Dziewczyna i rower...:]

kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

Ewelinka oczywiscie ze dziewczyna moze dorownac mezczyznie w jezdzie!!!ba moze byc nawet lepsza!! przykladem jest ann caroline chausson i ja:D
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a mi sie nie podobaja dziewczyny ktore chca byc 'hardcorowe' i latac na bajku, po prostu to nie pasuje do nich... moge i byc nietolerancyjny, moge byc teraz uwazany za meska szowinistyczna swinie... i naprawde mam to w dupie :P

mysle przez pryzmat 'co by bylo gdyby moja panna chciala latac' - bo ja bym jej nie pozwolil bo za bardzo bym sie bal...

aczkolwiek czesto jest tak ze jak na miescie sie widzimy i mam rower, albo wpadnie do mnie to jest "Piotrus... daj dziwke!" i myk i tyle se pojezdzilem :p bo sie na rowerku panna wozi, hehe
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Odium
Kontakt:

Post autor: Odium »

I znowu ten sam temat. Teraz zgadzam sie z tym co kiedys powiedziala Nadia "jezdzic a nie gadac dziewczyny".To juz staje sie nudne . Nie robmy z tego niewiadomo jakiego problemu. Bo dojdzie do tego ze na forum bedzie o kolorach rekawiczek ktore pasuja do czegos tam....
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

Ewelinka hmm ja jezdze od czerwca mniej wiecej :) (ogolnie to sie chyba wszystko zaczelo od mojego brata) na początku troche streetu (powiedzmy:D lol ) bylo i skromne poczatki dirtu... ale znacznie bardziej podoba mi sie lekki dh i fr ;]
btw o ktorej czesci nwd mowisz?/ jak dla mnie najlepsza byla 5 :)
pozdr!
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
Ewelinka
Kontakt:

Post autor: Ewelinka »

hehehe a u mnie przez koleżanke...:] ogólnie mi sie wszystko podba fr, dirt, steet..:] ale nie wychodzi mi nic tak jak powinno... ćwicze ciagle ale powoli mnie to znaczyna dołować...:] ale trudno poczatki zawsze sa cieżkie:-) A jesli chodzi o nwd to mi sie podobaja wszystkie części..:D ale najbardziej 5 i 6..:p Pozdrower ................. a ile masz lat jeśli mozna wiedzieć..??
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

Ewelinka wez na wstrzymanie...deneruwja mnie te dziewcznyny maksymalnie na tym forum ,,dziewczyna i problem z rodzicami'' , ,,co sadzicie o dziewcznych jezdzacych na rowerach'' i miliony roznych tego typu wersji. Szczerze mowiac to zapewne kazdego z nas gowno obchodza problemy ze Pani X ma problem z rodzicami bo oni sie onia boja A ONA hihi itp to kurde co to jest? PARODIA ! Jak to ktos powiedzial na tym forum co mi sie bardzo spodobalo :D Duzo krzyku wokol malej kupy heh czy jakos tak. I te durne pytania ile macie lat co z rodzicami boze napisz do przyjaciolki juz te tematy byly poruszane DZIESIATKI RAZY TAK DOBRZE CZYTASZ DZIESIATKI a i tak dlugo nie siedze na tym forum wiec naucz sie podstawowych manier tymbardziej ze jestes dziewczyna i uzywaj opcji szukaj zanim juz cos wybazgrzesz bo jak mowisz nudzi Ci sie czy cos....
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

samochodu--->AMEN KURDE AMEN AVE SAMOCHODU:):):)
śmierc pozerom i komercji
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

u nas w poznaniu są dwie dziewczyny które mają poskładane fajne rowerki .... no ale niestety oba nie są wykorzystywane. jak do tej pory nie widziałem żeby obydwie robiły coś więcej poza szybką jazdą z górki ... a szkoda, ale poczekajmy, może jeszcze coś z tego wyjdzie???
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
vTen
Kontakt:

