Witam!! Chciałbym wam przedstawić naszą produkcje mtb. Film powstał w materiałów które udało nam się zarejestrować przez kilka oststnoch miesięcy. Nie ma tem tego za wiele gdyż ne mamy za dobrego dostępu do kamerki. Całośc powstanie na wiosne 2006
no cóż obejrzałem. tak średnio raczej. są tam rzeczy, których napewno bym nie zrobił (szczególnei dirt, bo na dircei to tylko od święta bywam :D), ale jest i troche, które myślę, że bym zrobił lepiej. ale tak trzymać chłopaki i będzie git :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
z regóły to są zabawy które nam po raz pierwszy wyszły, bo jak mówiłem nie za bardzo mamy dostęp do kamerki. NAchodzi nas myśl jak mam kamere i próbjemy. Na wiosne bedzię na pewno lepiej, bo jusz będzie prywatna kamerka.
sciagnalem i... udala sie wejsciowka. nie znam sie na filmach ale jezeli chodzi o umiejetnosci to szczerze mowiac nic szczegolnego tam nie zobaczylem... ile jezdzicie?
-Przemooo- pisze:jak dla mnie nie ma tam nic wartego uwagi nie podoba mi sie i ogolnie nie wiem po co akcje z tymi prawie glebami ?? to ani smieszne ani zabawne
gal anonim Nie jest to trailer tylko filmik z kawałków które udało nam się do tej pory zarejestrować. A dałem do tu żebyście go ocenili i powiedzieli co jest nie tak i co można ewentualnie poprawić. Full będzie na wiosne z poprawkami i na wyższym poziomie.
Zacytuje wypowiedź mojego zioma (osobnika który to montował). Niestety ma bana i nie może się wypowiedzieć.
"To jest film ktory udalo nam sie zlozyc z materialow ktore zdazylismy nagrac, ma troche forme traileru ale glownie chodzilo o pokazanie ze jezdzimy i ze ktos cos robi w tym malym pojebanym miescie a nie tylko narzeka ze nic nie ma."
A czy wasze miasto: Góra jest tak na pograniczu dolnośląskie/lubuskie/wielkopolskie??? Tak mmniej więcej, bo w polsce jest kilka miejscowości o tej nazwie, a w jednej często bywam, a nikogo niewidzialem zeby jezdzil.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
mdfkkkka Tak jest na tym pograniczu. A co bywasz u nas?? Jak coś to daj znać i jak będiesz mił bika ot pośigamy. Może pojaiwiasz się w złym miejscu o nieodpowiedzniej porze ;].
A mi się tam bardzo podobał, taki normalny filmik, no i dla mnie miał to coś, nie był poprostu przezroczysty. Najbardziej podobał mi się ten koleś który sprawdzał jak mu ten dj(?) chodzi :] umiejętności tez nie najmniejsze, dla mnie ok.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg