BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??

MaDmAn
Kontakt:

Re: Człowiek z pasją!!!!!

Post autor: MaDmAn »

Kamol pisze:
gwarek pisze:... kogoś kto cie przewyrzsza klasą, sławą, umiejętnościami i całą resztą... .
Wiśniewskiego też kochasz ? :P wkońcu przewyższa cie sławą i umiejętnościami ? :D:D:D:D:D:D
Koleś Jak Piszesz takie pierdoły nie na temat na jaki pisali na forum, no to więc ********** ty kutasie do tego Wiśniewskiego jak go tak lubisz!!!!!!!!!!!!!!POJEBIE TY!!!!!!!!!!!!!!!!
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

MaxDamageDA skąd tp masz?? fajne, ja też chce takie plakaty i czapeczki bendera! tylko niemów , że BENDER to twój wujek<lol>
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

jak bys do bendera napisal to tez bys mial czapeczke :P lub autograf :P
www.frmk.prv.pl
amerykaninek
Kontakt:

Post autor: amerykaninek »

ostro
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio ja akurat nie mam bezposrednio od niego, a od kumpli tam ktorzy go znaja.

A plakat z double downa mam od Krisspiego. On niestety nie ma autografow, ale i tak zajebiscie zdobi sciane i pokazuje ogrom tego co bender lata. Ja sobie nie wyobrazam spasc z takiej wysokosci mimo, ze wiem jak sie jezdzi na takim baju jak on mial... Po prostu sobie nie wyobrazam tego USTAC!

przekoles ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

MaxDamageDA
wiesz moze czemu Bender rozstał sie z Karpielem ?? Banshee jest gorsze w każdym calu od Armageddona czy Apocalypsy, lżejsze chyba tez nie jest...

Krisspy Baughman tez niezły wymiatacz... ładnie gasi wszystko, tak jakby wogole nie odczuwał dropów itp...
MaxDamageDA
Kontakt:

Odczuwa, a czerwonego army ma do dzis.

A Bender rozstal sie z Karpielem z powodu samego Jana, to co on odjebal zle swiadczy o Polakach, jak zwykle zreszta ;/ Poszlo jak zwykle o pieniadze.

Szczegoly juz raz pisalem na czacie, jednak Krisspy prosil zebym raczej zachowal to dla siebie wiec sorki.

Nio a Bender to nie pro gwiazda, ktora ciagle jest na topie. Kasa szybko sie konczy, a z czegos trzeba zyc, wiec idzie tam gdzie daja rower i placa.

Z banshee byly problemy, bo od Lance'a dostal ramke ( canfielda, troche sprzetu zostalo, ze starego baja, zachowal sie tez stary sm ). O to poszlo. Banshee zaczelo robic problemy, ze jak jezdzi na banshee to ma jezdzic tylko na banshee nio i tak sie wspolpraca urwala.

Z pomoca przyszedl Ellsworth, chociaz to juz nie to samo... Bender i 888 jak dla mnie nie ida w parze. Nio i wystarczyl konkretny drop - skonczylo sie powaznie.

Oby wrocil do zdrowia.

To jest gosc, ktory tylko jezdzi i ma wszystkich gdzies. Gdyby nie internet i media do dzis nikt by go nie znal, a on sam dorywczo ciułalby na nowy sprzet.

Szkoda , bo ja chetnie zobaczylbym go spowrotem na armageddonie, nawet bym mu kupil jednego.

Na wakacje chcialbym pojechac do Utah, jesli dostane vise pojade. Mam nadzieje, ze bedzie w na tyle dobrej kondycji, ze nadal bedzie latac.

Chcialbym zobaczyc jak na zywo wyglada koles, ktory spada obok ciebie z 10m...

Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy :)
AlbiN
Kontakt:

na pinkbike jest zdjęcie tego Canfielda ( z super monsterem ).

No ale jak on go mogł wypieprzyć z TEAMu skoro to jeden z najlepszych bikerów na Świecie,koleś w sumie dzięki któremu Karpiel cieszy się opinią jaką sie cieszy...kto jets wogole teraz w teamie Karpiela Risse ??
Krispy nie jezdzi czasem na FOESie obecnie ??

A ta kontuzja Josha to nie jest nic bardzo poważnego, on sobie nie złamał kręgosłupa tylko ma coś nie tak z dyskami,ale to sie normalnie zrośnie...więc do wakacji na bank bedzie w dobrej kondycji (jeżeli sie znowu nie rozwali)
AlbiN
Kontakt:

A propo 888...
Super-T na nim ciągle skacze, tylko na nim...
wie ktoś moze na czym skakał z rekordu świata ??
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

lizzard king pisze:hmmm

zauwazyliscie jedna rzecz?

NWD 1

bender jest na samym poczatku filmu, pokazuja go tak super, ze nie chce sie ogladac reszty

NWD 2

jest tylko na chwilke, pokazany jak leci tego dropa duzego (jah dorpa? ja nie wiem jak to sie nazywa :D)

NWD 3

gdzis tam przzemyka, na koncu i nikt na to juz nei patrzy

NWD 4

tez go gdzies tam dopchneli...

na koncu..
NWD 5

jest tylko w bonusach...