Post autor: vTen »

ja powiem jedno...zgadzam sie z samochodu:P no i moze drugie...syffff sie tu zrobila jak cholera!az nie milo...no a pozatym to fajnie ze jezdzisz:P..wiec nie siedź na forum tylko idź jeżdzic:P...spadl snieg i JUH...ja ide:P papa WAM!!<lol>
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
vTen
Kontakt:

aaa jeszcze jedno!!(kurde dopisal bym tam ale na tym forum nie ma edycji postow:P) jak chcerz prowadzic takie rozmowy to weź od kolezanki basi gg:P...AMEN DZIECI SZATANA:P!!
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

[hahahah... to już jest naprawde smieszne :D:D:D
następna dziewczyna która poszła z dh-zonu przez posty niektórych wspaniałomyślnych kolegów ..... hahahah.......

vTen
hmm długo nad tym myślałes ???
a pozatym na tym forum SĄ JUŻ edycje postów ;]
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
vTen
Kontakt:

Basiaa no nie zauwazylem:Pi tak siedze tu caly h** ...bo siedze na forum bmx.pl ...no wiec mozecie MI POJECHAC ZA TO ZE JEZDZE TERAZ NA BMXE:D...tak jak to kiedys ktos zrobil:P...a ty basiu naparwde nie smiec tu tylko pogadaj z kolezanka na gg..bo tylko zasmiecacie forum:P...a jak masz cos do mnie to zapraszam na gg:P numer Ci wysle na PW:P bedziesz mogla mnie pojechac po calosci:D:D:D...3m sie KOCHANIE<lol>
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

dziewczyny powinny jeździć na rowerze, ale nie powinny robić z nim nic więcej...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

samochodu pisze:Ewelinka wez na wstrzymanie...deneruwja mnie te dziewcznyny maksymalnie na tym forum ,,dziewczyna i problem z rodzicami'' , ,,co sadzicie o dziewcznych jezdzacych na rowerach'' i miliony roznych tego typu wersji. Szczerze mowiac to zapewne kazdego z nas gowno obchodza problemy ze Pani X ma problem z rodzicami bo oni sie onia boja A ONA hihi itp to kurde co to jest? PARODIA ! Jak to ktos powiedzial na tym forum co mi sie bardzo spodobalo :D Duzo krzyku wokol malej kupy heh czy jakos tak. I te durne pytania ile macie lat co z rodzicami boze napisz do przyjaciolki juz te tematy byly poruszane DZIESIATKI RAZY TAK DOBRZE CZYTASZ DZIESIATKI a i tak dlugo nie siedze na tym forum wiec naucz sie podstawowych manier tymbardziej ze jestes dziewczyna i uzywaj opcji szukaj zanim juz cos wybazgrzesz bo jak mowisz nudzi Ci sie czy cos....
wyjales mi to z ust ;] dziewczyno, chcesz to jezdzij nie wiem co w tym dziwnego ze dziewczyna skacze na rowerze. jakbym zobaczyl psa to bym sie zdziwil...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
Mateo666
Kontakt:

Post autor: Mateo666 »

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

a tak pozatym basia to CO TY ROBISZ w sprawie roweru bo z tego co czytam na forum to zasmiecasz je durnymi tematami o dziewczynach i piszesz o jakis realcjach damsko-meskich. CO DO KROWIEGO GRZYBA MA RELACJA DAMSKO-MESKA DO DH CZY INNEJ TEGO TYPU DYSCYPLINY OPROCZ PRZYGOTOWANIA PRZED STARTEM ;D Burdel na kolkach...
Ewelinka
Kontakt:

Post autor: Ewelinka »

Basiaacha i nie uciekłam..:-) tylko stwierdziłam ze maja racje..:-) wiec nie pisze już głupot(mam nadzieje):D hehe..:-)
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

do garow a nie na rower!!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Nie wiem ale jak sie popatrze na siebie.. pelno blizn ciagle obdarte nogi i pysk kazda zlotowka wpakowana w rower, dziury w nogach od pinow strzelajace nogi stawy ktore teraz juz wysiadaja jak wyjde po schodach to sobie mysle ,, Bron panie boze zeby oa niechciala jezdzic na rowerze'' np. moja laska chciala zaczac jezdzic ale jej wytlumacyzlem ze to nie jest dobry pomysl :)
Ssij pento
ODPOWIEDZ