czy ktoś w Polsce ma taką ramke?
Jak ktos chce moge ja sprzedac, moj gg to 7350149, mail pawel_p20@wp.pl
-
- Kontakt:
jaka hujnia
kolejny tani shit. taki jak dragstr czy point. wiekszej hujni nie mmozna było wypierdolic??!!?? pozdrawiam cie serdecznie ze kupiłes takie gówno w tej cenie....... juz lepiej było dorzucic 350 pln i kupic aganga który jest w pizdu mocny i na pewno nie peknie szybko...........
z tego co mi wiadomo to jest to ramka dirtowa z tąd właśnie taki mały i krótki trójkąt tylni i tak niebotyczne wzmocnienie główki pozatym krótka róra górna . gemetria jest stworzona po to by rower się jak najlepiej się składała w locie to ułatwia wykonywanie tricków .
w każdym bądzi razie po częsici przyłącze sie do sugesti innych mogła by byc mniejsza i będzie ci to równierz przeszkadzał (np : w robieniu baniaka ) . i własnie z tego powodu czeka cię jeszcze jedna inwestycja (według mnie ) powinienesi wymienić amorek na np 2półke ale nie przekraczaj granicy 150mm bo szkoda tej fajnej główki . a i miałbym prosibe wezi póziniej rzuci jakąś swoją opinie na temat tej ramki :D
w każdym bądzi razie po częsici przyłącze sie do sugesti innych mogła by byc mniejsza i będzie ci to równierz przeszkadzał (np : w robieniu baniaka ) . i własnie z tego powodu czeka cię jeszcze jedna inwestycja (według mnie ) powinienesi wymienić amorek na np 2półke ale nie przekraczaj granicy 150mm bo szkoda tej fajnej główki . a i miałbym prosibe wezi póziniej rzuci jakąś swoją opinie na temat tej ramki :D
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
-
- Kontakt:
Re: jaka hujnia
[quote="MOKEN"]kolejny tani shit. taki jak dragstr czy point. wiekszej hujni nie mmozna było wypierdolic??!!?? pozdrawiam cie serdecznie ze kupiłes takie gówno w tej cenie....... juz lepiej było dorzucic 350 pln i kupic aganga który jest w pizdu mocny i na pewno nie peknie szybko...........[/quote]
***** jeden! myslisz, ze wszyscy maja hajsu tyle co ty...? ja kurwa na dragstara zbieralem w *** czasu, a ty bedziesz mi teraz pierdolil, ze to tani shit, *********** mi z takimi textami, fakt ta ramka na zdjeciu nie wyglada zbyt porzadnie ale point czy drag to sa ramy warte swej ceny... wiec mysl czlowieku za nim cos napiszesz...
***** jeden! myslisz, ze wszyscy maja hajsu tyle co ty...? ja kurwa na dragstara zbieralem w *** czasu, a ty bedziesz mi teraz pierdolil, ze to tani shit, *********** mi z takimi textami, fakt ta ramka na zdjeciu nie wyglada zbyt porzadnie ale point czy drag to sa ramy warte swej ceny... wiec mysl czlowieku za nim cos napiszesz...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D