Witam! mam suntoura NS i rozwalilem prawy korek (ten od tlumika), ma moze ktos ze swoich polamanych/ uszkodzonycxh NS-ow korki?? moze ktos ma niepotrzebne?? moge odkupic, od duro pasuja?? wie ktos?? dzieki
kaczor tychy pisze:hmm przepraszam,pisalem na szybko, moglbys moze zmienic tytul na: prosba - korki suntour ns albo cos takiego, a prośba sie pisze przez "ś"
Proźba nie pisze się przez "Ś", Paul ma rację i go nie poprawiaj skoro nie umiesz języka polskiego...
Mam prożbę-jak chcesz kupiś suntour xcp 75 to daj znać, korki na pewno pasują a reszte możesz mieć na zapas. sebek100@autograf.pl
Prosze mnie nie poprawiać bo odpowiadam tylko na temat.
hehe nie dzieki i tak mam w planach za niedlugo zmienic amorka, teraz zeby jezdzic potrzebuje korkow :-/, ma w koncu ktos te korki?? przeciez wiele osob polamalo duro :D
kaczor tychy pisze:hmm przepraszam,pisalem na szybko, moglbys moze zmienic tytul na: prosba - korki suntour ns albo cos takiego, a prośba sie pisze przez "ś"
Proźba nie pisze się przez "Ś", Paul ma rację i go nie poprawiaj skoro nie umiesz języka polskiego...
ahahahaha o kurwa typie rozjebales mnie dzieki za poprawe humoru. O ja pierdole ale idiote z siebie zrobiles masz szczescie ze tylko przez neta... nie ma to jak lizac dupe moderatorom.
ahahahaha o ***** typie rozjebales mnie dzieki za poprawe humoru. O ja pierdole ale idiote z siebie zrobiles masz szczescie ze tylko przez neta... nie ma to jak lizac dupe moderatorom.
OGŁASZAM KONKURS ORTOGRAFICZNY!! ABY W NIM UCZESTNICZYĆ NALEŻY PRZYNIEŚĆ TEMPERÓWKĘ, TORNISTER ORAZ ELEMENTARZ... POZDRAWIAM... kaczor tychy
Napisz to w ogłoszeniach :]