznie duzo czasu;oprocz tego jakiejs malej gastronomii pod wyciagiem w ktorej mozna by kupic np hot doga i wszamac go jadac na gore-znowu zeby nie tracic czasu :).
Z racji tego ze zawsze bedac w myslenicach wydaje mi sie ze mam bardzo malo czasu,zamiast pojsc cos zjesc,jezdze caly dzien "o suchym pysku" i dopiero w drodze powrotnej konsumuje jakies zarcie (kanapke z domu,albo cos ze sklepu ktory jest po drodze,ten niedaleko wyciagu,na przeciwko baru park czy jakos tak ;))
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
1- 4 razy w tym roku
2- czwartek piatek sobota niedziela
3- okolo 7 razy dziennie
4- 2 wyjazdy byly 3 i 4 dniowe a reszta tylko nidziela
5- Olkusz (90 km od Myslenic)
6- jak pisali juz poprzednicy lepszego wyciagu bo ten to porazkai karnetow chocby dziennych
7- przwaznie Pizza na ul.Zamkowej
2- czwartek piatek sobota niedziela
3- okolo 7 razy dziennie
4- 2 wyjazdy byly 3 i 4 dniowe a reszta tylko nidziela
5- Olkusz (90 km od Myslenic)
6- jak pisali juz poprzednicy lepszego wyciagu bo ten to porazkai karnetow chocby dziennych
7- przwaznie Pizza na ul.Zamkowej
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
sklep: http://www.hadronsport.com/
1. 1 raz (na rowerze)
2. sobota
3. 7 razy chyba
4. nie
5. Kraków
6. - szybkiego wyciagu
- tanszego zarcia w barze pod wyciagiem
- lub innego baru :)
- lepszej drogi do myslenic :D <joke>
7. Wlasne, korzystanie z gastronomii ograniczylo sie do pozyczenia pompki z baru pod wyciagiem. Swoja droga mogliby wlaczyc czasem lodowke ;)
2. sobota
3. 7 razy chyba
4. nie
5. Kraków
6. - szybkiego wyciagu
- tanszego zarcia w barze pod wyciagiem
- lub innego baru :)
- lepszej drogi do myslenic :D <joke>
7. Wlasne, korzystanie z gastronomii ograniczylo sie do pozyczenia pompki z baru pod wyciagiem. Swoja droga mogliby wlaczyc czasem lodowke ;)
3/ -ile razy w roku
niedziela/- w jakie dni tygodnia
3-4(nie było czasu :/)/- ile razy średnio zjeżdzaliście korzystając wyciagu
nie/- czy wasz pobyt trwał więcej niż 1 dzień
Tarnowskie Góry/- Skąd przyjechaliście (gdzie meiszkacie)
hopek tak max 4-5m i najlepiej z lądowiskiem i takich niewielkich dropików/- czego według was brakuje w myslenicach ?? z wyjatkiem tras których mogło by byc więcej (chodzi np o noclegi, gastronomie itp. itd)
miałem swoje sznity:D ale na frytki tez se poszedłem./- czy kozystaliście z miejscowych gastronomi ?? czy mieliście swoje jedzenie
niedziela/- w jakie dni tygodnia
3-4(nie było czasu :/)/- ile razy średnio zjeżdzaliście korzystając wyciagu
nie/- czy wasz pobyt trwał więcej niż 1 dzień
Tarnowskie Góry/- Skąd przyjechaliście (gdzie meiszkacie)
hopek tak max 4-5m i najlepiej z lądowiskiem i takich niewielkich dropików/- czego według was brakuje w myslenicach ?? z wyjatkiem tras których mogło by byc więcej (chodzi np o noclegi, gastronomie itp. itd)
miałem swoje sznity:D ale na frytki tez se poszedłem./- czy kozystaliście z miejscowych gastronomi ?? czy mieliście swoje jedzenie
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Hej!
Jak chcesz sie dowedziec WSZYSTKIEGO o Myslenicach a konkretnie o DH i Bke Parku to pisz do mnie na maila loko@dh-zone.com . Dodam ze pomoglem jednej pannie z AWFu w pisaniu pracy magiserskej na temat legalizacjitras na Chemlie.
pozdro
Jak chcesz sie dowedziec WSZYSTKIEGO o Myslenicach a konkretnie o DH i Bke Parku to pisz do mnie na maila loko@dh-zone.com . Dodam ze pomoglem jednej pannie z AWFu w pisaniu pracy magiserskej na temat legalizacjitras na Chemlie.
pozdro
www.druidbicycles.com
-
- Kontakt: