stalowa streetowa rama:::::::_

Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

nie kupuj destroyera kup CMP firesarter http://allegro.pl/show_item.php?item=73830774
uwazam ze jet zajebista i nic innego w tej cenie nie dostaniesz ewentualnei DM street ale nie kupuj destroyera
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
M@tiZ
Kontakt:

Post autor: M@tiZ »

moj kumpel polamal destroyera w kilka tygodni
i to tak ze bylo sztyce widac <lol2> :D ale jak chcesz to bierz :]
[url=http://dh-zone.com/]DH - Zone[/url] || [url=http://ride-zone.pl/]RiDe - Zone[/url]
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

wojtek_dj faajnie wygląda ten nowy suburban, szczególnie z tym Dj-em. a jak się sprawuje ?
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

co z ns polecam jak street do sl albo suburban :)
gambik
Kontakt:

Post autor: gambik »

Forgeh jsteś z wrocławia ta?
i twierdzisz ze nawet jakby rzucać streetlegalem to sie go nie połamie?
pfff..... to malo wiesz ziomuś...spytaj mariusza h. (jak chcesZ wiedziec kogo po napisz do mnie)co stalo sie z surburbanem 2006 po chyba nie całym miesiącu...no chyba że go nie znasz.... to wtedy wielka ciota jesteś we wrocku

ns szit
destroyer spoko....jak połamiesz piknie pospawają i tani
jak cos moze revela 250r :P
albo dc pussy 2006 pewnie dobra jest :)
dm dobry i tani chyba :)
cmp hu*... kumpel połamał szybko
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Bierz DM-a DIRTSTREET-a, to bedzie najlepsza opcja
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

gambik a co sie stalo ?
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Zychu-wawa
Kontakt:

gambikkurewa twoja stara jest jednym wielkim shitem jesli urodzila takiego debila...
jesli uwazasz ze jedna połamana ram ana 10xxxxxx wyprodukowanych to oznacza ze to shit to ty chyba jestes ciota

a destrojera nie kupuj nawet o tym nie mysl...
o dunconie pussy jeszce nic prawie nie wiadomo
ewentualnie dm albo cmp...
pozdro a tak wogule nsx jest zajebisty i tyle
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

gambik mistrzu wez sobie do wiadomosci ze nie znam duzo ludzi we wrocku i nie jestem jakims elo prosem bo dopiero co zaczynam, moze bede wiedzial kto to jest jesli podasz jego nick/ksywe, a twoje podejscie do firmy NS "pekla 1 rama to shit" jest przynajmniej idiotyczne.
_Maras_
Kontakt:

Post autor: _Maras_ »

gambik pisze:ns szit
destroyer spoko....
Powiem tyle - FAJNIE MASZ ...
www.PJFR.pl
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

cos z NSa , zobcz , moze sobie sprobuj sciagnac cos ze stanow np 243 itp:)
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wedlug mnie destroyer jest spoko. Cena jest zajebista w porownaniu do jakosci. Jak peknie to spawniesz jak polamiesz w **** dzadza nowa. Geo spoko itp. Skladasz sie z 2 osobami i masz ramke za 270 zl ? Mozna lepiej?
Ssij pento
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

gambik a skad zes ty taki kurwa swiatowy sie wzial ?:P. nie ttrzeba byc pro zeby polamac cos...a tymbardziej nie trzeba byc ciota jak sie kogos nie zna we wrocku :P...
sorry, wrocek sie nie konczy na hofku emtecu miczu, rudym :P. ( osoby znane LOSOWE...wiadomo ze w hooy innych tyz jest, ale nie bede kurwa reklamowki robil :P )

tez nie kojaarze kto to michal H :P..... nie czuje ze jestes fajniejszy, bo znasz Michala H :P ( z szacunem dla niego :P kimkolwiek jest )

mam dm dirtstreet, za 500 jest OK.. wiecej za bardzo powiedziec sie nie da. bo mam ja niecale 2 miesiace a rzadko teraz jezdze...oprocz tego ze sztyca 29,2 to JEST spory problem.. i kolo faktycznie haczy o pedal gdy sa korby poziomo ustawione....ale jeszce NIGDY przy barspinie nie zahaczylem :-).. haki regulowane fajna rzecz, alev sruby polecam od razu wymienic na jakies pasujace z metalowego.od razu sie ukrecaja :|.. zamiast nich pasuja te od adaptera na tarcze ( tak na przyklad )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
gambik
Kontakt:

Forgeh no własnie././//nie jestes jakims elo prosem więc skąd wiesz ze nsy takie zajebiste...
krzywo rurki wspawują w pure 4130, kumpel surburbana w niecały miesiąc połamał , nie wspomne o tylnych piastach bębenkowy... istna żenada...kupiłem i bębenek jebnoł po 3miechach...a jeszcze sie nie spotkałem z dobrą opinią o tylnych piastach bębenkowych ns'a

Zychu-wawa hu** głupi twoja stara to sukka!! spierdala*!!
wyjątek potwierdza regułe sflaczały fiuc*e !
napisałem ze ns to szit,bo wszyscy wysławiają...jakie to niby ultra streetowe ramy..pff... skąd wiecie ile ram połamał waldek czy wariat? bo mój kolega jest przez ns'a sponsorowany i on połamał go... i prosili go by nic nie gadał.... a więc macie pewność ze takie to wypas ramy?
pisze tez tak bo wszyscy sponsorowani przez ns'a to takie wielkie prosy...gadasz z nim i nie wiesz czy mu zajebać czy sie śmiać... jeba*e cfaniaki... a szczerze to gówno umieją, w porónaniu do innych krajów...chociażby rajderów z czech.

napisałem tez ze destroyer jest spoko bo wypas reklamacje uznają !! nie jak inne firmy...nie uznają,wyszukują jakiś naszych błędów w jezdzie :| oni poprostu biorą i odnawiają konkretnie rame. a ze sie tak złozyło ze napisałem jedno pod drugim...pech

masz cos przeciwko mnie to sie wal :..pfff... ultra streeterzy
gambik
Kontakt:

myszek po pierwsze nie michał tylko mariusz... i napisałeś go w swojej wypowiedzi...... nawet nie wiesz kto jest kto :|
gambik
Kontakt:

s co do mojej ramy ... to lekaier ciagle pęka...wiec coś sie dzieje ... ;/ więc przy jakimś cięższy skoku zacznie pękać....oby nie :) heh
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

:D hehe dobra,wyprostuje troche:

1.Suburbana pozyczyl mi Waldemar PRO FAT PIG bo nie mialem na czym jezdzic, jak wiadomo byla to mocno uzywana rama,pelno wgniotow i przetarc,wogole to caluje Waldusia ze mi pozyczyl.Rama pekla lekko na wgniocie i rozumiem to biorac pod uwage iz dostala w c i p k e od Waldzia i jest to 1 sztuka na kilka tysiecy wiec nie wiem o co halo.

2.Mam tez piaste ns single i nie powiem ostro dostaje w dupke.Nic sie z nia nie dzieje,moglbym powiedziec ze jest lepsza od dmr revolver bo nie krzywi sie oska, a ze w paru pozrywaly sie gwinty... nie wiem, nie mi to oceniac,jak juz mowilem moja dziala.

pzdr i na dwor dzieciaczki, pogoda jest elo spoczko rap wiec dotlenic mozgi i nie gadac glupot
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Zychu-wawa
Kontakt:

hofmennie no pogoda jest w wawie hujoowa:D:D:D
gambik
Kontakt:

te hofek..ja pisałem o ns'ach bebenkowych,czyli nie wliczajac ss,tak!
ODPOWIEDZ