NWD 6

nie ma go

a czemu go nie ma?

bo ma ciezki rower i nie umie tailwhipa z dropa

ja nie wiem juz

im starszy film, tym wieecj bendera i dropow.

im nowszy, tym wiecej nakurwiania z dropa 20m na ladowanie 18m z 360'siatkami i wszyscy mysla ze to jest "ooo"

Każdy kto ma dobrą psyche i szczęście może spaść z dropa 15 m :) To już wyszło z mody, nie jest tak efektowne jak jakaś piękna trzyszósteczka z dropa 10 m, hardcore na maxa. Bender to już legenda, to tak jakby porównać zjazdy kamikadze z dzisiejszym DH :) sprzet inny i wogóle, każdy sport dąży do rozwoju, a spadając z 15,20 czy 30 m byśmy tego nie osiągneli bo nie da sie złamać pewnej granicy..... pozdro, witajcie w nowej erze berreclothowania
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojt
Kontakt:

AlbiN
Bender niecaly miesiac temu sprzedawal tego canfielda z sm na ebayu :)
www.frmk.prv.pl
M@tiZ
Kontakt:

Post autor: M@tiZ »

Wojtazx15 dokladnie :D
[url=http://dh-zone.com/]DH - Zone[/url] || [url=http://ride-zone.pl/]RiDe - Zone[/url]
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

MaxDamageDA pisze:
Na wakacje chcialbym pojechac do Utah, jesli dostane vise pojade. Mam nadzieje, ze bedzie w na tyle dobrej kondycji, ze nadal bedzie latac.

Chcialbym zobaczyc jak na zywo wyglada koles, ktory spada obok ciebie z 10m...

Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy :)
hej MAX zabieraj mnie ze soba...
ja mam VISE:D
Wojt
Kontakt:

czyzby sie wybierala polska delegacja do Bendera ? :P hehe
www.frmk.prv.pl
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

Wojt pisze:czyzby sie wybierala polska delegacja do Bendera ? :P hehe
hehe no baaa:D
ale ja to chyba tylko popatrzec jak jezdzi bo w dobrej formie moze bym zjechal z 1/4 trasy heheheeh z tego co widzialem na filmach;]
pomazyc mozna:D
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

to ja moge z wami jechac :D

tylko max musial by mi rowerek pozyczyc bo na moim to wstyd :P
MaxDamageDA
Kontakt:

To chodz :)

---

"No ale jak on go mogł wypieprzyć z TEAMu skoro to jeden z najlepszych bikerów na Świecie,koleś w sumie dzięki któremu Karpiel cieszy się opinią jaką sie cieszy...kto jets wogole teraz w teamie Karpiela Risse ??
Krispy nie jezdzi czasem na FOESie obecnie ?? "

Tzn masz na mysli, jak Karpiel mogl go wywalic z teamu? On wylecial z teamu banshee. Team Karpiel juz nie istnieje, od dawna.

Krisspy ma kilka rowerow, foesa dhs mono, ventane el quervo i starego army + jeszcze jakis rowerek xc

"A ta kontuzja Josha to nie jest nic bardzo poważnego, on sobie nie złamał kręgosłupa tylko ma coś nie tak z dyskami,ale to sie normalnie zrośnie...więc do wakacji na bank bedzie w dobrej kondycji (jeżeli sie znowu nie rozwali) "

Nio wlasnie, jesli sie nie rozwali albo kontuzja sie nie odnowi... Mam nadzieje bo chce to zobaczycz live ;d
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

myslicie, ze poleci 100 footera?

ja mysle, ze chyba tack i mysle, ze na innym rowerku by mogl....
bo na tym to nei wiadomo co sie moze dziac

jak zoabczylem wczoraj nwd 6 to myslalem, ze padne, jak oni sie tam rozjebywali na tych 888

o kurde jak to wygladalo...

wiekszosc gleb (takie odnioslem wrazenie) bylo nie przez brak umiejetnosci tylko przez wlasnie to nowe cudenko, ktore jakos tak sie w ziemie wciskalo, nie wiem jak to opisac, ale wyglodalo to tak, jak by sie umyslnie wywalali co poniektorzy naciskajac przedni hampel...
MaxDamageDA
Kontakt:

A mnie tak przeszlo przez mysl, ze moze producenci, pomijajac, ze amory musza sie lamac, zeby ludzie kupowali nowe, wpadli na to, ze mnostwo ludzi nasladujac filmy z mega dropami robilo sobie krzywde.

Mnosto ludzi rozwalalo sie tez na np RBR.

Moze firmy rowerowe i sami prosi, doszli do wniosku, ze lepiej promowac jazde ze stylem , miekkie spadanie, i tricki, anizeli karkolomne uskoki na granicy smierci. Tymbardziej, ze taki lot to w sumie raczej mierna przyjemnosc... ( taki, ze spadamy z 10m na raczej mierne ladowanie w nadziei, ze bedzie ok... ) ryzyko uszkodzenia ciala ogromne, wiec po co?

Dlatego tez wszyscy tworza rowery idac w nieco innym kierunku, zeby to byla zabawa, przyjemnosc, a nie igranie ze smiercia.

Uwazam, ze jest subtelna roznica pomiedzy extrema, a glupota.

Sam nie wiem, to tylko moja wersja.
ODPOWIEDZ