Matrix Path of Neo
Matrix Path of Neo
Ma ktoś? Gra ktoś? Ja niby mam (i sie nie chwale) no i nie chce mi dzialac tzn instalacje spoko, ukrycie virtuala spoko, gra sie wlacza spoko, menu spoko, no i potem ciemnosc, slychac, ze sie gra zaczela, morpheus daje mi do wyboru piguly, a ja nic nie widze. W manualu jest, ze ni pojdzie na gf4mx, a ja mam gf3ti200 (moge krecic) i wiele razy juz bylo tak, ze niby wymagala gra jakas cos wyzej niz gf4, a u mnie hulalo bez probelmow najmniejszych.
Czy to wina karty? Nie obsluguje jakichs efektow (shaderow itp)?
Oczywiscie coponiektorzy dadza zjeba, standard, olewam.
Czy to wina karty? Nie obsluguje jakichs efektow (shaderow itp)?
Oczywiscie coponiektorzy dadza zjeba, standard, olewam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DirectX 9.0c sie instaluje razem z gra, a sterowniki mam najnowsze z mozliwych. Moze ta gra wymaga Pixel/vertex shaderow, w gf3 na pewno tego jeszcze nie obslugiwalo (na pewno nie w wersji, ktora jest w Matrixie). Kompa przez okno nie wywale, bo szkoda, WORD dziala...
RyyS: byles kiedys na ftp freeriders? Jak tak to nie badz hipokryta...
RyyS: byles kiedys na ftp freeriders? Jak tak to nie badz hipokryta...
enter the matrix mi się nie podobał, ale przy Path of Neo mam nadzieje, że w końcu będzie miała to coś - klimat i ostrą napierdalankę...
żeby miała trochę konsolowego stylu, ale sterowanie jakieś ułożone pod klawiature i myszkę :)
A i podobno gra ma inne zakończenie niż trylogia matrixa - może Neo nie umiera?
żeby miała trochę konsolowego stylu, ale sterowanie jakieś ułożone pod klawiature i myszkę :)
A i podobno gra ma inne zakończenie niż trylogia matrixa - może Neo nie umiera?
o kkkkuuuurrrwwwa.... ta gra jeżeli chodzi o grafikę jest paskudna, jak ja nienawidze tak rozmytej grafiki... a sprzęt - moze nie mam najlepszego s ale większość gier chodzi dobrze i wygląda ładnie ( A1800, 512mb DDR, GF FX5700 )a tu gra jest poprostu paskudnie przeniesiona z konsoli - przynajmniej tak to u mnie wygląda - 800x600 i 5 poziom renderingu... zadnych opcji zaawansowanych nie widzę :(
i sterowanie jakieś co najmniej dziwne - na razie nie gra mi się w to coś zbyt przyjemnie :/
i sterowanie jakieś co najmniej dziwne - na razie nie gra mi się w to coś zbyt przyjemnie :/