Wiecie co znaczy 888 w amorkach?
hmmmm umiesz czytac ?? Ja w zaden sposob nie skrytykowalem tego amorka tylko wyjasnilem nazwe . J tak mysle ze napisales tego posta po to zeby sie pochwalic ze masz takiego amorka lub wykazac wyzszosc nad posiadaczami zyklych dualowek.wujo pisze:Ale z was kretyni boshe jedyny. Ro.zpierdala mnie to że na 888 najeżdzają same cioty co coś tam słyszały że się psują albo Ci którzy kiedyś pod wyciągiem spotkali kolesia który miał 888 dał mu się przejechać po asfalcie i taki kozak stwierdzi że ***.aszczy amor bo jest debilem, a Ci którzy je mają i użytkują je na codzien i maja najwięcej do powiedzenia w tym temacie mówią że to mega wypasione widelce bo tak jest, jedyny - to to tylko że sa trochę zawysokie. Boże ludzie kupcie sobie psychotropy bo wam się mózgi rasują. Pewnie autor tego topicku ma 13 lat i o 888 może sobie jedynie pośnić no to najeżdza na ten widelec. Mam go od 2 lat w sezonie jeżdzę codziennie po ok 3-4 godziny na prawdziwych trasach DH nie jakieś marne miejscówki i nic się nie dzieje. Jak się dba to sie ma a nie że koles kupuje widelec i potem ni h.uja o niego nie zadba!! Ludzie zastanówicie się nad soba i nad tym co mówicie!!!!!
-
- Kontakt:
no i cos w tym jest.
888
3 niemcyszowych przywodcow.
88 to faktycznie numer hitlera. kiedys, ze 4 lata temu mowil mi o tym moj nauczyciel od hirstorii.
czyli co oznacza?
to ejsztcze raz, zeby bylo jasno
888
3 przywodcow.
wielka potega
niemcy sa dosc duze, chcialy podbic caly swiat
jak by nie bylo, kazdy z nich mial swoje wzloty i upadki.
kady z nich polegl
a wydawalo sie to nie mozliwe....
tak samo jest z amorkiem
wydaje sie byc mocy, fajny super elo ziom a tu nagle trach w najmniej spodziewanym momencie, kiedy bylismy przekonani, ze jest niepokonany.
888
3 niemcyszowych przywodcow.
88 to faktycznie numer hitlera. kiedys, ze 4 lata temu mowil mi o tym moj nauczyciel od hirstorii.
czyli co oznacza?
to ejsztcze raz, zeby bylo jasno
888
3 przywodcow.
wielka potega
niemcy sa dosc duze, chcialy podbic caly swiat
jak by nie bylo, kazdy z nich mial swoje wzloty i upadki.
kady z nich polegl
a wydawalo sie to nie mozliwe....
tak samo jest z amorkiem
wydaje sie byc mocy, fajny super elo ziom a tu nagle trach w najmniej spodziewanym momencie, kiedy bylismy przekonani, ze jest niepokonany.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gringo-żal mi twojej głupoty!!!Mnie nie chodzi o topic!ale o skojarzenia z "niemieckimi przywódcami" itp.gringo pisze:sam jestes ********, o czym swiadcza twoje niedojebane posty ktore nabijasz nie wnoszac nic do tematu. koles nie najezdza na 888 ani nic w tym stylu tylko rozkminia co znaczy ten symbol, co w tym pojebanego ze chce wiedziec wiecej niz inni. a moze 888 nic nie znaczy i marcoch se poprostu taka dal nazwe i tyle, ale wiedzac to znasz tez znaczenie tego symbolu...(w tym przypadq oczywiscie)
Ile ty masz lat?10?skoro nie rozumiesz o co mi chodzi!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
odezwal sie posiadacz duro:/Sulring pisze:Jebac nazistow i Marcoka ;] Kupujcie Maniciaki i RS ;] Co z nowymi rst ?:D
sam sie jebnij w glowe!
sry ale juz to sie robi przykre. Kazdy jedzie po marzokach (888 i 66) a ma doswiadczenia z jakims durexem albo z innymi niszowymi amorami:/prace duro nazywa super itd.
no ale zaraz zostane zjechany przez stado dzikich "nastkow"bo na forum kazdy jest odwazny i mocny; bo kim oni nie sa, normalnie kazdy jest sponsorowany, daje 10m dropy i jest cool. ehh (oczywiscie nie wszyscy,duzo jest tu osob ktore darze szacunkiem i z nimi mozna porozmawiac)
ach sie zdenerowalem, pierwszy raz:p
-
- Kontakt:
lizzard king a ile jeździłeś razy na 66 i 888?Masz małe doświadczenie, prawie zerowe bo nie masz tego, czy tego widelca!To tak jak ostantio jeździłem na RST SIGMA i bym mówił, że już mam doświadczenie po jednej jeździe ;P
www.cykloza.pl