kto się zna na budowie dirtów i..

UpS
Kontakt:

Post autor: UpS »

OoO :) to cool bede miał gdzie posmigac ja pojade na wakacje do babki :) do szczebrzeszyna :) stamtad do blisko jest :)
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

kopacz jest najlepszy!!
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
aRamus
Kontakt:

Post autor: aRamus »

kurka a o hardkorowym staszku z szklarskiej zapomnieli!!! ten to hopy towrzy! w zimie to chyba hopki z desek lepiej robic bo ziemia za tfartka;)
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
drit26
Kontakt:

Post autor: drit26 »

witam ja z kumplami budowalismy ns kuzol byl w zakopcu ns widzial to mowil ze sie troche rucho i nisko a tak to oki hopki tez budowalem i buduje jak cos to moje gg 8501524 jak cos zle napisalem to sorki jakis blad sorki dysrekcje mam :D
radzio89
Kontakt:

Post autor: radzio89 »

heh, już powstał ten nasz "bike park".. :/ dla mnie w żadnym wypadku rewelacją to nie jest- "zwykły" tor do 4x (heh, nawet nie wiem czy mozna to tak nazwac..): jeden stół, jakies 40 m dalej dabel (taki ze "sforkrosowac" to to ciezko- trzeba zwolnic- a przeskoczyc tez raczej nie da rady bo rozstaw zaduzy a zbyt nierówno zeby sie porządnie rozpedzic:/), potem zakret w prawo ( z wg mnie źle wyprofilowaną bandą, bo pod koniec zakretu sie poprostu wypada..) ktory ma ok 50 m (dosc łagodny jest), potem dwie "przeszkody" (ułozone z kilku bali trewna **** muju- jedno ma ok 30 cm, drugie z 50 cm wysokosci- jesli nie mniej..) i tyle.. a to wszystko wokół skateparku, który jest taki nawet w miare:] moze obok jeszcze zrobią dirty, ale to raczej małoprawdopodobne.. jak bede miał foty w dobrej jakosci jakąś cyfrówką zrobione to dam na neta:]
rakoś
Kontakt:

Post autor: rakoś »

Serdak jest najlepszy heheheh !!!! zrobiliście coś nowego na Gocławiu ??
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!
ODPOWIEDZ