a ja sie zastanawialem jakiego idioty ten rower :P jak mozna wsadzic amora ktory jest wysokosci niemalze monstera i kolo 26 na przod skoro na tyle jest 24 :/ masakra
Zielasnie no źle mnie zrozumiałeś. chodzi mi o wygląd a nie o części :D zresztą mój też nie jest piękny, ale jescze nad tym popracuje jak będzie czas i pieniążki
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Domyślam sięże chodzi Tobie o to że jest cały czarny ?? Ale to kwestia gustu... poprostu chciałem taki cały czarny rower... Bo nie spotkałem ejszcze takeigo ;p
Zielaswystarczy ze zpowrotem zamontujesz ta z4 kupisz jakies kola na 24" na piastach deore disc i single trackach zeby bylo tanio do tego kendy k-rad i jakas korba hussefelt uzywana i masz zajebista stretowke za malutki hajsik;]
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Zychu-wawa pisze:zwsze chcialem jezdzic DH ale jak widomo to troche drogie wiec zajełem sie streetem poniewasz mieszkam w miesci i mam do tego waronki
jeju to strit wg. Ciebie to zapewne karkolomne manuale pomiedzy miejskimi srodkami komunikacji i mordercze stairgapy:D Twoj rower to pedal :* idealna stritowka to ... nie ma czegos takiego chyba
ogolnym sensem mojej wypowiedzi bylo to iz z takim ustawieniem mozna jezdzic na siew badz wykopki i luftarm:D heh smieszna korba,Ciapa ja poniszczyl szybko. Moze modna stritowka to i jest ten Twoj czolg,ale nie widze na nim technicznych spraw pokroju 540tap itp:D
Zychu-wawa pisze:wystarczy ze zpowrotem zamontujesz ta z4 kupisz jakies kola na 24" na piastach deore disc i single trackach zeby bylo tanio do tego kendy k-rad i jakas korba hussefelt uzywana i masz zajebista stretowke za malutki hajsik;
z4 połamałem... nie lubie amorów więc to odpada a koła na piastach : tył ns coster single plus sunrims mamuth 24 cale 36 sprzych.. a z przodu piasta quando na 32 szprychy i single track :)
Ludzie, ludziska :D Dawajcie foty streetówek na kołąch 24 ze sztywniakami.. kocham takie rowery.. i wuielbiam je oglądać :) Please jak ktośzna linki to neich zapoda tutaj :)