Carcas racing
www.workshopda.prv.pl - jakby ktoś pytał :]
For sale: [url=http://tiny.pl/hwt49]Boxxer Team - Tanio![/url]
-
- Kontakt:
jak by taka ramka byla za 1200-1500 to bym sie nie zastanawial
do tego dochodzi jeszcze wydatek jakim jest damper i wtedy amka wychodzi drozej niz akita no co prawda akita troche inne zastosowanie ale w porownaniu do dm fr 3 no to nieoplacalnie wypada tamka
ale nie zmienia to faktu ze ramki mi sie bardzo podobaja zwlaszcza 1 i 2
do tego dochodzi jeszcze wydatek jakim jest damper i wtedy amka wychodzi drozej niz akita no co prawda akita troche inne zastosowanie ale w porownaniu do dm fr 3 no to nieoplacalnie wypada tamka
ale nie zmienia to faktu ze ramki mi sie bardzo podobaja zwlaszcza 1 i 2
Carcass
Ramki wyglądają swietnie! Nie widzę konkurencji w postaci nowych ram zagranicznych ( cena), chyba że mówimy o wyjatkach i okazjach, ale te nie dotyczą każdego kto chce kupić ramę. Co do DM 3.0 to czytałem nie raz, że ma spieprzoną sztywność boczną. Co do DC akita to na odbojniku osiąga max 125mm skoku i jest to rama 4X a nie FR. Poza tym w przypadku np. Black Horse, nawet uwzgledniając damper za 800zł, to wywalić 2800 na ramę ze skorupowym trójkątem przednim czy hydromorfingiem ( Mental Warp ), ogniwem horsta na maszynówach i mocowaniem osi 12mm tylengo koła mnie niesamowicie urządza. Jeżeli miejsce narodzin tej ramy odbije się na jej jakości ( a sądze że tak bedzie ), to myśle żę będzie to milowy krok w polskich ramach FR. Zresztą najzacieklej broni się własnej milości, a ja się w Black Horsie zakochałem. Mam nadzieje żę się pode mną nie złamie, bo tym samym złamie mi serce. A kupię go sobie na pewno:)